Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: TOTUL ESTE CU ADEVĂRAT POSIBIL

Vizualizari

Etichete !

sâmbătă, 11 februarie 2017

TOTUL ESTE CU ADEVĂRAT POSIBIL

Afirmații: îmi actualizez gândurile, aleg inconștient, subconștient, conștient, supraconștient, complet, să fiu atent la detalii, să fiu calm, relaxat, detașat, vesel, bucuros, iubire, fiind deschis la noul din mine, din viața mea. Aleg Oportunitățile să fie în calea mea, pornind din mine, cu mine, la mine, să fie. Dizolv energiile, frecvențele, vibrațiile, culorile, dense din mine, le transmut în Flacăra Iubirii, sunt înțelegător cu mine, am altă înțelegere, cunoaștere, experiență, am evoluat, mă împac cu toate, căci acum sunt pregătit să fac ceva nou, să manifest noul, rup lanțurile limitelor pentru că cu adevărat mă deblochez total. Am dexteritate și practic dexteritatea, am capacități, talente, puteri, abilități, care mi le activez funcțional, operațional și le folosesc instantaneu, aleg să ies din măștile iluzorii ale ascunderii a ceea ce sunt cu adevărat, fiindcă am răspunsurile, soluțiile, îndrumările, ideile în mine și Totul este în mine, Sunt Totul, dizolv fricile, dizolv panicile, dizolv îndoielile, căci stiu că orice este, oricum este, oricât este, tot cu Iubire reușesc, am încredere totală că reușesc.

Viața este o Capodoperă a Iubirii și este aromată, strălucitoare, luminoasă, iubită, divină, sublimă, accept să o văd așa, pentru că așa este. Îmi aduc vindecare cu paletele inefabile, curgătoare, infinite de culori Diamantii și Nedescrise ale Iubirii Pure. Mă desprind de vechi, de limite, de densitate, pentru că pot să ies din acele stări, convingeri, emoții, situații, pentru că dacă vreau pot, totul este cu adevărat posibil, dizolv bariera timpului fiindcă este iluzie. În tot ceea ce fac aduc bucurie, veselie, iubire. Manifest tot ceea ce vreau, cu succes mă eliberez de regrete și le transmut în Iubire și trăiesc în prezent, în Acum. Pot să am alte atitudini, alte trăiri, vreau și le creez și acționez. Am iubire, lumină, transmutare, vindecare, alchimizare, voință, forță, putere, determinare, hotărâre, încredere, focalizare, centrare, precizie, dexteritate, capabilitate, creativitate, radianță, imaginație, adaptare, acceptare și toate Sublime, le am pentru că Sunt, acestea Sunt pentru că Sunt, Sunt Total pentru că Sunt. 
Cu iubire, Anghel Nicolae Ciprian.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.