Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: LEGI SI REGULI IN LUMEA SPIRITUALA

Vizualizari

Etichete !

luni, 6 februarie 2017

LEGI SI REGULI IN LUMEA SPIRITUALA

Imagini pentru LEGI SI REGULI IN LUMEA SPIRITUALA

Exista mai multe legi universal-valabile, independent de vointa noastra, atat in planul fizic, cat si in cel astral, adica in Univers. In limbaj matematic, ele se numesc postulate. Nu pot fi demonstrate fizic sau matematic, dar pot fi observate – si cine vrea sa vada … vede si intelege. Alaturi de ele, trebuie mentionate insa si regulile care le sustin.

Astfel, exista 8 legi si 8 reguli:

LEGI:

Legea 1: Totul se plateste mai devreme sau mai tarziu, in aceasta viata sau in cea viitoare! Daca facem bine, primim bine; daca facem rau primim rau. Sa nu ne amagim daca un timp totul merge bine.
Legea 2: Legea bumerangului. Orice fapta se intoarce inapoi ca plata sau rasplata, mai devreme sau mai tarziu. Este o lege pe care o regasim si in fizica, respectiv in mecanica, potrivit careia atunci cand o forta actioneaza asupra unui obiect, aceasta va reactiona cu o forta egala, dar de sens contrar.
Legea 3: Nu te lasa dirijat de slabiciuni deoarece vei deveni slab. Sunt cinci slabiciuni: lenea, furia, frica, simpatia si vanitatea. Toate te ajuta sa gresesti.
Legea 4: Scade orgoliul si mandria! Ele ne impiedica sa evoluam si ne orbesc cu cat sunt mai mari. Orgoliul este cel mai bun prieten al Anticristului.
Legea 5: Toate fiintele trebuie sa ajunga in lumina, oricat ar obercai prin intuneric! Acesta este motivul pentru care oamenii sunt rechemati pe Pamant. Ei trebuie sa traiasca mai multe vieti, deci sa se reincarneze, pentru a invata iubirea si a putea ajunge toti in Paradis. (Lege esentiala pentru intelegerea miscarii si Universului).
Legea 6: Iubeste si vei fi iubit! Este una dintre cele mai im­portante legi universale. Fara iubire nu exista evolutie, bucurie, liniste si placere.
Legea 7: Nu face Zeu din bani, pentru ca restul va fi praf! Totul va trece pe plan secundar si nimic nu va mai avea valoare.
Legea 8: Ce gandesti, aceea esti! Ceea ce se construieste cu gandul se obtine si in planul fizic si in cel psihic. Daca gandim negativ, nu e de mirare ca ne merge rau.


REGULI:
Regula 1: Regula armoniei. Pastreaza-ti echilibrul in toate! Sa realizam o armonie intre bine si rau si sa cunoastem raul pen­tru a-l putea indeparta. Toate excesele distrug, daca nu stim cum sa le controlam.
Regula 2: Gandeste pozitiv daca vrei sa ti se intample ceva bun! Chiar daca uneori suntem suparati sau nervosi, daca vom cauta partea buna a intamplarii, vom castiga, iar cu timpul vom fi din ce in ce mai fericiti.
Regula 3: Daca ai intrat in aceasta lume nu te mai poti in­toarce – valabil pentru cei ce vor sa traiasca in lumea extrasenzorialului. Gandeste-te bine inainte!
Regula 4: Elimina prejudecatile si dogmele daca vrei sa ai realizari! Sa nu ne inchistam in reguli care nu duc la evolutie. Ele impiedica. Vom ramane cu „ochelari de cal” toata viata.
Regula 5: Totul trebuie tratat cu calm si liniste, altfel nu se obtine nimic! Cu cat suntem mai nervosi, cu atat treburile merg mai prost. Cu cat suntem mai linistiti, cu atat lucrurile devin mai clare si gasim mai usor rezolvarea lor.
Regula 6: Trebuie sa crezi in ceva ca sa poti obtine ceva! Daca avem credinta in Dumnezeu, acel ceva va fi cu mult mai mult, adica, liniste, pace, sanatate (aici, pe Pamant), si poate chiar in viata de apoi, in Rai! Avem dreptul sa credem in ce vrem, dar trebuie sa avem grija ce alegem. Nu-ti face chip cio­plit la care sa te rogi, in afara de Iisus sau sfinti. Ei au fost oameni si au avut chip. Dumnezeu nu are forma.
Regula 7: In lumea spirituala poti sa faci orice! Nu exista obstacole. Daca vom elimina prejudecatile vom avea multe realizari.
Regula 8: Cere si ti se va da! Fara cerere nu exista oferta. Degeaba afirmam ca nu ne da Dumnezeu. Noi suntem cei care nu cerem. Trebuie insa sa o si meritam.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.