Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Arhangelul Gabriel: Am venit să vă anunt un eveniment crucial.

Vizualizari

Etichete !

vineri, 26 februarie 2016

Arhangelul Gabriel: Am venit să vă anunt un eveniment crucial.


          

18 feb.2016; channeler Christine Preston)
Traducere Const. Mihăilescu

Sursa:
http://spirituletern.blogspot.ro/2016/02/arhangelul-gabriel-am-venit-sa-va-anunt.html?spref=fb&m=1Christine: După o lungă conversaţie cu Archeia Faith în această dimineaţă, a urmat o mai lungă rugăciune tăcută 
către Tatăl Ceresc pentru a-mi aproba şi înlesni coborârea conştiinţei Elohimilor, Arhanghelilor, Maeştrilor Înălţaţi, Helios şi Vesta, inclusiv Saint-Germain şi Domnul Iisus Hristos, precum şi conştiinţa Inelului Solar. Urmare rugăminţii mele fierbinţi şi invocării pe care am făcut-o, prin canalul de lumină creat, mi-a vorbit Arhanghelul Gabriel.
El a spus că ne aduce un ANUNȚ important înainte de a purcede la îndeplinirea lui, conform sarcinii pe care a primit-o. 
La început am crezut că aveam comunicare cu Arhanghelul Mihail, căci adesea, el face menţiunea că este implicat în activităţi legate de Soare. Mă întrebam de ce nu m-a atenţionat asupra prezenţei lui, când, ca un răspuns la gândul meu, a intervenit Arhanghelul Gabriel care şi-a confirmat prezenţa.

El îmi vorbea rar, cu pauze la intervale regulate, şi mi-a mulţumit pentru că am făcut acea menţiune despre Arhanghelul Mihail, cel adesea reprezentat ca purtând o flacără albastră sub formă de sabie. Arhanghelii au o natură androgină, organismul lor fiind ales atunci când Pământul se mai afla în formare iar polarităţile nu erau alese (formate). Aceasta istorie a formării planetei şi câmpurilor magnetice ar trebui să înceapă a fi cunoscută în viitorul apropiat. 

Arhanghelul Gabriel: Eu vin şi acum în calitatea Arhanghelului care face anunţuri şi oferă ştiri.
Am venit să anunţ că vă apropiaţi de un moment de cotitură în care se vor produce evenimente drastice (acute), ca urmare a unui adevăr care va fi expus în mass-media, şi acel anunţ va zgudui lumea voastră din temelii. Nu este vorba de anunţul care va face cunoscută DEZVĂLUIREA (debarcarea) deşi şi pentru acela Lucrătorii în Lumina vor găsi momentul potrivit. De data aceasta va fi vorba de un anunţ care poate fi considerat a fi de natură critică.
Amploarea şi consecinţele acestor dezvăluiri vor fi atât de enorme şi de impresionante, încât vor face ca mulţi oameni să se simtă foarte rău, ca şi cum i-ar fi lovit o ghiulea în stomac.
Iată, deja fac cunoscută perioada când se va produce acest anunţ: intervalul martie – aprilie 2016.
Cu toate acestea, acest maxim nu va putea fi comparat cu o creastă, ca în cazul anunţului (care, de asemenea, urmează a se face în viitor) cu privire la dezvăluire (debarcare); aceasta din urmă nu a putut să-şi urmeze cursul iniţial programat din cauza neîndeplinirii unor condiţii energetice benefice. Considerentele şi modul în care vor avea loc aceste evenimente (pe care le anunţăm acum) şi care au avut un alt curs de pregătire, vor lovi punctul cel mai înalt al conştiinţei umane, astfel încât această descriere trebuie neapărat însoţită de ceva senzaţional.(?)
Expunerea realităţii va provoca alarmă (panică?) şi furie. Va fi înţeleasă, în sfârşit, enorma conspiraţie care s-a petrecut, şi asta va determina ca lumea să se trezească cu adevărat şi să se revolte pentru că a fost crunt minţită şi manipulată.
În acelaşi timp, evenimentul va fi ca o explozie care va provoca în lume un enorm val al deconspirării. Va fi ca un impresionant foc de artificii care se nasc unele din altele, foc care se înalţă şi se extinde până la ceruri.

