Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Evenimente majore se vor întâmpla în viitorul foarte apropiat !

Vizualizari

Etichete !

miercuri, 18 martie 2015

Evenimente majore se vor întâmpla în viitorul foarte apropiat !Am hotărât să vă atentionez (în mod pozitiv) prin acest mic articol că săptămâna care vine se vor derula evenimente majore planetare care vor schimba viața pe această planetă pentru totdeauna!
COBRA, pe blogul său ne anunță despre acest lucru, dealtfel va publica o actualizare chiar săptămâna viitoare.

În acest context Marian pe blogul său http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2015/03/maryan-editorial-nr-11-momentul-devoal.html , prin editorial ne anunță că suntem foarte aproape de dezintegrarea Vălului și declanșarea Evenimentului
În planul vieții cotidiene sunt de asemenea semnale că ne îndreptăm spre un eveniment major. De exemplu, în Rusia. În data de 13 martie un șir de tiruri fără numere de înmatriculare au ,,asaltat” Piața Roșie din Moscova. Acolo se instalează tribune în vederea susținerii, probabil a unei conferințe de presă ieșită din comun. Mass-mediei din Rusia i s-a transmis de la vârful puterii, de la Kremlin să nu plece în weekend, pentru că va urma un comunicat de importanță extrem de mare…
Oare să fie vorba despre dezvăluirea existenței ET, sau probele despre operațiunea ,,steag fals” – 11 sept.2001 – despre care am scris, jubileul Resetării Financiare sau anunțul arestărilor în masă…, nu știu dar vom vedea. Cert este că pe 20 martie este o conjuncție importantă dpdv astrologic și o eclipsă totală de soare care deschide și un nou portal, iar pe 21 este echinocțiul de primăvară. Deci și astral există oportunitatea de a se declanșa evenimente importante. Mesaje channeling ne atenționează despre același lucru http://spirituletern.blogspot.ro/2015/03/mesaj-urgent-pentru-echipajul-de-la-sol.html .
Săptămâna trecută propaganda CIA a încercat prin informații false să inducă ideea că președintele Putin a avut un atac cerebral, iar ambasada Rusiei din Londra a fost părăsită în mare grabă de către personalul ei. Info aici : https://www.youtube.com/watch?v=U1r1gGTkmjw&t=32

Pe de altă parte, de partea cealaltă a baricadei, în SUA, de la începutul lunii sunt pregătiri majore pentru un la fel mare eveniment despre care noi cei mulți nu știm nimic. În jurul unor baze subterane precum și-n vecinătatea marilor orașe și baze militare este forfotă mare. Iată câteva imagini :


Mii de HUMVEE-uri blindate stationate pe caile de acces


În Texas precum și în alte zone ale SUA sunt mișcări masive de trupe și tehnică militară, iar trupele execută exerciții. Oare se pregătesc pentru arestările în masă ale cetățenilor sau ale cabalei ??!!.......  foto cu caile de acces pline de blindate la Depozitul Armatei din Red River :Deci fraților, ceva major este pe cale să se întâmple, fiți centrați în inimă, echilibrați, pozitivi pentru că totul se întâmplă pentru a ne fi mai bine, pentru a deveni cu adevărat liberi. După câștigarea acestei libertăți, fiecare ne vom lua viața în propriile mâini. Sunteți pregătiți pentru asta ? Abia de-acum încolo ne vom intra cu adevărat în rol ! După săptămâna care va urma aveți grijă ce gânduri emiteți pentru că totul se va materializa foarte rapid și de assemenea deschiderea pentru asimilarea energiei înalt-vibraționale care va invada la propriu planeta precum și asimilarea cheilor pentru activarea codurilor ADN la fiecare individ în parte. Cine nu se va adapta acestui proces de-acum încolo va ,,pleca” de pe această planetă. Acest an este maximul ca număr de ființe încarnate, de-cum încolo populația va scădea cu repeziciune. Asumați-vă pierderea celor dragi cu compasiune și iubire, va fi alegerea sufletului lor și trebuie să le respectăm alegerea.

     Să auzim numai de bine și Drum drept spre Lumină !

Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.