Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Pe urmele stramosilor nostri daci in perioada 27-29 noiembrie 2015 in Muntii Bucegi

Vizualizari

Etichete !

luni, 23 noiembrie 2015

Pe urmele stramosilor nostri daci in perioada 27-29 noiembrie 2015 in Muntii Bucegi


Te invit Impreuna cu noi intr-o calatorie zalmoxiana ca sa ne aflam radacinile neamului stramosesc.

Paseste alaturi de noi pe urmele stramosilor nostri daci in perioada 27-29 noiembrie 2015 in Muntii Bucegi la Cascada 7 Izvoare, Lacul Scropoasa, Cheile Zanoaga, Lacul Bolboci, Cheile Tatarului, Padina, Pestera Ialomitei, Schitul Pestera, Sfinxul si Babele.

Ca sa primesti initieri zalmoxiene trebuie sa crezi in ceea ce ii place Soarelui si Lunii, trebuie sa crezi, mai intai de toate, in tine. Cand pleci pe acest drum initiatic trebuie sa crezi ca poti schimba vremea prin credinta ta, din ceata sa aduci soarele, din Întuneric, Lumina!
Ca sa fii zalmoxian trebuie sa traiesti prin tine insuti si sa fii deschis la lucrurile care ti se arata. Sa-ti iei o initiere zalmoxiana nu inseamna doar sa mergi intr-o excursie pe munte, ci trebuie sa simti chemarea muntelui si dorinta vie in suflet.
Iubeste soarele si Zalmoxe te va iubi; iti va arata, astfel, calea catre tine si catre dacii din inima ta. Daca ajungi la Sfinx pe soare, multumeste-i muntelui ca te-a primit si mergi mai departe.

Sfinxul, care seamănă cu chipul unui dac, se stie ca ascunde mistere nebanuite şi că ar fi cel mai vechi dintre simbolurile noastre sacre. Chemaţi de Sfinx, dacii ştiau a se face nemuritori.
În Bucegi, în apropierea Vârfului Omu, “se află cel mai important Centru energetic – informational care reprezintă o poartă de ieşire din universul terestru.” (Cristina Pânculescu)

Calauze pe tot parcursul calatoriei ne vor fi Vasile Sarmi si Claudia Escu.
Ei ne vor conduce pasii la Izvorul lui Zalmoxe si la Pestera Ialomitei, una din pesterile unde a trait Zalmoxe. Aici simti ca esti mai aproape de Dumnezeu, orizonturile ti se schimba si incepi sa visezi cu ochii deschisi.

In aceasta calatorie initiatica, Vasile nu va fi ghidul principal, ci doar omul zalmoxian. El ne va spune legende si povesti despre dacii care mureau razand, despre copiii daci care aprindeau focul cu privirea, despre preotesele care duceau taina magiei peste veacuri. O sa ne povesteasca despre scoala de initiere a copiilor daci….ca nu degeaba aici Fat-Frumos crestea intr-o zi, cat altii in zece. Sunt legende si povesti pe care tu rar le mai intalnesti. Iar aceasta ofera unicitate evenimentelor sustinute de noi, Impreuna.
Vasile are capacitatea de a-ti trezi interesul si dorinta de cunoastere despre viata strabunilor. Insa nu ca din carti, ci din viata traita. De la el veti afla lucruri simple care va vor apropia de sufletul vostru batran si intelept, veti putea impartasi din experientele traite si cine stie ... Poate veti intelege mai mult din calea voastra vorbind cu el.

Plecarea: Bucuresti 27 noiembrie, Vineri, ora 16:00 cu intoarcere duminica seara 29 noiembrie.
Transportul pana la pensune cu masina personala.

Costul acestei calatorii este de 577 lei in care sunt incluse: cazarea, demipensiune (mic dejun si cina consistenta cu produse traditionale), meditatiile libere, initierea, ghidarea, legendele si povestile si voia buna pe parcursul celor 3 zile. In acest pret sunt incluse toate tarifele de intrare in obiectivele vizate, cat si telecabina.

Program:
In prima zi vom merge pe Cheile Tatarului - Padina - Pestera Ialomitei. Vineri seara ne cazam la Pestera, unde vom servi cina. A doua zi, dupa micul dejun, ne vom continua traseul cu telecabina la Babele si Sfinx – iar seara ne vom caza la Pensiunea Octavian din statiunea Pestera, unde vom servi cina.
A treia zi ne vom continua traseul spre Cascada 7 Izvoare, trecand prin Cheile Tatarului, pentru a vizita un loc misterios si putin cunoscut de public, apoi ne indreptam spre Lacul Bolboci.
Traseul este de dificultate usoara spre medie si necesita echipament montan pentru drumeţii pe vreme frumoasă sau rece, bocanci de munte, rucsac, geaca si pelerina de ploaie, lanterna, polar.

Inscrierea se face în limita locurilor disponibile, prin achitarea unui avans de 400 ron pana marti, 24 noiembrie 2015, ora 14.

Pentru înformaţii şi înscrieri sunaţi la:
- Lavinia Mateescu: 0771651684/ 0760027944
- Claudia Sandulescu: 0727115115 sau pe grupul de facebook: initieri zalmoxiene


Sursa:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1669059693332024&set=a.1507571282814200.1073741834.100006840282072&type=3 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.