În spatele scenei pe care se manifestă fluxul principal al mass-media, pe internet, există şi se va amplifica o mişcare şi o atmosferă de agitaţie cu privire la prăbuşirea dolarului, economiei mondiale şi sistemului financiar global.
Există un război în mass-media cu focuri încrucişate de informaţii multiple şi o dezinformare cât cuprinde.
Analişti şi academicieni, precum şi reprezentanţi ai guvernelor şi marilor organizaţii, vor fi chemaţi să dea un verdict, să pună un diagnostic, cu privire la percepţia realităţii asupra acestor agenţii (surse) care deformează informaţia şi se pun în slujba forţele întunericului, deoarece, prin manipularea informaţiilor ele provoacă diviziuni, confuzie, şi alimentează acest joc sinistru.
O anumită sursă, care încă mai are putere, încearcă să păcălească naţiunile lumii anunţând apocaliptic al treilea război mondial, care, de fapt, nu va avea loc. 
Atunci când vocea unui politician corect şi realist reuşeşte a se face auzită, este o adevărată uşurare pentru cei care-l ascultă. Ce păcat că în restul lumii domneşte şi se propagă aceeaşi veche înşelătorie, poveşti depăşite cu care se mai menţine controlul în scopul unor muşamalizări!
Eu am încercat doar să vă prezent o imagine a situaţiei de bază. Este un fel de apropiere de „punctul de fierbere a berii” care va fi urmată de momentul izbucnirii.
N-am menţionat un nume pentru a-l arăta cu degetul dar el se află din partea de sus a piramidei marii înşelătorii care, peste puţin, îşi va pierde orice credibilitate.
Am trimis o imagine mentală asupra identităţii acestuia.
Sunt pe cale de a se produce mari tulburări în lumea politică care vor fi urmate de o mare reînnoire în legătură cu întregul mecanism al alegerii acelor oameni care vor conduce destinele statelor, şi mă refer, în special, la o mare naţiune a lumii voastre. Acolo vor avea loc mari schimbări, nu neapărat paşnice.
Turnura pe care o vor lua evenimentele va fi una de recuperare a demnităţii şi dreptăţii şi-i va scoate în prim plan pe cei care au trădat încrederea unei naţiuni care a îndeplinit rolul de model de democraţie, şi a cărei constituţie a fost inspirată de St. Germain
A sosit timpul când nicio maşinaţiune nu mai poate fi ţinută secretă, nicio conspiraţie de război nu mai poate asigura câştig economic şi bogăţie, care să se scurgă în largile buzunare ale câtorva potentaţi.
Ei sunt aceia care vor fi eliminaţi.

