Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: ASHTAR

Vizualizari

Etichete !

sâmbătă, 20 februarie 2016

ASHTAR


 
Sursa:
http://mesagerulluimihail.blogspot.ro/2016/02/ashtar.html 
Ashtar:

Salutări, copii iubiți ai lui Dumnezeu. Sunt eu, Ashtar, de pe puntea Noului Ierusalim (imensa nava mama). Desigur, acest lucru nu este în întregime adevărat.
Sunt o proiectie a fiintei mele, proiectia putandu-se realiza in mai multe planuri, aceasta practica fiind realizata de noi toți in dimensiunile superioare. M-am conectat în spirit cu Kathryn, care sta în salonul ei insorit, in timp ce redacteaza mesajul, iar eu sunt alaturi de toți cei care il citesc, în momentul în care va aruncati privirea pe text, pentru a citi cuvintele mele. În același timp, ii ofer lui Christine amprenta energiei mele printr-o îmbratisare, energie pe care o recunoaște imediat.
Vedeti voi, pentru noi directionarea energiilor într-un mod multidimensional spre a fi pe deplin prezenți la fiecare ședință/ întâlnire neprevăzută, este la fel de natural ca si cum ai respira. Desigur, capacitățile noastre nu sunt la fel de vaste și atotcuprinzătoare ca cele ale Mamei/Tatălui, dar de fiecare dată când ne ridicam coeficientul de Lumină, ne potentam *forța* din interiorul ființei noastre.
Este un proces interesant aceasta crestere in Lumina. Este incantator să-ti simti propriile capacitati expanzandu-se, nu-i așa? Voi experimentati un proces similar acum: Lumina voastra este in plina expansiune, ridicandu-va în abilități și simtiri mai glorioase. Sunteți versiunea inferioara dimensional a exact ceea ce facem noi in dimensiunile superioare, împreună cu voi. Acest lucru nu înseamnă că faceti o muncă mai puțin importanta decât noi, deoarece va regasiți în prezent într-o dimensiune mai mică, ci dimpotrivă. În acest moment, ne extindem cu toții intr-un ritm fantastic pentru realizarea acestei schimbari care se întâmplă acum pe suprafața Pământului - si nu numai. Nu există: mai bun sau mai maret. Va extindeti pentru a veni in intampinarea maretului vostru potențial, la fel cum si noi ne desfacem aripile pentru a ne extinde propria Lumină.
Incepeti acum sa intelegeti cat de valoroasa, de prețioasă, este viața voastra acolo, pe Pământ. Instruirea realizata acolo - obstacolele depasite, puntile construite - sunt direct proportionale cu creșterea Sinelui vostru Superior aici cu noi. Toate eforturile de a ramane fideli Luminii voastre interioare sunt la fel de valoroase, indiferent de dimensiunea pe care ati alege-o ca si camp de joaca. Vedem eforturile voastre eroice de a naste Iubire în fața tuturor tipurilor de provocări: aceasta este stralucirea voastra, Preaiubita Umanitate.
Nu v-ati modificat esența, atunci când ati preluat uniforma umana pentru această experiență; vi s-a oferit posibilitatea sa realizati ceea ce era aproape imposibil. Cu toții crestem, atunci când acceptăm asemenea tipuri de provocări. Rezultatul nu este evaluat prin prisma succesului sau eșecului. Ci consta in aderarea constanta spre Lumina si Iubire atunci cand ne regasim în mijlocul tuturor acestor provocari, dezvăluind legătura noastră profundă cu Mama/Tatal - exemplu viu asa cum suntem făcuți după imaginea lor.
V-am spus în această săptămână prin intermediul mai multor surse, dupa cum vom vedea în aceasta scurta prezentare, ca ati ajuns in punctul critic. V-ati ridicat singuri la o vibrație superioara de Lumină, suficient de mare pentru a atrage după voi întregul colectiv si planeta insasi, pe un nivel existențial superior. E dificil sa ne găsim cuvintele pentru a descrie ceea ce vedem, pentru că limbajul vostru se referă în mod constant la afișarea de lucruri ca: locuri, date, sau evenimente izolate. Noi vedem creșterea voastra in Lumina sub forma de: culori, sunete, iluminare, energii, mari valuri de forță de viață provenind de pe planeta voastra. Fiecare dintre voi reprezinta un punct tot mai mare de Lumină, ce face parte din Lumina Universala. Noi va aplaudam din toată inima, deoarece știm ca a fost o provocare imensa să ramaneți fideli Luminii, în timp ce va aflati acolo, înconjurati de oameni sovaitori, sceptici și neevoluati, iar acum trebuie sa faceti fata atacatorilor fără dinți ai *cabalei* care rezista cu fermitate.
