Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Conferinţa GALACTIS de la BUCUREŞTI, din 22 Martie 2015

Vizualizari

Etichete !

duminică, 15 martie 2015

Conferinţa GALACTIS de la BUCUREŞTI, din 22 Martie 2015
Conferinţa GALACTIS 
de la BUCUREŞTI,
din 22 Martie 2015
(Organizator : „Asociaţia CESAN”)

Iată că, după mai multe conferinţe ale celor de la GALACTIS, începând cu cea din 15 noiembrie 2014 de la Timişoara şi până la ultima (cea din 24 ianuarie 2015, de la Braşov), la ECHINOCŢIUL DE PRIMĂVARĂ din 22 martie 2015 (duminică!) voi avea bucuria să fiu „organizatorul” (prin Asociaţia „CESAN”) al primei conferinţe GALACTIS de la Bucureşti.

Deocamdată, prea multe date nu am a oferi, decât că, după cum puteţi citi şi de pe afiş, va fi de la ora 16.00 şi va dura aproximativ 4-5 ore, ca de obicei.

Locul ales (Casa de Cultură a Studenţilor, fosta „Grigore Preoteasa”) sperăm că va fi suficient de încăpător – pentru cei doritori de a veni în contact cu o informaţie şi mai ales cu o vibraţie de „alt fel” decât cea cu care sunteţi obişnuiţi – prin cele peste 400 de locuri ale sălii...

...Deşi, ţinând cont de experienţa de la Braşov, unde au fost prezente în jur de 350 de persoane, nu este exclus ca interesul să depăşească şi acest număr de locuri!


Pentru a înţelege importanţa unei astfel de întâlniri, trebuie să vă spun că ceea ce am re-simţit şi la Braşov (la sala „Lux Divina” – cu adevărat „Divină”), ca şi la Timişoara (în 15 noiembrie 2014) este „dincolo de cuvinte”...

Dacă la prima întâlnire de la Timişoara s-a simţit mica „opintire” a începutului, în care vibraţiile au fost, cumva, mai „amestecate” (între mulţi tineri şi mai mulţi bătrâni, cu „aşteptările” şi „sacii” lor vibraţionali aduşi la acel moment, care s-a „simţit”...), la Braşov atmosfera a fost, cu adevărat, „de înaltă ţinută” (vibraţională).

Şi nu este doar o „figură de stil”, ci o realitate de mare importanţă : aceea de a aduna împreună fiinţe care rezonează la energii şi informaţii nu doar extra-terestre, ci, în primul rând, aflate în Planul Luminii, la un nivel chiar înalt de frecvenţe.

Toate acestea, aduse la unison în acele ore, prin „jocul încrucişat” al lui Alkesh şi Syriat şi, mai ales, prin cele două meditaţii de grup (neghidate!), conduc energia locului şi a momentului către dimensiuni cu adevărat „extra-terestre”, fie ele siriusiene sau altele...

Acesta cred că este cel mai important „câştig” pe care l-ar observa orice cercetător atent al acestui „fenomen” numit GALACTIS, la aceste conferinţe : dincolo de bogăţia informaţională (care poate fi descoperită şi din filmele documentare de pe site-ul Galactis), cu ultimele detalii oferite într-un asemenea loc, faptul de A FI ÎMPREUNĂ ÎN ACELEAŞI VIBRAŢII DE LUMINĂ, sub „cupolă” SIRIUSIANĂ (şi cine a studiat propriile CONFIRMĂRI ştie că „nu bat câmpii”) – reprezintă „câştigul” decisiv al prezenţei la un astfel de Eveniment.Cel puţin prin meditaţiile efectuate, de fiecare dată eu personal am avut percepţia că „descărcările” informaţionale realizate de siriusieni sunt atât de dense informaţional şi mereu diferite, cu fiecare meditaţie...

Într-adevăr, dacă aţi studiat documentarele şi veniţi cu un caiet mare pe care doriţi să-l umpleţi cu notiţe de „informaţii importante”, s-ar putea să fiţi dezamăgiţi. După cum spuneam, nu acesta este rostul unei astfel de întâlniri – de acumulare de informaţie intelectuală – ci de a trăi într-o vibraţie cât mai luminoasă...

De fapt, acest aspect vine cumva în întâmpinarea acestei promisiuni personale legate de dezvoltarea unei „Categorii” a blogului, legate de MEDITAŢIILE în Lumină : un astfel de moment ne oferă şi Meditaţii, şi întâlnire în Lumină, pentru a Uni energiile şi a le oferi un sens cât mai intens către locurile unde este mare nevoie de prezenţa acestora – toate acestea, cum spuneam, „sub cupola” siriusiană, de înalt nivel de conştiinţă.

Şi, oricum, puteţi „sta liniştiţi” şi în privinţa bogăţiei informaţionale : mai ales atunci, la momentul Echinocţiului de primăvară, cu siguranţă că vor fi descărcate de către siriusieni importante informaţii de ultimă oră legate de Eveniment, confruntate cu propriile noastre cercetări şi observaţii în această privinţă (de exemplu, ca fost editor al cărţilor lui Sal Rachele, vom face referire la civilizaţia siriusiană care transmite aceste informaţii, din perspectiva Fondatorilor – pentru a limpezi lucrurile în privinţa „siriusienilor negativi” cu care s-au impregnat unele conştiinţe care au studiat aceste informaţii).


Aşadar, deocamdată vin doar cu această „introducere”, urmând ca în perioada imediat următoare să ofer şi alte detalii (şi eventuale „solicitări”) pentru momentul din 22 martie 2015 de la Bucureşti, pe care cred că nu doar eu personal îl doresc a fi un adevărat EVENIMENT memorabil, poate chiar un ajutor pregătitor pentru potenţialul şi tot mai probabilulEVENIMENT COSMIC de care a vorbit nu doar Cobra, ci şi cei de la GALACTIS, şi cu cea mai mare competenţă, deocamdată – după cercetările proprii, cel puţin.


Eu, personal, mă bucur că pot fi parte la acest moment.

De aceea, vă aştept şi pe voi – adică NOI – să ne (re)întâlnim la acest EVENIMENT !


MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.