Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: MarYan ACTUALIZARE (1) din 16 martie 2015 : MOBILIZARE GENERALĂ pentru MEDITAŢIILE în LUMINĂ !

Vizualizari

Etichete !

marți, 17 martie 2015

MarYan ACTUALIZARE (1) din 16 martie 2015 : MOBILIZARE GENERALĂ pentru MEDITAŢIILE în LUMINĂ !– Fluctuaţii „în ambele sensuri”
 ale parametrilor planetari –


Acum nu mai este timp pentru introduceri şi alte „momente artistice”.
De aceea vom intra direct în Subiectul Principal.


ULTIMELE INFORMAŢII de astăzi, luni, 16 martie 2015, arată astfel :

- GRADUL DE DEZACTIVARE A VOALULUI : 98% spre 99% !

- CONDIŢII PENTRU DECLANŞAREA EVENIMENTULUI : 94-95 % (!)

- PROCENTUL DE LUMINĂ PE PĂMÂNT : 49,7 % (constant).


Acum, înainte de orice alt comentariu, vă rog ca să parcurgeţi pe scurt (în cazul în care nu aţi făcut-o, încă) ultimul articol al lui Marius Sumedrea de pe blogul său(„http://burebista2012.blogspot.ro/”), intitulat : „Evenimente majore se vor întâmpla în viitorul foarte apropiat !”.

În acea scurtă informare, Marius oferă câteva informaţii foarte interesante şi mai ales importante despre MOBILIZAREA MILITARĂ care se petrece „în spatele scenei”, atât în Rusia, cât şi în America (SUA).


Acum, după toate informaţiile oferite în Editorialele anterioare în care vorbeam de faptul că „Războiul pare a fi depăşit”, ei bine, nu avem ce face şi „re-venim” (căci suntem pe oPLANETĂ a LIBERULUI ARBITRU, într-un PLAN FIZIC al RELATIVITĂŢII TOTALE) şi suntem nevoiţi să facem următoarea afirmaţie : încă nu sunt condiţii pentru „PORNIREA” RĂZBOIULUI (atât de mult dorit de Cabală), însă, în prezentul acestei zile, aceste valori sunt mai aproape de o declanşare a acestuia, mai mult decât oricând (deja foarte aproape de „linia roşie”).

Fac această afirmaţie cu toată responsabilitatea şi cu încrederea că va fi receptată ca atare, şi nu în componenta sa de „teamă”, tocmai pentru că aceasta este DORINŢA URIAŞĂ a Cabalei, ca, declanşând „ceva” (în acest caz, războiul) să genereze teama şi frica cu care aceştia se hrănesc din plin – şi pe care să o folosească ca şi „combustibil inflamabil” (precum benzina) pentru a mai încetini Mişcarea de Eliberare Planetară.Acum, să con-versăm „cu cifrele pe masă”.


Despre VOAL, lucrurile sunt deja clare şi clarificate : pe când scriam ultimul Editorial, deja Dezactivarea Voalului era pe la 98%, în timp ce astăzi fluctuează tot mai des către... 99%.

(Vă amintiţi cum „vedeam” în ultimul Editorial că sunt „şanse” mari ca pe la începutul săptămânii să avem acest procent, de 99%, pentru Dezactivarea Voal-ului? Asta ne „povesteşte” şi ce înseamnă „intuiţia”, aflată într-o frumoasă colaborare cu măsurători precise de tip radiestezic.)


Problema se referă la cel de-al doilea parametru, referitor la CONDIŢIILE îndeplinite pentru Declanşarea Evenimentului, care, de la 97% în week-end, cam în perioada scrierii ultimului Editorial, ei bine, în ultimele aprox. 48 de ore, acesta a fluctuat ÎN JOS, ajungând, în anumite momente, şi la 94% !

Acum, pe moment, se pare că s-a stabilizat pe undeva pe la 95%...


Ce înseamnă asta ?

Dacă până acum lucrurile păreau că merg „la pas”, după cum am afirmat în acest ultim Editorial, acum SE ÎNTÂMPLĂ CEVA ! : mişcările (de ambele părţi) sunt extrem de dinamice şi bruşte, cu „lovituri” şi „contra-lovituri” care apar cu viteză uluitoare !

Deci, se pare că în week-end, Cabaliştii au iniţiat o „contra-ofensivă” de proporţii, „lovind” în alte aspecte care ţin de Manifestarea Evenimentului, în timp ce „CHESTIUNEA VOALULUI” o consideră probabil, deja, o „cauză pierdută” (şi este evident acest lucru!).

