Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Raspuns de Multumire unei persoane importante

Vizualizari

Etichete !

miercuri, 18 februarie 2015

Raspuns de Multumire unei persoane importante


Pentru ca nu mi s-a permis sa public un raspuns la comentariu pe propriul blog, motivand "eroare" ca fiind prea multe caractere desi dupa verificarea (numararea caracterelor) erau doar 4047 caractere in raspunsul meu , deci sub 4096 de caractere cat apare in eroarea de la blog, deci minciuna nu sta in picioare, am decis sa raspund la comentariu in postura unui articol propriu.

Raspunsul porneste de la comentariul unei persoane importante la articolul meu Un an de la crearea acestui blog .

Dar si ca o provocare, veti vedea si veti intelege pana la finalul articolului.

Comentariu pus mai jos.

Felicitari pentru acest blog excelent ! Este un exemplu convingator de vis devenit realitate. Pasiunea. perseverenta si dorinta de a-i ajuta pe ceilalti au un teren de afirmare.

Imi plac foarte mult continutul si, deopotriva, aspectul grafic si audio
Este un blog care reuseste nu doar sa informeze, ci si sa inspire.

Mult succes in continuare !

Am pus mesajul de eroare ce nu-mi permitea publicarea raspunsului la comentariu .

Multumesc Mult domnului Silviu Popa

Aprecierile sunt cu atat mai valoroase venind din partea dumneavoastra domnule Silviu Popa tinand cont de faptul sunteti initiatorul moral al acestui Blog.

Am incercat sa ma inspir dupa Blog-ul dumneavoastra     http://stiintasuccesului.blogspot.ro
Aveti pe blog informatii foarte valoroase, informatii pe care nu le-am gasit in alta parte, sau daca am gasit, cand am verificat autorul acelui articol, am descoperit ca dumneavoastra sunteti autorul si ca a fost preluat acel articol, la care se preciza la final Sursa, ca fiind dumneavoastra autorul.

Ma refer in Special la articolul Efectul Nocebo. Opusul lui Placebo, al carui link il pun mai jos.


De ce ma refer in mod special la Efectul Nocebo?

Pentru ca am facut propriile studii si cercetari.
In primul rand la cat de cunoscut (sau mai bine zis necunoscut) este Efectul Nocebo si am constatat ca nu este cunoscut deloc acest Efect  - NOCEBO.
Am provocat la discutii Doctori, Profesori universitari, Doctori care erau si Profesori universitari, Profesori universitari la Facultati de Medicina, Profesori universitari la Facultati de Psihologie, Medici cu specializarea Neuro-Psihiatrie, Psihologi, oameni culti din diferite domenii profesionale si .......si ....... .......... ....... marea mea uimire "dezamagire" ...... a fost ca habar nu aveau de EFECTUL NOCEBO.
Mare parte din ei au recunoscut cu sinceritate ca nu stiu.
Ca sa fiu mai clar provocam la discutie pornind de la Efectul Placebo, care toti spuneau ca stiu ce este, dar cand veneam cu precizarea ca este pe latura Pozitiva si cand spuneam ca este si cealalta parte Negativa, ei dadeau din umeri, iar eu insistam sa-mi zica denumirea Fenomenului care actioneaza pe latura Negativa, binenteles fara sa le sugerez eu raspunsul si asteptam  si asteptam si repetam iar intrebarea ............. si atunci majoritatea recunosteau sinceri ca nu stiu.

O mare dezamagire pentru mine, mai ales de la Profesorii universitari care predau la Facultatile de Medicina si Psihologie, de la care ma asteptam sa cunoasca fenomenul.

Pentru mine este un mare semn de intrebare, de ce nu se cunoaste in mediile intelectuale FENOMENUL  NOCEBO ?

Partial eu am gasit, zic eu un raspuns, inca mai este in studiu.

Efectele acestui Fenomen se folosesc in manipularea din mediile Radio, TV, Ziare si Reviste, manipulare ce are efect negativ asupra intregii populatii.
O dovada o puteti gasi si in Filmul documentar The Secret (Secretul). Legea Rezonantei si anume Gandesti Pozitiv atragi efecte Pozitive in viata ta, Gandesti Negativ atragi efecte Negative in viata ta.

La fel se tine La secret si Efectele Mesajelor Subliminale Auditive si Vizuale, de ce nu se spune nimic in emisiunile de Radio si Tv, de ce nu se spune nimic in Ziare despre Mesajelor Subliminale Auditive si Vizuale si efectele lor asupra populatiei?

Arunc o provocare tuturor vizitatorilor acestui Blog si nu numai.
    Dezbatere pe temele:
         1. Efectul Nocebo si
      2. Efectele Mesajelor Subliminale Auditive si Vizuale asupra populatiei.

Meritul de a scoate la lumina Efectele acestui fenomen "Efectul Nocebo",  este al domnului Prof. Dr. in Fizica Cuantica Silviu Popa, care a publicat pe Blog-ul domniei sale Articolul sus mentionat.
Drept dovada pun link-ul articolului de pe Blog-ul Stiinta Succesului.

Inca o data lansez o provocare tuturor de a discuta pe temele:
  1. Efectul Nocebo si
 2. Efectele Mesajelor Subliminale Auditive si Vizuale asupra populatiei

Astept Replici si Contrareplici, ...............
Dar va rog sa tineti cont si de mesajul precizat la zona comentarii:
Nu jigniti, nu atacati o persoana, ci ideea in sine cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Astept parerile oamenilor din toate mediile si de toate nivelurile de pregatire. Pareri si opinii, pro si contra.

Va multumesc

Doru Gandeste Pozitiv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.