Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Iesenii pot plati mai putin la utilitati! Aceasta firma are solutia!

Vizualizari

Etichete !

marți, 10 martie 2015

Iesenii pot plati mai putin la utilitati! Aceasta firma are solutia!
• Un tanar afacerist roman a gasit solutia pentru scaderea facturilor la gaze si lumina 
• Omul a reusit sa se imbogateasca ajutand alte persoane sa faca economii lunare la diverse servicii publice Calin Donca este unul din tinerii afaceristi romani care a adoptat modele de succes in pietele externe si aplicandu-le pe piata romaneasca a ajuns sa castige sume fabuloase. Ceea ce este insa interesat este ca prin afacerile sale a reusit sa ajute si alte mii de romani sa castige sume importante de bani. Cel mai recent proiect al afaceristului vizeaza piata energiei. Proiectul Energaz a luat nastere ca urmare a ultimelor schimbari din cadrul pietei de energie electrica si gaze naturale.


Incepand cu anul 2007, conform HG 628, putem sa ne schimbam furnizorul de energie electrica si gaze naturale. Putem observa in tari mai dezvoltate pana unde se va ajunge prin aceasta schimbare si cat de diferit va arata piata in urmatorii ani, mai ales dupa 2017. Asa cum putem gasi in mai toate domeniile, incepand de la turism, asigurari, produse wellness, cosmetice si asa mai departe, la fel si pentru acest nou sector al vanzarii de energie exista oportunitatea pentru oamenii obisnuiti sa beneficieze de avantajele intermedierii printr-un sistem de retea numit Multi Level Marketing care in ultimii 70 de ani a unit mai multe milioane de colaboratori in industria mondiala a vanzarilor directe prezenta in toata lumea.


Facturi mai mici si castiguri suplimentare


Prin proiectul Energaz, compania Evolution Incorporated Group, infiintata in 2013, doreste sa vina in avantajul acelor companii care doresc sa obtina un pret mai mic pentru energia consumata, iar in viitorul apropiat se va adresa si consumatorilor casnici cu preturi chiar mai mici decat cele subventionate pe care le au deja astazi. Clientii nu platesc si nu vor plati niciodata nimic pentru a beneficia de schimbarea furnizorului, acest lucru fiind reglementat si prin lege. Fiind un sistem in retea, cei care doresc sa intre pot alege intre a fi agenti, optiune gratuita prin care poate incheia contracte cu orice companie avand avantajul de a obtine un comision lunar de pe urma acestei intermedieri sau partener, optiune care se alege prin achizitionarea unui cont online complet, avand un cost de 120 lei TVA inclus, oferindu-i optiunea de a castiga un comision de intermediere si de pe urma contractelor incheiate de catre echipa sa.


"Vestea buna este ca oricine poate accesa fara nicio investitie aceasta oportunitate, insa accesibilitatea oferita aduce in proiect uneori persoane neinformate corespunzator si care pot arunca in piata oferte ireale si reduceri imposibile. Bineinteles ca verificam si indreptam acest aspect prin toate puterile care le avem, dar dorind ca sa lasam chiar pe oricine in mod gratuit sa incerce aceasta activitate, platim uneori un pret mare pentru imaginea brandului Energaz, cel putin pana cand piata se va autoinforma prin stirile si noutatile care apar tot mai des din acest domeniu", declara directorul national al acestui proiect, Calin Donca. Acesta si-a inceput activitatea in urma cu 12 ani, in industria asigurarilor de viata prin compania Safe Invest Broker, activand tot printr-un sistem MLM. Dupa 4 ani, Donca a decis sa activeze in reforma pensiilor private obligatorii prin Salve Club Broker, iar pe parcursul celor 4 luni de reforma a castigat datorita echipei formate si implicarii sale peste 80.000 euro la doar 23 de ani. Acest lucru a fost o rampa de lansare in activitatile urmatoare, iar din 2008 a intermediat produse financiare prin Salve Broker de Asigurare SRL pentru Aviva, Aegon si BCR. Proiectul Energaz are ca tinta intermedierea a peste 1 milion de MWh energie in 2015. Conducerea lui sta in mana coordonatorilor locali, adica a peste 20.000 de colaboratori inregistrati. Incepand cu luna februarie 2015, unii dintre ei beneficiaza deja de primele comisioane de intermediere din partea celor peste 450 de companii care si-au schimbat furnizorul printr-un colaborator Energaz. 
Sursa: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.