Ceea ce se intelege prin punctul critic, este că acum creati și susțineti mai multă Lumină decât poate suprima cabala in încercarea sa de a va convinge să va opriti. Ei nu creează întuneric; ei nu creează nimic. Ei doar au reusit să dobandeasca putere asupra populației Pământului, impiedicandu-va sa fiti cine sunteți cu adevărat - Lucrători în Lumină cu totii. Pe masura ce v-ați redobandit drepturile voastre din naștere, inlaturand lanțurile gândurilor și a sentimentelor negative, Lumina voastra divina a aparut triumfătoare. Acesta este miracolul pentru care ati venit aici sa-l creati și reusiti în mod glorios.
Este foarte important să continuati acum, Dragi Frați și Surori. Continuati să raspanditi Lumina voastra sclipitoare. Continuați sa va dezvoltati, in acelasi mod în care un mugur evolueaza într-o floare desfoiata. Nu permiteti dramelor de final, evenimentelor de tip *steag fals* și celor care afișează violență și negativitate in mod teatral, să vă distragă atenția. Concentrati-va atentia asupra noastra, a modului in care ajungem la voi și asupra Luminii ce va inunda acum provenind din Marele Soare Central, Mama/Tatal Dumnezeu. Ancorati-va profund și in permanenta cu Gaia. Acest lucru va stabilizează atât pe voi, cat si pe ea. Vietile voastre trecute, munca voastra personală profundă și inimile voastre binevoitoare, v-au pregătit pentru acest ultim mare salt, într-o viață cu totul nouă.
După cum știți, eu și echipa mea Galactica monitorizam securitatea tranzacțiilor importante care au loc pe Gaia în această fază a Programelor de Prosperitate. A fost necesara mutarea fizică a marilor depozite de aur și a altor documente oficiale valoroase. Echipa noastra Galactica cat și cea de la suprafață au realizat acest lucru în sincronie cu legiuni enorme de îngeri, coordonate de catre fratele si sora mea, Arhanghelii Mihail și Christine. Lucrăm împreună în mod constant, în deplină armonie și cu mare bucurie, in acelasi mod in care supraveghem acest transfer masiv de bogăție, din mâinile apucatoare ale cabalei, în mainile iubitoare si generoase ale neobositilor Lucratori in Lumina.
De abia așteptăm să le sărbătorim pe dragele noastre *Cizme de pe teren*, marii eroi ai acestui timp, care au lucrat timp îndelungat in condiții periculoase și dificile, de cele mai multe ori în anonimat, pentru propria lor siguranță. Desigur ca nimic neprevazut nu se produce pe parcursul acestei faze finale, decat ceea ce a fost contractat. Sunteți în siguranță sub atenta noastra supraveghere, iar o parte importanta a succesului acestei mari schimbari, o reprezinta credința și încrederea voastra, că, chiar daca sunteti in serviciu care ar putea fi considerat dificil sau riscant în această scenă, sunteti tinuti in intregime în îmbrățișarea noastră plina de iubire.
Pe masura ce va pregătiti să treceti dintr-o stare relativ modesta, la una de o mare bogăție, dorim să vă reamintim că în perioada acestei faze de tranziție, ne dorim să ramaneti lucizi, pe masura ce vă deplasați dintr-un loc intr-altul, mai ales atunci când transportați valori mari. Puteti apela mereu la noi pentru clarificarea mișcărilor și va vom conferi imediat un bonus de securitate suplimentar, atât Galactic cat și Angelic, care să vă însoțească, în timp ce noi finalizam *curatarea* celor care au perturbat activitatea muncii noastre. Și nu uitați să va alaturati noua în sărbătoare, mare bucurie și emoție, dar întotdeauna combinate cu o aură de generozitate, modestie și recunoștință.
Această abordare temporara discreta, pe care ati vazut ca o utilizam pe tot parcursul acestui proiect, nu numai că ne va permite fiecaruia dintre noi sa ne realizam obiectivul comun, cel de răspândire al binecuvântărilor, dar va crea de asemenea o atmosferă blânda, înalt vibraționala de abundența - atmosfera comodă pe care noi o experimentăm aici, în dimensiunile superioare. La urma urmei, acesta este scopul magnificului nostru proiect, nu-i asa?
