Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Conferinţă GALACTIS la Iaşi – 7 martie 2015

Vizualizari

Etichete !

luni, 9 februarie 2015

Conferinţă GALACTIS la Iaşi – 7 martie 2015

IasiSursa:
După conferinţele de la Sfântu Gheorghe şi Braşov din luna ianuarie, la care au participat peste 500 de persoane, seria de conferinţe GALACTIS continuă la Iaşi în data de 7 martie 2015.


Numărul impresionant de oameni care au răspuns chemării de a participa la conferinţele GALACTIS de până acum ne arată deschiderea tot mai mare faţă de realitatea extraterestră, precum şi dorinţa de a cunoaşte cât mai multe aspecte concrete şi totodată autentice în acest domeniu.


Care este, de fapt, ţelul acestor conferinţe? Prin intermediul lor, Syriat şi Alkesh urmăresc să aducă publicul din ce în ce mai aproape de realitatea civilizaţiilor extraterestre foarte avansate spiritual și tehnologic (ei prezintă informaţii mai ales despre civilizaţia siriusiană din sistemul Sirius A), făcând în acest fel tot mai accesibilă şi mai prezentă în conştiinţa oamenilor această realitate extraordinară ce a fost ascunsă şi manipulată cu multă perfidie în ultimele decenii. Numai prin modificarea paradigmei actuale de gândire, printr-o trăire şi o viziune mai amplă, mai cuprinzătoare, mai luminoasă şi unitară asupra viitorului nostru, al întregii omeniri, facem posibilă naşterea noii lumi pe Pământ.


Multe fiinţe umane ar dori să ştie adevărul ocultat despre existenţa vieţii extraterestre, despre civilizaţiile extraterestre care ne vizitează, ne observă sau ne ajută în aceste vremuri dificile. De asemenea, problema contactului direct al omenirii cu o civilizaţie extraterestră preocupă la momentul actual un segment tot mai mare al populaţiei globului, însă acest contact se va putea realiza numai prin modificarea opticii şi a perspectivei umanităţii asupra civilizaţiilor extraterestre, deoarece modelul actual de gândire în legătură cu acest subiect este profund greşit. Ridicându-ne nivelul de vibraţie a conştiinţei vom putea realiza, mai întâi la nivel individual şi apoi în masă, contactul cu aceste fiinţe minunate, pline de altruism, care trăiesc în alte dimensiuni de manifestare ale Universului.


Vă invităm, aşadar, să veniţi cu inimile şi cu minţile deschise la noua conferinţă GALACTIS ce va fi organizată la Iaşi, înarmaţi cu o vie şi debordantă curiozitate si totodată cu multă aspiratie, pentru a face din aceste întâlniri adevărate celebrări ale fraternităţii galactice.


Sperăm ca demersurile noastre să fie înţelese şi primite în mod corect şi ca lumina erei galactice să strălucească liber în inimile oamenilor!

Iasi

2 comentarii:

 1. Spalatura de creier adusa creștinismului Știu eu cine e in spatele acestui eveniment. Silviu Tudor

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca stii cine este in spatele acestui eveniment te rog sa spui ca sa ne luminam si noi, poate ai dreptate, sa vedem argumentele care sustin afirmatiile tale. Manipulari sunt multe. Crestinismul e una din religii, Fiecare religie interpreteaza in felul ei, corect ar fi ca toate religiile sa se puna la o masa comuna a discutiilor ca sa analizeze problema. Mircea Eliade a incercat fenomenul asta si a publicat dupa cum se stie deja "Istoria Religiilor"
   http://www.timpul.md/articol/mircea-eliade---fondatorul-istoriei-religiilor-lumii-39149.html
   Tratat de istorie a religiilor
   http://www.elefant.ro/carti/religie-spiritualitate/crestinism/tratat-de-istorie-a-religiilor-5234.html

   Astept sugestii, pertinente si pe baza de argumente

   Nu jigniti, nu atacati o persoana, ci ideea in sine cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.

   Multumiri cititorilor
   Iubire Divina tuturor. <3 

   Ștergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.