Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Vorbește cu echipa ta!

Vizualizari

Etichete !

duminică, 2 noiembrie 2014

Vorbește cu echipa ta!


Înaltul Consiliu de pe Orion
29 Octombrie 2014

Canalizat de Holly Hawkins Marwood
Transcris de Paul Marwood


Salutări dragilor,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.

Voi știți că aveți ghizi? Voi știți că aveți o echipă de gardieni nevăzuți, îngeri, protectori, susținători, informatori, ghizi și așa mai departe care sunt în jurul vostru tot timpul? În timp ce pentru unii dintre voi acest lucru va suna ca o afirmație de bază, pentru unii asta va fi ceva nou.

Dacă puteți imaginați-vă, într-un mod aproape comic, un film în care personajul principal are o grămadă de prieteni și confidenți și susținători în jurul său care-i oferă părerea lor în mod constant, tot timpul. Dacă vă puteți imagina acest personaj principal plimbându-se pe stradă și având această echipă în jurul său mergând, zburând, înconjurându-l, mereu la îndemână, ar arăta aproape ca un film comic, nu-i așa? Această persoană care este personajul principal în film s-ar putea simți foarte încrezătoare în viața sa știind și văzând că are tot acest sprijin. Când îi vine în minte cea mai mică întrebare și are nevoie să se lămurească, el doar se întoarce către unul sau mai mulți dintre cei ce fac parte din echipa sa și care se află în jurul său și nu mai trebuie să se întrebe. Primește imediat răspunsul! Primește răspunsul imediat!

Am dori să vă spunem fiecăruia dintre voi că aveți această susținere, acea echipă în jurul vostru, tot timpul. Desigur, mintea umană începe imediat: ”Cine sunt? Cum îi cheamă? Cum arată?” Ca și cum ei ar deveni mai reali prin această descriere, lucru care este însă de înțeles. Cu toate acestea, acordați-vă un moment și doar simțiți că aveți o mulțime de susținători nevăzuți în jurul vostru tot timpul. Este foarte important ca în primul rând să conștientizați acest lucru. Este conștientizarea adevărului că puteți apela sau atrage ceva în viața voastră în orice moment.

Este ca și cum ați ști că aveți urechi să auziți, ochi să vedeți, mâini să atingeți, și așa mai departe, cu simțurile voastre, dar apoi imaginați-vă că aveți urechi să auziți informațiile energetice din jurul vostru, ochi să vedeți informațiile energetice din jurul vostru. Fie că efectiv vedeți sau auziți, ele sunt organe de recepție exact la fel ca și ochii voștri fizici, urechile voastre fizice, și așa mai departe.

Vă încurajăm să vă expansionați conștientizarea pentru a începe să interacționați cu energia și lumina din jurul vostru care este acolo în sprijinul vostru constant și de care nu ați fost separați niciodată. Este întotdeauna acolo. Nu v-a părăsit niciodată. Într-un anumit sens, nu este nimic de apelat, nimic ce ar trebui să se manifeste. Această susținere este întotdeauna acolo pentru voi și într-adevăr singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să începeți să-i acordați atenție. Este chiar atât de ușor. Este chiar atât de simplu.

Pentru aceia dintre voi pentru care este mai nouă ideea că aveți sprijin nevăzut sau că puteți interacționa cu ei la momentul potrivit, vom începe să vă încurajăm să vă gândiți să comunicați cu ei exact așa ca și cum ar merge pe stradă alături de voi, ar sta în mașină chiar lângă voi, ar sta pe canapea aproape de voi sau ar sta la biroul vostru împreună cu voi. Sunt chiar atât de la îndemână pentru voi tot timpul. Dacă încă nu ați avut o relație cu ei, să vorbiți și să recepționați, atunci ar trebui să începeți o conversație cu ei astfel încât să deschideți această cale, această curgere energetică de informații. Vă încurajăm să fiți răbdători în timp ce așteptați, și ascultați și recepționați. Înțelegeți că receptarea informațiilor și a ghidării pe care ei ar putea-o împărtăși s-ar putea să semene foarte mult cu propriile voastre idei, s-ar putea să le simți ca și lucruri pe care deja le știți și vă încurajăm să aveți încredere în ceea ce fiecare dintre voi primește în acel moment chiar dacă s-ar putea să le simțiți ca și cum ar veni de la voi pentru că ele sunt atât de subtile din punct de vedere energetic încât poate părea că informațiile vin din voi: din mintea voastră, din gândurile voastre, din instinctul vostru, din logica voastră, din orice ar putea veni.  

Începeți să acționați bazându-vă pe ghidarea pe care simțiți că o primiți, iar acest lucru va consolida acel flux din ce în ce mai mult, pentru că veți începe să primiți informații de un nivel ce în ce mai înalt, primiți mai multe informații energetice în momentele în care sunteți în comunicare conștientă cu ei, și chiar și în acele momente în care nu sunteți conștienți că ați pus o întrebare, ei totuși împărtășesc informații cu voi. Prin acest proces profitați de înțelepciunea și ghidarea care vă înconjoară tot timpul. De asemenea, vă crește conștientizarea faptului că trăiți într-o realitate energetică mai mare care este Adevărul. Acest lucru este inerent cui voi sunteți ca ființă de Lumină, prin urmare, veți începe să transcendeți unele din limitările umane pe care le-ați experimentat.

Jucați-vă cu asta. Distrați-vă cu ea. Așa cum spunem întotdeauna, fiți blânzi cu voi înșivă în timp ce învățați ceva nou, fără să vă judecați, având încredere că este inerent energiilor voastre să fie în măsură să facă acest lucru, așa că acesta va fi acolo. Se va întâmpla. Nu uitați că ne puteți chema oricând să vă ajutăm. Vom fi întotdeauna acolo pentru voi.

Fiți binecuvântați.


Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.