Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Ce facem la vot in noiembrie 2014? De ce sa boicotam sistemul electoral gestionat de straini?

Vizualizari

Etichete !

luni, 20 octombrie 2014

Ce facem la vot in noiembrie 2014? De ce sa boicotam sistemul electoral gestionat de straini?


Ce facem la vot in alegeri prezidentiale noiembrie 2014 De ce sa boicotam sistemul electoral gestionat de straini mafieÎn apropierea alegerilor prezidentiale din noiembrie 2014 am postat AICI părerea mea personală despre cum ar trebui sa ne comportăm raportat la aceste alegeri. Spuneam acolo că sunt două variante mari şi late: ORI alegem un candidat care să nu fie al MAFIEI internaţionale care conduce astăzi România (dacă considerăm că există un astfel de candidat pe buletinul de vot), ORI boicotăm complet întreg sistemul electoral NEPREZENTÂNDU-NE LA VOT, ca să nu validăm prin prezenţa noastră acest sistem corupt gestionat de mafia care conduce România în prezent. În susţinerea acestei variante, cu neprezentarea la vot, redau mai jos un text primit pe mail:
CE FACEM LA VOT ?
A intra în secţia de votare înseamnă a fi de acord şi a susţine sistemul actual.
Detalii în continuare:
Ce faci înăuntrul secţiei de votare nu are nici o importanţă: dacă anulezi votul comunici că nu eşti de acord cu opţiunile oferite, dacă votezi cu unul sau altul comunici mulţumirea sau nemulţumirea. Odată trecut pragul secţiei eşti integrat în sistem, eşti implicat, EŞTI DE ACORD CU SISTEMUL AŞA CUM ESTE EL chiar dacă nu eşti de acord cu opţiunile pe care ţi le oferă.
Intrucat acum 25 de ani Statul Roman a fost luat din mainile romanilor de niste straini si este dirijat de acesti straini in interesul lor si inevitabil impotriva intereselor Neamului Romanesc, sistemul electoral are ca scop exclusiv sa asigure că in functiile Statului Roman ajung numai agentii obedienti strainilor si simultan sa induca Poporului Roman convingerea ca rezultatul catastrofal al activitatii celor alesi este vina Popoprului Roman care i-a ales – un perfid cerc vicios.
Acest scop se atinge prin:

1) pe buletinele de vot ajung doar agentii obedienti strainilor ca urmare a numeroaselor obstacole plantate in sistemul electoral ce pot fi depasite doar cu ajutorul strainilor ce dirijeaza din umbră institutii ale Statului;
2) rezultatul votarii nu va avea mare legatura cu optiunea celor care au votat, cei ce adminstreaza sistemul putand sa schimbe in anumite limite rezultatul dupa voia lor, in favoarea unuia sau altuia dintre candidaţi, pe parcursul procesului electoral – de la urna până la rezulatul oficial centralizat;

In orice caz, intrucat în România CEI ALESI NU DECID IAR CEI CE DECID CU ADEVĂRAT NU SUNT ALESI, intreg sistemul electoral nu are nimic in comun nici cu vointa si nici cu interesele Neamului Romanesc.
Acest sistem economic, politic, social, acest stat în care trăim noi astăzi, este un sistem/stat inamic faţă de Neamul Românesc, fapt dovedit de 25 de ani. Este un sistem/stat antiromânesc şi nu e nevoie să intrăm în secţia de votare să aflăm că Statul actual nu oferă absolut nici o opţiune în interesul Neamului Românesc.
DEX : „SISTÉM s. n. 1. Ansamblu de elemente aflate într-o relație structurală, de interdependență și interacțiune reciprocă, formând un tot organizat.”
Sistemul este deci compus din ELEMENTE şi REGULI adică OAMENI şi LEGI. Constatăm că de 25 de ani, oamenii din sistem, cu precădere în funcţii de decizie, sunt „aleşi” din grupul de înaltă vocaţie infracţională, atât români (există infractori de diverse nivele în toate neamurile) cât şistrăini, sub falsă identitate românească, iar legile şi regulile care ar trebui să le condiţioneze acţiunile în interesul public sunt ignorate cu totul şi nu e de mirare întrucât este de esenţă caracterului infractorul să ignore legea, în caz contrar nu ar fi infractor. Lucrurile sunt simple, doar infractorii intelectuali le fac complicate cu conexiuni rătăcitoare şi termeni ce se termină cu … craţii şi … isme. Există şi foarte mulţi patrioţi în sistem dar nu în funcţii de conducere şi astfel sunt „legaţi de mâini şi de picioare”.
În consecinţă, când vor apărea nişte oameni care şi-au stabilit ca misiune existenţială a pune Statul Român în subordinea intereselor Neamului Românesc şi avem şi certitudinea că o vor face, când astfel de oameni vor participa la procesul electoral si vor ajunge pe buletinul de vot, atunci şi numai atunci eu intru în secţia de votare.
STATUL ACTUAL NU ESTE IZVORÂT DIN RĂDĂCINILE NEAMULUI ROMÂNESC. Strămoşii eminenţi ne-au lăsat spus ce să facem: “Chestiunea de căpetenie pentru istoria şi continuitatea de dezvoltare a acestei ţări este ca elementul românesc să rămâie cel determinant, ca el să dea tiparul acestei forme de stat, ca limba lui, înclinările lui oneste şi generoase, bunul lui simţ, c-un cuvânt geniul lui să rămâie şi pe viitor norma de dezvoltare a ţării şi să pătrundă pururea această dezvoltare.” (Mihai Eminescu)
Dl. Coja a purces la o continuare a demersului predecesorilor, singurul dupa stiinta mea limitata:Constituţia Creştină a României 1 – Ion Coja
Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.