Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Corpul de lumina Merkaba

Vizualizari

Etichete !

marți, 2 iulie 2024

Corpul de lumina Merkaba

 


 

Corpul de lumina Merkaba

 

Merkaba este lumina cereasca care poate fi radiata de oameni aflați în cea mai înaltă stare a iluminării lor în timpul meditației sau atunci când ființele umane se mențin într-o stare de iluminare ridicata, lumina eterica , o stea tetraedrica cu șase colturi. Reprezintă de fapt energiile masculine și feminine în echilibru perfect și armonie în mișcări contrare rotative. Este vehiculul ființei umane capabil sa transporte spiritul către alte dimensiuni.

Mer-Ka-Ba se formează prin combinarea celor trei cuvinte „MER” „KA” „BA”, iar acestea cuvinte provin din limba egipteană veche și traducerea lor înseamnă „Corp-Minte-Spirit”.

 

MER - se refera la un tip specific de lumina, a fost văzut ca doua câmpuri care se rotesc în direcții opuse ca un cerc în cerc, forma de cerc dându-se prin viteza de rotației a celor 2 câmpuri energetice. Este o lumina care curge în interiorul tău.

 

KA - este sufletul/spiritul ființei umane.

 

BA - înseamnă un mod de a interpreta realitatea prin spirit. Este definit ca un corp/realitate fizică. În alte dimensiuni se refera la percepțiile sau interpretarea realității pe care le poarta.

 

Un câmp Merkaba care funcționează corect are un diametru de aproximativ 18 m, proporțional cu înălțimea unei persoane.

Merkaba oferă persoanei care la activat o protecție completa creata de iubirea Universului si inițiază procesul de vindecare interioara și întinerire a corpului fizic, emoțional și spiritual.

Merkaba este un vehicul, un „ car” al luminii divine folosit de maeștri pentru a călătorii și a se conecta cu cei care s-au acordat la niveluri superioare.

Este același car de lumina menționat de Ezekiel în Biblie, în tradiția ebraică înseamnă "carul sau tronul lui Dumnezeu „ sau „carul care ridica un om pe tronul lui Dumnezeu/în fata lui Dumnezeu”.

Actul genezei se refera la crearea universului, așa cum este descris în capitolul 1 din prima carte a Bibliei. Actul lui Merkaba este calea misterioasa a lumii în crearea universului. Acest concept provine din carul îngerilor care poarta pe Dumnezeul invizibil. Actul genezei este lumea inferioara, iar Actul Merkaba este lumea superioara. Calitatea vieții umane este conexiunea cu lumea superioara. Pe măsură ce conștientizarea omului creste, el depune mai multe eforturi pentru a crea aceasta legătură și viața sa se îmbunătățește semnificativ.

 

Creatorul creează universul și corpul ființei umane prin 22 de litere și 10 sfere (Cartea Facerii). Putem spune ca universului este creat din energia Merkaba și are propria energie în consecința. Una din cele mai importante structuri energetice care caracterizează corpul uman este Steaua tridimensionala a lui David, aceasta include în sine printre altele armoniile muzicale și legile naturale ale fizici, ajuta pe om sa treacă între o varietate de dimensiuni ale vieții materialiste și viața spirituala și creează o conexiune cu entități superioare , cum ar fi îngerii.

Iluminarea este un proces ușor de explicat , dar necesita, de obicei o perioada destul de lunga pentru a învață si stăpâni, trebuie sa ajungi la iluminare prin propria ta lucrare spirituala.

 

Trei pași pentru a atinge iluminarea: 

  1. Activarea și extinderea corpului luminos al Spiritului Pământesc cu ajutorul tehnicilor spirituale , cum ar fi tehnica de vizualizare a simbolurilor energetice.
  2. Echilibrarea, curățarea și integrarea energiilor electromagnetice de dimensiuni superioare în corpul luminos al Spiritului Pământesc activat și extins utilizând tehnici avansate de iertare.
  3. Învățarea și vindecarea altora, astfel încât sferele de aur, sau șirurile de energii electromagnetice sa curgă prin corpul cuiva pentru a-i ajuta și vindeca în mod corespunzător pe alții, un proces care extinde și corpul luminos și Spiritul Pământesc.

 

Toate căile spirituale duc la iluminare, un nivel multidimensional al conștiinței este necesar ca cineva sa își transforme corpul fizic tridimensional în energii cu dimensiuni superioare și sa urce fizic în cel de-al 5-lea nivel arhanghelic al creației si/sau dincolo.

Odată ce ai atins nivelul de iluminare și activat dispozitivul Merkaba care este incorporat în sufletul /spiritul tău viața ți se prezintă altfel, realizezi infinitatea spațiului iar timpul nu mai exista, cunoști si ti sr reamintește măreția creației si experimentezi emoții de care nu te-ai crezut capabil, emoții care nu pot fi experimentate in realitatea fizica in care te-ai născut (încarnat/reîncarnat). Vezi lumi magice despre care ai crezut ca sunt povesti , ele exista și sunt acolo așteaptă sa fie descoperite, sau lumi in care ai trăit, lumi din care ai plecat pentru a te dezvolta ca spirit sau ai plecat pentru a ajuta pe alții sa se ridice sau să se deblocheze, in aceste lumi cunoști ființe care te vor ajuta sa te dezvolți pentru a-ți aduce aportul tău în creație. Vei fi învățat sa creezi și recreezi lucruri minunate, vei fi învățat sa vindeci și sa luminezi zonele întunecate din creație, ființele întunecate sa le curați și vindeci, vei învăța să restabilește echilibrul acolo unde a fost destabilizat. Vei simții acea conexiune interioara cu creatorul și vei redevenii una cu întregul. Toată aceasta călătorie este atât o învățare cât și o reamintire a ceea ce ai fost, ceea ce ai experimentat cândva ca spirit/conștiința/esență divina pentru ca asta suntem o parte din creator. Suntem lumina pura si iubire pura din asta am fost creați!

 

Motivul pentru care calea către iluminare se dovedește a fi prea dificila pentru majoritatea oamenilor este din cauza încercărilor spirituale pe care le întâmpinam, entități cu energii joase care vor sa te stoarcă de energie, blocajele și piedicile de la tot pasul, o mare înclinare către lucrurile materiale cu care suntem distrași, dispozitivele tehnologice din jurul nostru care scad nivelul de conștiință plus ca acest lucru este o chestiune de alegere individuală și de liber arbitru. Lumea asta fizica in care trăim este o închisoare din care trebuie sa ne eliberam și sa cunoaștem adevărul. Sa ne cunoaștem și recunoaștem adevăratul Creator!

 

 

Multa iubire tuturor va urez!

Cu drag,

Estreylia!

(o mica stea care a coborât pentru a lumina)

  

 


  Sursa:

https://www.facebook.com/estreylia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.