Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: NASSIM HARAMEIN - Noul Einstein?

Vizualizari

Etichete !

luni, 3 noiembrie 2014

NASSIM HARAMEIN - Noul Einstein?CROSSING THE EVENT HORIZON
TRAVERSÂND ORIZONTUL EVENIMENTULUI

De curând am descoperit și noi, cu mare surprindere, acest geniu multivalent, un individ cvasinecunoscut, care nu credem că va primi vreodată vre-un premiu Nobel și asta datorită viziunii sale unificatoare și totodată revelatoare asupra Universului, o viziune care rescrie fizica și istoria umanității și pune la grea încercare paradigma materialist științifică actuală, ceea ce este de neacceptat de obicei, în curentul dogmatic științific principal, un geniu "eretic" pe gustul nostru, care merită o atenție deosebită.

Nassim Haramein s-a născut în Geneva, Elveția în 1962.

Încă de la 9 ani, Nassim deja punea bazele pentru teoria hiperdimensională unificată a materiei și energiei, pe care într-un final el o va numi "Universul Holofractografic".

Nassim a petrecut majoritatea vieții lui cercetând geometria fundamentală a hiperspațiului, studiind o varietate de domenii, de la fizica teoretică la cosmologie, de la mecanica cuantică la biologie și chimie, de la antropologie la civilizații străvechi. Combinând această cunoaștere cu o profundă observare a comportamentului naturii, el a descoperit un sistem geometric specific pe care el l-a descoperit ca fiind fundamental pentru creație și deasemenea, acesta reprezintă fundamentul său pentru Teoria unificată a Cîmpurilor.

Această teorie unificată, cunoscută ca "Sitemul Metric Haramein-Rauscher", este o nouă soluție la ecuațiile de cîmp ale lui Einstein care încorporează și efectele de torsiune și Coriolis. Punând bazele a ceea ce ar putea fi o schimbare fundamentală în concepțiile noastre actuale despre fizică și conștiință, această teorie tulburătoare este din ce în ce mai cunoscută în comunitatea științifică.
Vorbind fluent atât engleză cât și franceză, Nassim a ținut conferințe și seminarii legate de teoria sa unificată de peste 10 ani, în special în Canada și US.

În ultimii 20 de ani, Nassim a condus echipe de fizicieni, ingineri electricieni, matematicieni și alți oameni de știință. El a înființat o fundație non-profit, numită "FUNDAȚIA PROIECTULUI REZONANȚEI" (Resonance Project Foundation), unde, ca Director al Cercetării el continuă explorarea principiilor unificatoare și aplicarea lor în lumea de azi. Fundația are un parc de cercetare în Hawai, unde știința, durabiliatea, tehnologiile verzi și cultura bio se împletesc.
Daca vi-a placut seria de documentare THE ELEGANT UNIVERSE si dacă lecția de fizica cuantica din documentarul EVIDENCE - The Case For The NASA UFO's vi s-a parut coerenta si plina de semnificatii, atunci conferintele lui NASSIM HARAMEIN sunt cele care le leagă și merg la un nivel superior, unificator, înălțător, spiritual în care conștiința este un factor cheie.
Sursa:

3 comentarii:

 1. Cauta FUNDAMENTUL UNIVERSULUI, teoria(si practica) unificarii, e romaneasca!
  Nassim este doar un embrion!
  Succes!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  2. Legea_Fundamentala_a_Creatiei_2013

   https://drive.google.com/open?id=0By51m3RKISwhbHlRZVZySjBfU00&authuser=0

   Ștergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.