Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Conferință GALACTIS la București – 22 martie 2015

Vizualizari

Etichete !

joi, 12 martie 2015

Conferință GALACTIS la București – 22 martie 2015

Afis-BucSursa:
http://www.galactis.net/conferinta-galactis-la-bucuresti-22-martie/


Asociaţia CESAN organizează la București mult așteptata conferință GALACTIS, susținută de Syriat și Alkesh.
Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților (București, Calea Plevnei nr. 61, sector 1), duminică, 22 martie 2015, începând cu orele 16:00.
Până la data respectivă vă invităm să „răsfoiți” site-ul nostru și să urmăriți producțiile video ale Echipei Galactis: Terra Galatica  (ep.1); Cometa ISON. Evenimentul. Adevărul despre ele; Conflictul din spațiuCronovizorul eteric  (http://www.galactis.net/documentare/)pentru a fi în temă cu activitatea Centrului GALACTIS și cu țelurile pe care acesta și le-a propus.
Pentru rezervări, organizatorii vă roagă să trimiteți sms cu numărul de persoane care doresc să participe la numărul: 0723 – 502 017 sau prin e-mail la adresa: cesan.christalin@gmail.com. 
Vă invităm să citiți aici prezentarea acestei conferințe postată pe site-ul Asociației.
Afis-Buc
Aceia dintre dumneavoastră care doriți să fiți la curent cu noutățile GALACTIS sunteți invitați să vă înregistrați pe Forumul site-ului pentru a primi Newsletter.


Sursa:
http://www.galactis.net/conferinta-galactis-la-bucuresti-22-martie/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.