Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Anunt important ! Informare asupra situatiei planetare actuale – cum este Romania afectata

Vizualizari

Etichete !

joi, 9 octombrie 2014

Anunt important ! Informare asupra situatiei planetare actuale – cum este Romania afectata


Sursa:Pentru cititorii blogului Adevarul ne va elibera si nu numai, in data de 11 octombrie 2014, sambata la ora 11.00 , organizez la Constanta un seminar cu tema : Informare asupra situatiei planetare actuale – cum este Romania afectata. Este primul organizat de mine, totul are un inceput…

Ideea mi-a venit dupa participarea la seminarul lui Dan Gaucan de sambata trecuta. Am simtit o teama fara obiect in sufletul participantilor. Atunci cand nu esti informat si nu stii ce se intampla, teama apare si este tot ce poate fi mai rau pentru noi acum.

Tematica abordata :
Ø Actiunile teroriste, operatiuni steag fals, cine si cum le-au organizat
Ø Falsificarea istoriei
Ø Noul sistem financiar si informatii despre Resetarea Financiara Globala, legea NESARA
Ø Prabusirea actualei Paradigme si crearea Noii Lumi cu implicarea extraterestra
Ø Implicatiile acestor evenimente asupra Romaniei

Cine doreste sa participe trebuie sa confirme pe adresa mail : burebista2012@gmail.com sau sumedreamarius@yahoo.com  sau la nr. Tel. 0724.729184 , pentru ca va trebui sa inchiriez spatiu.

Seminarul este deschis dicutiilor si schimburilor de idei. Nu ma declar detinatorul adevarului, dar informatiile care le detin vi le expun si fiecare face ce vrea cu ele.
Financiar, fiecare participa cu cat doreste gen donatie pentru ca va trebui sa achit inchirierea spatiului. Nu fac asta pentru bani ci pentru o mai buna informare si colaborare cu cei ce-mi citesc blogul.

Un mare istoric spunea ca ,,Unirea da puterea”. Daca nu incercam sa fim uniti planul divin intarzie, iar aceasta tara va avea de suferit…..


   Doamne ajuta !


Sursa:

Un comentariu:

  1. NAMASTE DRAGA PRIETEN ! Dovedesti in modul cel mai real interesul pentru aceasta tara,mai mult -as putea spune ,decat al celor care cu un an in urma strigau din strada lozinici in care putin din cei de acolo chiar credeau. Consider ca este foarte important ca ceea ce tu faci sa aduca participantii la un nivel mult superior fata de ce se3 poate intampla pe o strada. MA INTRESEAZA SA PARTICIP ,ASA CUM L-AM ANUNTAT PE DANIEL CA VREAU CA PE 26 OCT.A.C. SA FIU LA DEVA. NU STIU LOCATIA UNDE SE VA DESFASURA INTALNIREA. ASTEPT DETALII DE LA TINE. MULTZUMESC. GeorgedeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.