Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Un fost ofiţer ceh demască NATO

Vizualizari

Etichete !

marți, 24 februarie 2015

Un fost ofiţer ceh demască NATO

Multumesc, Gheorghe !
situl: Active news – ştiri nefiltrate
autor: Mihai Şomănescu
data: 19 ianuarie 2015
    Locotenet-colonelul în retragere Marek Obrtel, fost ofiţer în armata Cehiei (ţară care face parte din NATO), a făcut nişte dezvăluiri fără precedent despre organizaţia a cărei membră este şi România.

    Obrtel tocmai a returnat distincţiile militare cu care NATO l-a decorat în timp ce era ofiţer activ. Acesta a spus că NATO s-a transformat între timp într-o „organizaţie criminală”, care operează sub „falsele steaguri ale libertăţii, democraţiei, drepturilor omului, folosindu-le doar pentru a-şi pune în aplicare agresiunile militare în lume”.
 Conform ofiţerului ceh, NATO atacă ţările care devin „nepotrivite”„neascultătoare” sau „dacă hegemonii care conduc lumea au interese asociate cu ele”. Declaraţiile au fost făcute în cadrul unui interviu realizat pentru cotidianul sîrbesc Vecernie Novosti.http://i.imgur.com/UNZCTTK.jpg


Lt-col (r) Marek Obrtel, fost ofiţer care-a servit în cadrul „glorioaselor”  armate NATOadică acele forţe destinate s-aducă  „pacea şi democraţia” în ţări precum fosta Iugoslavie, Irak, Afganistan, Siria, Egipt, Libia şi-n orice alt colţişor de pe planeta asta unde există ceva bogăţii de jefuit: petrol, gaze naturale, cărbune, aur, metale rare, terenuri, păduri, ape, culturi de opiu şi-alte chestii asemănătoare care să le-aducă bani oligarhilor lumii.


    Obrtel a explicat „procedeul” prin care NATO cucereşte o ţară: „Mai întîi, respectiva ţară este sfîşiată din interior prin campanii mass-media, revoluţii colorate, prin stîrnirea celor mai sensibile teme, a diviziunilor etnice sau a diferenţelor religioase. Apoi vine NATO cu unităţile sale, urmată de misiuni umanitare şi de observare, chipurile pentru a apăra libertăţile şi drepturile omului. La puţin timp, apar şi «oamenii de afaceri»  (n.t. – a se citi „corporaţiile masonice”pentru a reconstrui ţara sau mai bine spus, pentru a-şi valorifica propriile interese”.
    Fostul ofiţer a precizat că motivul pentru care a decis să vorbească este dezastrul din Ucraina, dar şi propriile sale experienţe „distruse de NATO”. Acesta a mai spus că este dezamăgit, trist şi afectat că a fost parte a „maşinăriei NATO”, care a provocat un „genocid contra sîrbilor în Kosovo”.http://i.imgur.com/5Ef92dS.jpgÎn timpul invaziei din fosta Iugoslavie

http://i.imgur.com/gmICjfF.jpg

Fostul medic militar Marek Obrtel, care pe vremuri a asistat la luptele din Bosnia-Herţegovina, Kosovo şi Afganistan, a renunţat între timp la toate medaliile şi distincţiile NATO şi-a revenit la el acasă, în Cehia, lucrînd acum în „civilie” pentru serviciul de ambulanţă.


sursa: Active news – ştiri nefiltrate
foto: ziarul Vecernie Novosti

PS: Parcă să zic că lucrul acesta, faptul că NATO este o organizaţie masonică „ce doreşte numai binele omenirii”, vi-l spuneam şi eu acum un an şi ceva (mai exact pe 20 decembrie 2013, în scrisoarea cu titlul „Dezvirginată cu forţa pînă la sfîrşitul anului”), în care pomeneam despre atrocităţile pe care această forţă militară le-a făcut în Iugoslavia, Irak, Siria şi Libia, în primele două ţări enumerate anterior avînd grijă să bombardeze aşezări umane civile cu uraniu sărăcit. Absolut peste tot pe unde intervine, NATO nu face altceva decît să semene zîzanie, ură, luptă şi distrugere, străduindu-se din răsputeri să declanşeze al treilea război mondial prin implicarea Iranului, Rusie şi Chinei.
    
  Mai ţineţi minte ce campanie se ducea-n mass-media românească pe la sfîrşitul anilor '90 şi cum ne dădeam noi de ceasul morţii că nu intrăm în NATO? Însă pentru asta, alde Illuminati l-au trimis mai întîi pe tovarăşul Bill Clinton în vizită la Bucureşti ca să ne spună că nu ne primeşte fiindcă nu sîntem încă pregătiţi, crescînd şi mai mult tensiunea aşteptărilor în rîndul populaţiei. Ei bine, uite că-n 2004 am intrat în sfîrşit şi de-atunci„bucuriile” se ţin lanţ. Tinerii noştri continuă să moară-n războaiele de cotropire şi jaf duse de NATO pe alte continente, păzind în Irak sondele de petrol ale Exxon şi Chevron şi supraveghind convoaiele militare care transportă clandestin droguri şi metale rare din Afganistan spre lumea occidentală. Ca să nu mai vorbim despre celebrele dîre chimice (chemtrails) ce-au împînzit cerul României de cînd noi am devenit membri ai pactului nord-atlantic, dîre despre care românii nici măcar n-au auzit, deşi le văd în fiecare zi pe cer cum sînt împrăştiate din zeci de avioane cisternă aparţinînd NATO. Dacă-i opreşti pe stradă şi-i întrebi, nici nu ştiu ce-s alea, ei fiind ferm convinşi că-s nori...

