Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: VATICANUL INTOARCE CARTILE PE FATA! TREBUIE SA NE PREGATIM PENTRU A-I CUNOASTE PE FRATII NOSTRI EXTRATERESTRI IN URMATORII 20 DE ANI!

Vizualizari

Etichete !

sâmbătă, 7 februarie 2015

VATICANUL INTOARCE CARTILE PE FATA! TREBUIE SA NE PREGATIM PENTRU A-I CUNOASTE PE FRATII NOSTRI EXTRATERESTRI IN URMATORII 20 DE ANI!

Vaticanul intoarce CARTILE pe fata! Trebuie sa ne pregatim pentru a-i cunoaste pe fratii nostri extraterestri in urmatorii 20 de ani!1Vaticanul intoarce cartile pe fata si face un anunt incredibil pentru populatie, dand sfaturi sa ne pregatim pentru a-i cunoaste pe fratii nostri extraterestri in urmatorii 20 de ani.In luna martie, Vaticanul a sponsorizat o conferinta unde s-au reunit cei mai importanti astrobiologi din lume. Tema dezbaterilor a fost viata extraterestra, care in urmatorii 20 de ani va fi descoperita.
Intrebarea care sta pe buzele tuturor se refera la interesele pe care le are Vaticanul in implementarea in randul credinciosilor a ideii de viata extraterestra si frati extraterestri. Pentru o perioada lunga de timp religia a refuzat recunoasterea formelor de viata extraterestre. Odata cu venirea lui Papa Francisc lucrurile par sa ia o intorsatura incredibila.
José Gabriel Funes, actualul director al Observatorului din Vatican sustine ca religia nu vede niciun conflict intre a crede in Dumnezeu si existenta vietii extraterestre. Acesta a sustinut in cadrul conferintei ca „asa cum exista o multitudine de creaturi pe Terra, asa este posibil ca Universul sa fie impanzit cu numeroase forme de viata, unele mult mai inteligente decat noi”. In viitorul apropiat oamenii ar trebuie sa se pregateasca pentru a-i cunoaste pe fratii nostri extraterestri.
Un alt reprezentant al Vaticanului, preotul Guy Consolmagno este de parere ca extraterestri exista si ca ei nu vor veni cu ganduri rele, ci vor fi salvatorii omenirii. Atunci cand vor ajunge pe Terra, lucrurile se vor schimba dramatic si societatea va suferi modificari majore cu privire la perspectiva asupra vietii, dar si a lui Dumnezeu.
Multi oameni sunt de parere ca Vaticanul cunoaste mai multe lucruri despre viata extraterestra, cat si despre creatie, dar din motive lesne de inteles le-a ascuns pana in prezent.


Sursa:

Un comentariu:

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.