Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: REUȘIM ÎMPREUNĂ.

Vizualizari

Etichete !

miercuri, 8 februarie 2017

REUȘIM ÎMPREUNĂ.


Afirmații: iau inițiativă, iau atitudine, am curaj și forță, fac acțiuni conștiente, îmi urmez scopurile mele divine, îmi urmez visurile, îmi îndeplinesc neîndoielnic Realitatea, cu Voință, cu Puterea mea, cu Ființa mea Totală, nu las să îmi vină gânduri subliminale induse, preluate, opresc toate gândurile, imaginile, stările, emoțiile, construcțiile dense, ies din criterii, ies total din mașina de control, pentru că am adus trezire în ființa mea, am trezire, urmez și parcurg în și cu Iubire salturile în trezire, sunt Trezirea. Opresc manipularea prin trezirea mea, prin alegerile mele conștiente de a ieși din turmă, pentru că mi-am schimbat percepția, viziunea, înțelegerea și toate în ființa mea, prin trezirea mea. Am puterea de a alege ce vreau, de a alege ce să simt, de a alege ce să percep, de a alege ce să văd, de a alege ce să trăiesc. Pun stop la manipulare, nu mă identific cu manipularea. Nu las să mă bruieze nimeni și nimic, nu las să interfereze nimeni și nimic cu alegerea mea de a fi ceea ce sunt, Fericirea. Am toate informațiile și îndrumările interioare care mă sprijină să împământez iubirea mea, o instalez, o extind, o intensific, o amplific, o dăruiesc. Am conștientizarea că Totul este Viu, că Totul este în Mișcare, în Transmutare, în Schimbare, în Transformare, accept să îmi ridic conștiința și să dăruiesc din cunoașterea mea, și știu că participăm, contribuim, sprijinim, prin ceea ce suntem în și cu Iubire, pentru că toate sunt în Unitate și pentru că asta Facem.
Cu iubire, Anghel Nicolae Ciprian.

2 comentarii:

  1. Interesant, dar negatia este nepotrivita. Doar o parere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc pentru mesaj. Apreciez. Da putem schimba negația, putem spune că ne oferim protecție din interior și că ne alegem total ceea ce vrem să experimentăm. Te iubesc și îți Mulțumeesc de părere. Te îmbrățișez.

    RăspundețiȘtergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.