Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Magrav.ro : Prima Unitate de tip MAGRAV Generator de 5 KW Complet Independentă !

Vizualizari

Etichete !

vineri, 26 august 2016

Magrav.ro : Prima Unitate de tip MAGRAV Generator de 5 KW Complet Independentă !

Prima Unitate de tip
MAGRAV
Generator de 5 KW
Complet Independentă !
Nota MarYan :

Spuneam în Nota personală din articolul anterior că „lucrurile se precipită” – apropos de „Valuri de Energii Cosmice care invadează Planeta”...

...Însă, prin acest articol, vedem cum evenimentele chiar încep să se accelereze la modul „dramatic”, prin faptul că „invazia planetară” cu energii, de care aminteam anterior, nu se referă doar la „energii cosmice”, ci chiar şi la energia electrică, „cea de toate zille”, pe care fiecare o foloseşte în fiecare gospodărie.

Iată că, mai repede decât speram, Keshe a ieșit în lume cu imagini concrete de la primele dispozitive plasmatice de tip Magrav care sunt chiar GENERATOARE, care nu mai au nevoie de „condiţionare plasmatică” şi de alte peparative pentru producerea a cel puţin câţiva KW de energie !

Ca unul care am studiat intens în ultimii ani aceste aspecte, pot spune la modul cât se poate de limpede şi onest că, totuşi, acest sistem nu este primul generator supra-unitar de curent electric, produs în lume : în ultimii zeci de ani, sute de inventatori au reprodus aparate asemănătoare, după schemele lui TESLA – însă, după cum s-a punctat foarte clar şi în filmul „Thrive” („Prosperă!”), toate acestea au fost suprimate (şi confiscate) de către structurile oficiale occidentale, în frunte cu cele americane...

...De aceea avem mari rezerve că „dl Obama” va reacţiona în mod pozitiv la oferta Fundaţiei Keshe, din perioada următoare... când aceasta are „în proprietate” sute şi mii de dispozitive (se vorbeşte de vreo 6.000de brevete...) care generează acelaşi tip de rezultat (energie liberă – „free energy”) din Energia Universală – pe care alţii o numesc ca fiind eterică (după cunoaşterea ezoterică tradiţională) şi care, mai nou, este numită de către Keshe ca fiind energie plasmatică.

Însă, într-adevăr, această dată de lansare a acestei informaţii – 12 august 2016 – reprezintă un alt punct de reper în istoria de Eliberare a Umanităţii, cânt astfel de informaţii au inceput să fie „descărcate” în mod liber către Conştiinţa Colectivă a Umanităţii – la fel ca şi acest tip de energie folosită, una „liberă”, adică Universală, aflată în deplină ABUNDENŢĂ pe Planeta noastră şi în întregul Univers.

Cu adevărat, „PORŢILE SECRETE ale LEULUI” – ale Cunoaşterii şi Adevărului – încep să se deschidă către „mase” (Conştiinţa Colectivă a umanilor) pentru accelerarea procesului de Eliberare a Umanităţii din chingile controlului şi manipulării de tip cabalistic, care, în prezent, începe să cedeze din toate „încheieturile” !

Aici, într-adevăr, strigătul lui Cobra este bine-venit – Victoria Luminii (Divine) ! :

Revenim în formă după o scurtă vacanţă, cu o veste mare ! O veste care i-a entuziasmat pe toţi, inclusiv pe dl. Keshe, şi ne entuziasmează şi pe noi, restul !

În acest scurt articol, voi prezenta Prima Unitate MAGRAV GENERATORindependentă de reţea şi care oferă aproximativ 5 kW de energie electrică utilăfără să fie conectată la reţea, ci doar colectând din mediu energia plasmatică şi convertind-o în energie electrică !

Mai concret, este vorba de rezultatele remarcabile obţinute de cercetătorul american Douglas, care a testat o unitate Magrav de energie și care a reuşit s-o transforme în generator !

După cum vei vedea şi în filmuleţ (de la finalul articolului), Douglas reuşeşte pentru 4 minute(cât durează filmarea) să utilizeze nişte consumatori rezistivi : o aerotermă, un uscător de par, un cuptor cu microunde, un frigider mic, un compresor de frigider şi 3 becuri incandescente, toate alimentate doar din Sistemul Magrav Generator, care este deconectat de la reţea !

Evident, jucăria poate funcţiona la nesfârşit şi poate genera Sute de kW, dacă este dimensionată corespunzător !


Oricum, după cum zicea şi dl. Keshe, chiar şi pentru 1 minut dacă s-ar fi obţinut această performanţă, de a alimenta consumatori de 5 kW, este un fapt ce bulversează şi dă peste cap toate legile (cunoscute ale) fizicii şi ale electricităţii !

Dl. Keshe a spus că, echipele „din spate” lucrează deja la miniaturizarea acestor tehnologii, astfel încât un sistem de buzunar să poată oferi puteri de 1 – 2 kW de energie liberă !Nu ştiu cum vezi tu această veste, însă, pentru mine, această zi de 12 august 2016 este un punct de referinţă, de cotitură !

O zi în care umanitatea, a intrat într-o nouă eră, o eră a abundenţei energetice !
O eră a abundenţei universale !

Visul lui Tesla tocmai a prins un şi mai mare contur și avânt ! Este palpabil şi bulversează orice minte.

Zilele următoare, va urma un marş în America, în care preşedintele Obama va fi convocat ca să testeze şi să înveţe cum să facă şi el aceste generatoare !

Vremea războaielor s-a sfârşit ! Vrem şi vreau pace, abundenţă şi fericire !
Toate aici, acum şi pentru toţi !


Cu această ocazie, te rog să distribui acest articol peste tot… pe Facebook, pe Grupuri de Facebook, pe bloguri etc.. să afle cât mai multe persoane de aceste rezultate şi să trecem la acţiune, să începem să ni le construim cu toţii şi să ne eliberăm, în masă, de caracatiţele energiei şi ale petrolului !...


...Şi iată şi filmuleţul „revelator” :

Un comentariu:

  1. Si la ce vor fi utile acele miniaturizari? Pt ce consumator vor fi utile? Ce sa faci cu 1kw putere de consum... parca e silit sa dea inapoi. Si, ramane un mister cum poate fi DIMENSIOANATA CORESPUNZATOR.... inca nu a reusit nimeni, iar daca a reusit nu va fi destainuit, in plus zicea dl K. ca nici catre Douglas nu trebuia sa fie date info, deci e cu viata sa constrans sa dea inapoi, iar asociatia Magrav are pagini albe cand vrei sa descoperi de la ei ceva. Mai or fi pastrat sediul in Bucuresti? Cred ca ii desfiinteaza, acum raman marturiile celor entuziasmati ce au publicat pe la ei acasa despre...Pacat, mare pacat, iar ne invartim in jurul cozii ca in trecut. Cred ca o sa imi descarc manualul sa nu se piarda si info aceasta

    RăspundețiȘtergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.