Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Dezvaluiri fara precedent la nivel planetar

Vizualizari

Etichete !

sâmbătă, 4 februarie 2017

Dezvaluiri fara precedent la nivel planetar

Imagine similarăDonald Trump 
și adevărul despre 

energia libera si alte civilizatii


Un apropiat a lui Donald Trump de la Casa Albă a declarat reprezentanților media că președintele va face, în scurt timp, un anunț cu privire la extratereștri și tehologia acestora. Anunțul va fi făcut din biroul oval și va cuprinde și o prezentare asupra energiei libere de care omenirea va beneficia în scurt timp.
Acest anunț va fi o premieră mondială, pentru că niciun lider politic în funcție nu a făcut acest lucru. Fostul ministru al apărării din Canada a făcut câteva aprecieri în acest sens, după ce a părăsit funcția de ministru.
Utilizarea energiei libere ar scoate populația mondială din sărăcie și ar fi o lovitură devastatoare pentru marile corporații petroliere și țările exportatoare de petrol.
Trump a fost interesat de tehnologia care utilizează energie liberă, studiind multe dintre brevetele și însemnările pe care le-a lăsat Tesla. El și-a exprimat dorința de a implementa această tehnologie prin societatea SpaceX.
În anul 2014, Wikileaks a publicat schița generatorului creat de Tesla și care funcționează pe bază de energie liberă. Tesla declara că Pământul este viu și are vibrații electrice.
Canalul Discovery l-a clasat pe Tesla în topul celor mai importanți o sută de oameni ai omenirii. Se spune că geniul său poate să schimbe cursul omenirii.
Pe de altă parte, sunt multe voci care susțin că schimbările de climă și cutremurele au drept cauză experimente care utilizează tehnologie bazată pe energia liberă. Tesla susținea că vremea poate fi controlată cu ajutorul energiei electrice.

Puteti citi alte articole despre geniul Nikola Tesla

Un interviu ascuns timp de 116 ani al genialului savant Nikola Tesla ! VIDEO

NIKOLA TESLA – genialul inventator al tehnologiilor mileniului II
În anul 1898, Tesla a demonstrat dirijarea prin radio a unui vas fără echipaj. De numele lui se leagă experimentul Philadelphia și contactul cu extratereștri. Tot lui îi datorăm și sistemul de comunicație wireless, prima telecomandă, primii roboți.
extraterestru Donald Trump și adevărul despre extratereștrii
El considera că Pământul poate fi transformat într-un creier uriaș, capabil să răspundă în orice colț al său. Se spune că acest mileniu va fi al lui Tesla.

Un nou dispozitiv free-energy va fi disponibil omenirii din martie 2017

Sursa: http://www.efemeride.ro

Recomandare
Presedintele Care a Marturisit ADEVARUL !

3 comentarii:

  1. Doamne ajuta,sa triumfe adevarul si abundenta in lume.Iubiresi lumina tuturor.Letitia

    RăspundețiȘtergere
  2. Va fi bine pentru toata omenirea va fi pasul inainte pe care il asteptam dintotdeauna si va aduce pace pe pamant mihai d .

    RăspundețiȘtergere
  3. NAMASTE ! Minunate veşti- Oricît şi de către oricine s-as încerca,acest secol va fi al NANOTEHNOLOGIEI şi aducerii spre cunoaşterea şi consumul comun în beneficiul umanităţii şi la costuri neglijabile. Înaltele dar şi fooarte ascunsele tehnologii cunoscute şi aplicate acum doar de armată şi o mînă de potentaţi vor fi rînd pe rînd puse la îndemîna omului. Marile corporaţii îşi vor pierde sensul şi scopul,e adevărat că greu vor ceda ,dar vor fi lovite de acolo de unde se aşteaptă cel mai puţin.

    RăspundețiȘtergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.