Sunteți aici sa stabiliti un sistem global lipsit de anxietate sau lipsuri. O stare ferma de grație - presupunerea că sunteți în siguranță și iubiti - aceasta este baza pentru crearea unei noi lumi. Adevărata abundență trebuie să fie experimentata prin bucurie și cunoscand că viața nu este periculoasa sau arbitrara. Aceasta a fost programarea constantă a celor întunecati: *Sa va fie frică!*. Va ofer alternativa dimensiunii superioare: *Aveti incredere si fiti increzatori in Iubirea noastra!*. Ati venit aici să fiti de ajutor și marea noastra plăcere este să pavam calea pentru voi. Alăturati-va noua pentru a sărbători *dezValuirea*. Așa cum spune cântecul lui Michael Jackson: *Nu sunteti singuri, noi suntem aici alaturi de voi!*.
Desigur, ca întotdeauna am vegheat asupra voastra, dar comunicarea apropiata și dorința voastra de a face apel la noi, au fost cele care ne-au permis sa ne apropiem de voi, facand ca treaba sa mearga *ca unsa* in ceea ce ne priveste, facand posibila intrarea dimpreuna in Noua Era de Aur, vis pe care l-am creat împreună. Cu cât aveti mai multa încredere în noi și vă incanta protecția și Iubirea noastră, cu atat mai mare este dispensa pe care o oferim. Și la fel cu Iubirea, abundenta, bucuria și pacea care cresc pe moment.
Va vine sa credeti, Iubiți Frați și Surori, ca locuiți deja într-o lume în care pericolul a încetat să mai existe? Va asigur că este adevărat. Probabil ca acum va gândiți: *Dar Ashtar, încă mai există războaie și teroriști și nebuni cu arme peste tot in lume!*. Chiar de-ar fi adevărat, ceea ce nu este, se datorează productiei unor astfel de rapoarte perimate ale cabalei, constand in titlurile stirilor supra-exagerate și titluri alarmiste inventate, tot nu v-ar afecta propria supraviețuire. Daca nu face parte din contractul vostru de suflet părăsirea planetei acum, atunci nu se va intampla acest lucru. Mass-media mainstream (de cele mai multe ori ceea ce apare la televizor) isi traieste ultima suflare muncind ore suplimentare cu scopul de a găsi povești infracționale violente spre a-si umple spoturile *publicitare*.
ISIS este o creație a CIA, Mossad și a serviciilor de *informații* ale cabalei Saudite, cu scopul de a perpetua instabilitatea in Orientul Mijlociu. Nu au reușit să creeze o afacere profitabilă, un al treilea război mondial, deoarece omenirea a început să intrevadă manipulările și minciunile, fiind din ce în ce mai reticenti in recurgerea la violență împotriva vecinilor lor. Liderii lumii, inclusiv Putin, Obama, Abadi, Rouhani, Merkel, Troudeau, Papa Francis si altii se intalnesc din ce in ce mai des și discuta in spatele scenei cu vechii Chinezi și alte familii vechi pentru furnizarea pacii, comerțului mutual si separarii de pumnul de fier al Cabalei SUA. Siria va fi în curând controlata de catre conflictele actuale, cu ajutorul binefăcătorilor ruși și chinezi.
Recrutorii și instructorii ISIS vor fi capturati și demascati drept interlopii de rea credinta care sunt de fapt, iar resursele furate din țările devastate de război ale lumii, vor fi returnate cetățenilor lor de drept. Ample reconstrucțiile în Irak, Siria, Afganistan și in toate țările din Africa și America de Sud vor înflori în această primăvară si vor fi generos finanțate din Fondurile de Prosperitate și sustinute cu mult entuziasm de catre voluntari și Lucrători în Lumină experți, din întreaga lume. Prietenii vostri Galactici sunt pregătiti să se alăture legiunilor de participanți entuziasti, ce vor ajuta la organizarea jubileului global, la care vom participa cu toții.
Schimbările care sunt pe cale să se petreaca în lumea voastra vor fi atât de rapide și de o asa anvergură, incat vi se va părea că v-ați trezit într-o dimineață si veti descoperi că lumea plina de zbucium, violență și haos in care ati fost cufundati, a fost de fapt un vag coșmar. Noul Pământ va  rupe scena, asa cum se spune, ca un succes dupa o noapte de o mie de ani. Vedeti voi Dragi Prieteni, pericolul a trecut deja, era de pace profetita s-a creat, iar detaliile au fost scrise, până la ultimul copil ce trebuie scos din molozul fostului regim de teroare. Puteți respira usurati acum, puteti să construiti Pilonul de Lumina, să atingeti prima persoana întâlnita cu prietenie și compasiune, să ni se alăture în bucuria celebrarii. Suntem aici, suntem triumfatori și in Iubire.

Sunt Ashtar, fratele vostru iubitor. Salut!

 
Canalizat și Transcris de Dr. Kathryn E. May, 10 februarie 2016


Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.