Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Mesajele Universului [Tuning In - Spirit Channelers In America]

Vizualizari

Etichete !

joi, 26 februarie 2015

Mesajele Universului [Tuning In - Spirit Channelers In America]
Sursa:
http://adinaamironesei.blogspot.ro/2011/06/mesajele-universului.htmlMesajele Universului - "Tuning In - Spirit Channelers In America"În interacţiunea noastră cu mediul exterior, pe tot parcursul vieţii, primim mereu mesaje. Fie că vin de la cei cu care interacţionăm, fie că vin prin mijloace media sau prin intermediul naturii în întregimea ei, "semnalele" Universului vin într-un flux continuu către noi în încercarea de a ne arăta sau a ne învăţa ceva. Universul ne pune la dispoziţie în acest fel un mod de comunicare cu el şi în acelaşi timp cu noi înşine din perspectiva interconectării noastre cu acest UNU care suntem.
În graba de a realiza lucrurile pe care societatea le consideră "importante" pentru realitatea în care trăim, destul de puţini oameni dedică timp şi atenţie acestor mesaje care sunt de cele mai multe ori subtile. Ne e uşor să găsim scuze, lipsa de timp şi "îndatoririle" zilnice fiind cele mai utilizate. Sau chiar dacă am trecut de "etapa" cu scuzele, apar în continuare suspiciuni, îndoială, frici, prejudecăți şi multe alte lucruri din acestă gamă - care ne fac de multe ori să refuzăm sau să minimalizăm importanţa mesajelor din cauza neacceptării căilor pe care acestea ajung la noi.
În legătură cu acest fapt, poate că prima suspiciune care ne vine în minte provine din întrebarea: cum putem şti dacă ceea ce observăm, auzim sau simţim subtil sunt semnale reale sau reprezintă manipulări ale cuiva..?
După părerea mea, ne putem da seama de natura mesajului prin starea pe care acesta o creează în noi înşine. Voi crede mereu în mesajele care îmi aduc o stare de pace interioară, de armonie şi de bucurie profundă. Nu mă îndoiesc niciodată de acestea indiferent de unde ar veni. În cursul conştientizării lucrurilor, am învăţat că "mesagerul" contează mai puţin şi că cele mai importante sunt informaţiile cuprinse în mesaj, mai exact ce îmi aduc acestea nou, util și aplicabil în viața de zi cu zi.
Fie că credem sau nu în conexiunea dintre noi şi fiecare fiinţă sau lucru din Univers, cred că în viaţa fiecăruia vine un moment când conştientizăm necesitatea luării în considerare a acestor mesaje/semnale/semne pe care ni le transmite Universul.
Dacă ați ajuns să acceptați acest fapt, vă invit să vizionaţi un film care pentru mine a reprezentat un puternic liant între cuantele de cunoaştere pe care le-am adunat de-a lungul vremii.
"Tuning In: Spirit Channelers în America" - este un documentar cu adevărat unic care a apărut în septembrie 2008 şi care este rezultatul a 10 ani de anchetă în fenomenul spirit-channeling, anchetă elaborată de către regizorul David Thomas. Pentru cei care nu cunosc termenul, "channeling"-ul este o practică ce datează încă din antichitate în care un om aflat într-o stare de transă (de obicei dar nu neapărat), face o conexiune psihică și energetică cu o entitate din alte dimensiuni ale Universului. În acea stare, cel care face "channeling"-ul este capabil să interacţioneze interdimensional interpretând mesajele ce le primeşte (şi le transmite) şi simultan poate stabili un contact între oameni şi entitatea respectivă.
Pentru prima dată, şase dintre americanii care fac channeling sunt prezenţi în acelaşi film cu scopul de a ne oferi o perspectivă mai amplă asupra fenomenului dar şi pentru a răspândi informaţii de mare valoare pentru noi toți. 

Fiecare entitate care transmite prin acești 6 channel-eri are o personalitate puternică şi distinctă şi, cu toate că interviurile au fost realizate separat la diverse intervale de timp, se observă un rezultat remarcabil: indiferent de timp şi spaţiu entităţile vorbesc ca unul, esența mesajelor coincide, iar mesajul final al filmului este unul clar, profund şi încurajator pentru întreagă omenire.
Cum spuneam şi mai sus, nu este neapărat necesar şi nici foarte important să credem în existenţa entităţilor extraterestre sau de altă natură pentru a oferi atenție acestui film. Cele mai importante sunt informaţiile pe care ni le aduce documentarul şi cum schimbă acestea percepţia noastră asupra realităţii şi implicit asupra vieții pe care o trăim.

Vizionare plăcută !Sursa:
http://adinaamironesei.blogspot.ro/2011/06/mesajele-universului.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.