Decretul Divin promulgat va fi pus în aplicare pentru a nu pune în pericol ascensiunea Pământului. Totul se întoarce acum împotriva acelora care au condus necinstit şi în interes personal sau de grup. Ei vor trebui să plătească pentru toată suferinţa celor pe care i-au făcut sclavi, celor pe care i-au sărăcit, furându-le munca, i-au lipsit de locuinţe, i-au îmbolnăvit şi i-au înfometat. Vor plăti şi aceia care, în interesul îmbogăţirii personale sau de grup, au fabricat produse bazându-se pe o chimie alimentară şi „de sănătate”, profund nocivă. Unii dintre aceşti magnaţi, campioni ai furtului şi nedreptăţilor au acumulat asemenea averi încât şi-au pregătit chiar o evadare secretă spre anumite planete ale galaxiei, dar la care vor trebui să renunţe când vor afla că această cale de evadare le este blocată de sistemele înfiinţate în jurul Pământului şi în Sistemul Solar, de unde sunt permanent monitorizaţi.
V-am prezentat o mare dar încă incompletă parte a scenariului realităţii, care este un preludiu la marea şi teribila lovitură pe cale de a se produce.
Sabia lui Damocles atârnă deasupra capetelor acestora fiinţe decăzute, mai ales că în anul care a trecut, 2015, li s-a oferit, prin iluminare, ocazia de a se pocăi şi de a renunţa la netrebnicii. N-au luat în seamă îndemnul inimii şi sufletului lor; acum, Lumina dreptăţii le va aminti că n-au făcut bine când au ignorat avertismentul din anul trecut. Cerul a hotărât: ”DESTUL, TOTUL ARE O LIMITĂ!
Acum este începutul acestei faze a iluminismului care va debuta cu o amplă agitaţie în lume.
Iată că „am suflat în trompetă” anunţând lumii voastre că este timpul să intensifice efortul învierii civilizaţiei, este timpul vindecării rănilor trecutului atroce, e timpul eliberării de crunta şi nedreapta înşelăciune din care cauză şi îngerii au căzut.
Ei ar fi putut ieşi din această captivitate folosind instrumentele spirituale la care aveau acces, cum ar fi cele oferite de cercuri şi săbii precum Flacăra Albastră a Arhanghelului Mihail.(?)
Omenirea trebuie să se elibereze de concepţiile sale greşite, de starea se spirit depăşită, şi să păşească pe calea iluminării, pentru a crea o civilizaţie demnă, care să fie reprezentată în Federaţia Galactică a Luminii.

 
O Nouă Eră, anume, o Eră de Aur, va fi recreată pe Gaia. Pentru aceasta lucrăm şi noi alături de sufletele evoluate ale planetei. Între noi s-a stabilit o relaţie sacră care va fi puternic cimentată în viitor. Avem, împreună, acelaşi obiectiv: Noua Eră pe Pământ.
Fiţi vigilenţi căci forţele întunericului din planul astral, deşi, în dezordine, reprezintă acum un pericol mai mare din cauza disperării lor, care le face să atace precum un animal rănit. Ele încă încearcă să învingă lumina din fiinţa Lucrătorilor Luminii. Din acest motiv, vă sfătuim ca atunci când credeţi că este cazul, să invocaţi protecţia Fiinţelor de Lumină.  
Evitaţi situaţiile care vă aduc într-o stare de epuizare, de profundă oboseală, şi odihniţi-vă suficient pentru a fi în cele mai bune condiţii. Deci, nu vă suprasolicitaţi mental sau fizic. Nu staţi prea mult timp în faţa calculatoarelor deoarece acestea vă induc o stare de oboseală profundă, care impune un timp lung de recuperare.
Folosiţi cât mai frecvent meditaţiile, stările de contemplare, rugăciunea, diversele practici spirituale care vă induc pacea şi bucuria. Încercaţi cât de frecvent puteţi să intraţi în comunicare cu Maeştri Ascensionaţi, cu Arhanghelii sau cu alte fiinţe Divine. Veţi observa diferenţa şi veţi reuşi, până la urmă, să identificaţi aceste entităţi imediat ce intraţi în legătură cu ele.
Nu fiţi preocupaţi de modul în care se obţin aceste comunicări şi se realizează aceste legături cu fiinţele nevăzute. Căutaţi mereu Lumina!
Nu aveţi nicio teamă atunci când invocaţi prezenţa sau ajutorul fiinţelor din Lumină!
Acum, mă voi despărţi de voi, iubiţilor, căci multele mele îndatoriri îmi solicită prezenţa.
Transmiteţi celor interesaţi anunţul pe care l-am făcut în acest mesaj.
Iubire de la Arhanghelul Gabriel.
Sursa:
http://spirituletern.blogspot.ro/2016/02/arhangelul-gabriel-am-venit-sa-va-anunt.html?spref=fb&m=1 

Un comentariu:

  1. NAMASTE ! Aştept cu MARE ÎNCREDERE EVENIMENTELE şi mă rog ca toate acele fiinţe să fie transmutate ÎN LUMINĂ !

    RăspundețiȘtergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.