Din această cauză, „strategii” lor probabil că s-au concentrat pe acele alte aspecte care pot întârzia Declanşarea Evenimentului (cum ar fi un război), prin generarea unor energii suplimentare de frică şi tensiune, până la panică şi ură, între oamenii care încă sunt prinşi în MATRIX-ul minţii pe care aceşti coloraţi încă îl controlează.Aşadar, fără prea multe vorbe şi comentarii, cred că înţelegeţi deja această „desfăşurare de forţe” care are loc în prezentul ultimelor zile şi chiar ORE !


Pentru că timpul este foarte scurt, lăsăm pentru orele următoare comentarii suplimentare ale ultimelor evoluţii, iar acum „livrez” MESAJUL PRINCIPAL A SOSIT VREMEA IMPLICĂRII REALE, PRIN MEDITAŢIILE ÎN LUMINĂ !

Ajutorul nostru, direct, al celor treziţi şi conştienţi de ceea ce se petrece pe Planetă, în aceste momente, este foarte simplu : prin MEDITAŢIA în Lumină de ELIBERARE PLANETARĂ, care ATRAGE, CON-CENTREAZĂ ŞI DIRECŢIONEAZĂ LUMINA către MAMA-PĂMÂNT şi către SITUAŢIILE TENSIONATE („de luptă”) care se desfăşoară în prezent.

Poate părea irelevant, dar reţine, prietene, că şi gândul tău, încărcat cu Lumină, Iubire şi Compasiune profundă, direcţionat către REZOLVAREA ACESTEI SITUAŢII sub forma BINELUI CEL MAI ÎNALT, poate face diferenţa pentru ca RĂZBOIUL să rămână încă ceea ce este în prezent (la limită, însă), adică un POTENŢIAL şi atât.


Deşi sună foarte tare „a slogan”, sunt nevoit să repet acea celebră expresie : „ACUM SAU NICIODATĂ”! – căci, dacă „NICI ACUM”, atunci, „CÂND?”... mai ales că, după cum se mişcă lucrurile, s-ar putea ca în câteva zile evenimentele să fie mult „limpezite” şi să nu mai fie atâta nevoie de „PREZENŢA FIECĂRUIA”...

După atâtea discuţii despre „Căderea Voal-ului” şi „Declanşarea Evenimentului”, şi după entuziasmul mental din faţa monitorului şi adeziuni la fel de entuziaste despre „cât de ne-răbdători aşteptăm declanşarea Evenimentului”, iată că, acum, se pune problema ACŢIUNII REALE, prin IMPLICAREA FIECĂRUIA în Aducerea Luminii cât mai aproape de REZOLUŢIA FINALĂ.


De aceea, acum, sub această „presiune”, vă transmit propunerea pe care de câteva săptămâni am studiat-o intens şi am concluzionat-o cu „amicul” : MEDITAŢII ZILNICE în LUMINĂ, care, prin cercetarea „specifică” (radiestezică), a rezultat că ar avea un maxim de eficienţă pentru adunarea energiilor într-un „Flux de Lumină LASER”, pentru ora 21.00, ora României.


CE FEL DE MEDITAŢIE AR FI UTILĂ ?

Cum spuneam, cea mai eficientă şi sintetică Meditaţie prezentată până acum pare a fi cea oferită de Cobra : MEDITAŢIA de ELIBERARE PLANETARĂ, actualizată, pe care am expus-o în acest articol din Mesajul lui Cobra din 16 februarie 2015.


PUTEREA STĂ (şi) ÎN UNIRE !

De aceea fac apel la toţi cei care REZONEAZĂ cu aceest tip de informaţie ca SĂ TRANSMITĂ MAI DEPARTE, pentru ca tot mai mulţi să vină în contact cu această informaţie şi solicitare (decizia aparţine fiecăruia, însă este importantă „luarea la cunoştinţă”).

Deja amicul Marius Sumedrea cu blogul „burebista2012” „a luat la cunoştinţă” şi am primit răspunsul său pozitiv de susţinere şi transmitere mai departe a acestei informaţii-solicitări (şi pentru care îi mulţumesc, în aceeaşi „sin-cronizată” energie...).


Pentru că timpul este foarte scurt, alte detalii le lăsăm pe ziua următoare.

Aşadar, fără prea multe alte „vorbe” : SUCCES „ECHIPEI DE LA SOL” ÎN ÎNCORPORAREA LUMINII !


MarYan


Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.