Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Alegeri prezidentiale 2014-Buletinul de vot care face înconjurul FACEBOOK.

Vizualizari

Etichete !

luni, 3 noiembrie 2014

Alegeri prezidentiale 2014-Buletinul de vot care face înconjurul FACEBOOK.
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Un lugojean care s-a prezentat la votul pentru alegerile prezidenţiale de duminică a desenat cu pixul, pe buletin, o a 15-a căsuţă în care a scris un mesaj pentru candidaţi şi a pus ştampila pe buletin.

Un lugojean a considerat că niciunul dintre cei 14 candidaţi din acest an la alegerile prezidenţiale 2014 nu merită votul lui, aşa că, fără prea multe opţiuni, a decis să-şi facă singur un chenar în care să pună ştampila.

Potrivit www.redesteptarea.ro, bărbatul nu a stat pe gânduri şi, singur în cabina de vot, acolo unde legea îi permite să voteze în taină, a desenat un al cincisprezecelea chenar, în care a scris un mesaj care poate fi cu uşurinţă considerat intrigant. „Eu nu am nimic cu voi da să vă trăznească Dumnezeu pe toţi", a scris lugojeanul în chenarul desenat. Imediat după ce şi-a editat singur „candidatul" în pătrăţelul desenat cu pixul, bărbatul a şi pus ştampila cu menţiunea „VOTAT" în perimetrul prevăzut de lege. La final, ca să poată imortaliza momentul, lugojeanul a făcut şi o fotografie buletinului de vot, care a primit deja mai multe aprecieri pe reţelele de socializare. Buletinul de vot va fi anulat la numărătoarea de la închiderea urnelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.