    Însă cine-a avut timp să reţină aşa ceva, ce povesteam la sfîrşitul lui 2013 despre NATO? Şi mai ales, cîţi dintre destinatarii mei au avut chef să citească pînă la capăt ceea ce le-am trimis în acea epistolă? Sînt nişte lucruri ce-au fost adăugate în post-scriptumul unui articol preluat de pe Internet – tot ca şi-acum –, care dezbătea problema începerii exploatării cu forţa a gazelor de şist în România (vezi luptele de la Pungeşti dintre săteni şi jandarmi).


    Aşadar, somn uşor, popor român, fiindcă – nu-i aşa? –„ALŢII sînt cei care veghează pentru tine!”. Este exact ca-n reclama aia cretină de la FNI, din cauza căreia mulţi cetăţeni mioritici extrem de creduli (ca să nu le spun altfel) s-au prăjit tocmai pentru c-au pus botul la ce se difuzează pe sticlă, crezînd că tot ce zboară se mănîncă (inclusiv avioanele cisternă care uite,„împrăştie dîre chimice pentru însănătoşirea populaţiei”).


    La fel ca puzderia de farmacii care-au apărut după '90 cu nemiluita, precum ciupercile după ploaie, de-am ajuns să le vedem la fiecare colţ de stradă, inclusiv la parterul blocurilor. Nu contează că se sparge zidul de rezistenţă al clădirii, aprobarea de la Primărie se obţine extrem de repede atunci cînd vine vorba de şpăgi grase date cui trebuie. Păi, cum să nu se dea şpăgi grase dacă din vînzarea de medicamente se cîştigă mai mulţi bani decît din vînzarea de armament şi tehnică de luptă?... Sigur că da, farmaciile sînt tot mai dese pe km pătrat, în timp ce românii sînt din ce în ce mai bolnavi. La prima vedere pare un paradox, însă nimeni din mass-media oficială nu vă spune care-i adevăratul scop al acestei manevre, şi-anume reducerea populaţiei prin metode paşnice, încet şi pe tăcute, astfel încît cetăţeanul de rînd să nu-şi dea seama.


    La fel ca şi-ăia de la Chevron (alţi „investitori strategici” apăruţi după intrarea ţării-n NATO) care ne otrăvesc apele din subsol (atît pînza de apă freatică, cît şi acviferul de mare adîncime), injectînd în subsolul României substanţe radioactive şideşeuri chimice letale pe care nici o tehnlogie actuală nu le poate neutraliza. Şi mare atenţie, vă rog, extrăgînd în schimb toate zăcămintele care le ies în cale în timpul forajului, iar cînd zic asta mă refer în special la metalele rare, la fel ca şi la Roşia Montană, a cărei principală miză n-o reprezintă aurul şi argintul, ci aceleaşi metale rare (detalii altă dată). Totul are loc sub pretextul unor lozinci goale care ne sînt fluturate mereu pe la urechi, cu „exploatarea gazelor de şist”  şi „crearea independenţei energetice a României”, deoarece aşa sînt prezentate ştirile la tembelizor în cadrul mass-mediei corporatiste, prin manipulare, repetînd zi de zi aceleaşi minciuni pînă la îndoctrinarea populaţiei.


Material primit pe Email de la Simona Vasilescu 

2 comentarii:

 1. Pentru autorul articolului.Daca citeai Vechiul Testament gaseai:"Oamenii sant ca dobitoacele".Soldatii romani care s-au dus sa lupte pentru NATO au facuto pentru leafa .In tara nu gasesti sa muncesti sa tragi cu tunul.Cine n-a trait inainte sub comunisti in saracie nu intelege de ce te uiti spre bogatie.Romania nu este poluata ca dau unii cu prafuri pe cerToate rele ni se trg ca santem un neam de oameni fara constiinta ,fara credinta ,plin de sarlatani si corupti .Iacata ca pe corupti pare ca a inceput sa-i curete Domnul.Chevron-ul a anuntat ca se retrage.Centrala nucleara de la Kozlodui ne iradiaza si noi nu stim pentru ca la Bechet aparatul care trebuia sa inregistreze zilnic nivelul de radiatii nucleare a fost scos din uz.In copilarie mi se spunea ca dusmanul rus l-a iradiat pe Gheorghiu -Dej.Da de unde?Chivu Stoica i-ar fi dus o pepita radioactiva lui Dej sa vada ce muncesc bravii muncitori romani cu cei rusi si i-a asejat-o pe birou unde a stat zile bune asa incit sa-l iradieze bine.Pana cand cineva a luat-o si a indepartat-o.Insa prea tirziu.Omul a murit de cancer.(Cat de ignoranti pot fi politicienii?)La Jighera peste Dunare de Kozlodui mor oamenii la 45-50 de ani .De la Dabuleni pana la Sadova vara toate legumele sant malformate genetic.Franta si Germania dupa acidentul nuclear de la Fukusima nu mai merg cu centralele nucleare si importa carbune din America pentru termocentrale.Farmaciile multe sant ale unor medici lacomi pe care nu-i intereseaza sanatatea oamenilor.Am descoprit in localitate 2-3 farmacii ale medicului meu de familie inregistrate toate pe acelasi numar(unic) in registrul societatilor comerciale din Craiova.S e pare ca mai in incolo spre vara sa le vina randul si coruptilor de la primarie.Vechii primari din Bechet si Sadova merg deja pe la DNA local.Numai NATO "este" de vina ca Putin este un sfant ca Rasputin!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. "Fiecare descopera adevarul pe care este pregatit sa-l descopere." Mircea Eliade

   “Un om informat valoreza cat doi si este mai greu de manipulat”

   Ștergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.