Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: CIA a făcut publice dosare secrete despre OZN-uri, cu fotografii și documente…

Vizualizari

Etichete !

luni, 1 februarie 2016

CIA a făcut publice dosare secrete despre OZN-uri, cu fotografii și documente…


CIA a declasificat mai multe dosare pline de documente și fotografii cu OZN-uri a căror explicație rațională nu a fost încă găsită de agenții serviciului american.

Spre exemplu, conform documentelor eliberate, numai în anul 1952 au fost semnalate și verificate 100 fenomene OZN care nu au o explicație logică, ele fiind înregistrate în arhivele CIA cu titlul de fenomene inexplicabile: „Aproape 100 de mărturii credibile rămân inexplicabile în acest moment. Se recomandă ca monitorizarea CIA să continue. Se recomandă, totuși, ca rapoartele să nu ajungă la presă sau public, se notează în raport.


 


Totuși, spre dezamăgirea ufologilor din întreaga lume, cele 10 documente declasificate, a căror publicare coincide cu relansarea serialului Dosarele X, nu conțin nicio informație legată de nave spațiale prăbușite, răpiri, sau întâlniri cu entități extraterestre.  

Potrivit purtătorului de cuvânt de la CIA, organizația crede că oamenii vor găsi informațiile publicate extrem de interesante, demne de episoade pentru agentul Fox Mulder: ” Ne-am decis să dăm publicității câteva documente pe care atât scepticii cât și credincioșii fenomenului le vor găsi interesante. Veți găsi cinci documente care ar fi potrivite pentru agentul din Dosarele X Fox Mulder, dar și cinci documente potrivite pentru partenerul său sceptic, agentul Dana Scully„

Adepții teoriei conspirației cred că decizia CIA de a elibera acum aceste documente nu coincide cu apariția noului serial Dosarele X, ci mai degrabă cu o încercare de pregătire a publicului pentru dezvăluiri ulterioare.

„Se pare că CIA a folosit renașterea francizei X -Files pentru a reaminti oamenilor faptul că agenția are angajați care se ocupă de investigarea acestor cazuri”, declară Stephen Bassett, Director executiv la Paradigm Research Group, organizație care militează în această perioadă la Casa Albă pentru ca guvernul Statelor Unite să admită faptul că extratereștrii există.


Sursa:

Un comentariu:

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.