Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Programul Spațial Secret german din Antarctica se va dezvălui și se vor elibera tehnologii avansate?

Vizualizari

Etichete !

sâmbătă, 17 februarie 2018

Programul Spațial Secret german din Antarctica se va dezvălui și se vor elibera tehnologii avansate?               De Dr. Michael Salla


 Au existat multe controverse în legătură cu postarea din februarie 5 a fostului editor al revistei Forbes, Benjamin Fulford, potrivit căreia, un program spațial german din Antarctica a ajuns în secret în negocieri cu autoritățile din S.U.A. și  la nivel mondial și este gata de a fi dezvăluit. O astfel de desecretizare va duce la schimbarea vieții prin tehnologii antigravitație și alte tehnologii suprimate, potrivit lui Fulford. Acesta nu își menționează sursele și nici nu oferă dovezi directe care să susțină afirmația controversată, dar recentele vizite în sudul Argentinei de către secretarul de stat al SUA, Rex Tillerson și fondatorulAmazonJeff Bezos, oferă un sprijin circumstanțial important. Afirmația lui Fulford merită, prin urmare, o examinare atentă în lumina a ce au căutat Tillerson și Bezos în Argentina.

  Ben Fulford scrie în articolul său: ,,  Un acord de pace major a fost atins săptămâna trecută în negocierile care au avut loc sub lumina super-lunii sângerii-albastre într-o anumită țară asiatică săptămâna trecută, potrivit surselor care erau prezente acolo. Ca urmare a acestui fapt, facțiunea nazistă a complexului militar-industrial mondial a fost de acord să se alinieze la partea luminoasă a Forței. Astfel, în viitorul apropiat, tehnologia nazistă, în special călătoria cu avionul anti-gravitațional și hipersonic (Mach 20+ , viteză mai mare de 20 mach – 24.000 km/h), va fi pusă la dispoziția "populației de suprafață" a planetei, spun sursele. Unul dintre participanții la negocieri a fost o rudă apropiată a amiralului Richard Byrd, faimosul explorator al Antarcticii, care a vizitat frecvent bazele naziste din Antarctica (în 1947-vestita operațiune High Jump, a se citi articolul din blog, n.b.), deci aceasta este adevărata afacere, oameni buni. Vom avea mai multe detalii spre sfârșitul acestui raport.”
 El mai afirmă: ,,În orice caz, acum că naziștii au acceptat să iasă din ascunzători și să se reîntoarcă la familia umană, nu există pur și simplu nicio putere militară care să sprijine proiectele genocidului Khazar. Naziștii sunt conduși acum de o generație care este în vârstă de 30 de ani și care nu au experiență sau implicare în ororile celui de-al doilea război mondial. Din acest motiv, nu au nici un motiv să se ascundă.

În orice caz, potrivit sursei menționate mai sus, naziștii nu s-au ascuns deloc. În lumea reală, majoritatea liderilor naziști care nu au fost arestați la sfârșitul celui de-al doilea război mondial nu au mers în Antarctica sau în America de Sud. În schimb, ei au mers în Spania, care încă era condusă de un guvern fascist după încheierea războiului. Mulți au rămas în Spania, dar alții s-au mutat în Cuba și Nevada, printre altele. Zona infamă 51 și alte baze din Nevada sunt în principal baze pentru testarea tehnologiei avansate naziste în domeniul aerospațial, potrivit acestei surse. Această tehnologie va fi acum împărtășită cu populația generală, spune sursa. Bazele naziste din Antarctica, spune această sursă, sunt mult mai mici și mai puțin semnificative decât mulți cred. El spune că dezinformarea despre bazele naziste uriașe din Antarctica a fost în mod deliberat dezlănțuită de naziști, pentru a deturna vânătorii de naziști de pe urma lor. Realitatea este că au găsit găuri calde sub gheața creată de izvoarele termale vulcanice, dar apa nu era potabilă”.
  Răspunzând unui cititor, Ben răspunde: ,, Noua generație de lideri naziști renunță la planurile genocidale ale părinților și bunicilor lor și doresc să împărtășească minunata lor tehnologie cu omenirea. Ca atare, ar trebui să-i întâmpinăm și sperăm ca programul lor spațial secret să nu mai fie secret.”

Există mărturii amănunțite ale martorilor oculari, date de insideri cum ar fi, William Tompkins (fost inginer operativ și aerospațial al SUA), Clark McClelland (fost angajat al NASA), Corey Goode (fost participant în programul spațial secret) despre Programul Spațial Secret funcțional din Antarctica, care în anii 50 a încheiat acorduri cu complexul militar industrial american. Unele dintre mărturiile martorilor oculari au fost acoperite în cărțile întâia și a doua din seria Programul Spațial Secret și un studiu mai detaliat împreună cu dovezile justificative este prezentat în Cartea a treia: Istoria ascunsă a Antarcticii: Fundamentele corporative ale programelor spațiale secrete (martie 2018) .

Pe scurt, există multe dovezi că un program spațial german a fost creat în secret în Antarctica și că acordurile încheiate cu complexul militar industrial american au dus la extinderea sa și la stabilirea a ceea ce Jim Marrs și alții îl numesc cel de-al IV-lea Reich. Aici este important orașul argentinian San Carlos de Bariloche, (alias Barilcoche). Potrivit unor surse credibile, Adolf Hitler a scăpat de război pentru a-și stabili domiciliul principal în Bariloche, situat în Patagonia, cea mai sudică regiune a Argentinei. Vestiții istorici ai celui de-al doilea război mondial, precum Harry Cooper și Dr. Jerome Corsi, au citat documente ample și martori oculari care susțin astfel de zvonuri.
(Iată și un articol publicat de mine despre acest subiect:https://burebista2012.blogspot.ro/2014/05/documente-fbi-declasificate-arata-ca.html , n.b.) 


 În plus, Martin Bormann a scăpat în Argentina și a făcut un hub pentru capitalul nazist postbelic, într-un program de zbor, numit Operation Eagle Flight:
Programul de zbor al capitalului Bormann nu numai că a finanțat o încercare globală ascunsă de a înființa un Reich al patrulea, dar a finanțat și un program spațial secret german în Antarctica. Odată cu confluența finanțelor internaționale și a liderilor naziști exilați, Bariloche a devenit capitala de facto a celui de-al IV-lea Reich și locul în care liderii americani îl vizitează în mod regulat, pentru a ajunge la acorduri cu programul spațial german din Antarctica.

Acest lucru este evidențiat prin vizitele la Bariloche a unor președinți ai Statelor Unite, cum ar fi Dwight D. Eisenhower (28 februarie 1960), William Clinton (18 octombrie 1997) și Barack Obama (24 martie 2016). Aceștia au vizitat Bariloche aparent pentru dezvoltarea economică și / sau protecția mediului. Motivul real ar fi putut implica negocieri ascunse cu liderii PSS german din Antarctica.


Dwight D. Eisenhower în vizită - 1960


De ce devine importantă călătoria din 3 februarie la Bariloche a secretarului Rex Tillerson? A fost pur și simplu acolo pentru a discuta despre "schimbările ecologice", cum a declarat subsecretarul Departamentului de Stat, Steve Goldstein presei? Sau Tillerson a fost acolo să efectueze negocieri secrete cu o nouă generație de lideri din Programul Spațial Antarctic German, după cum spun sursele din Pentagon ale lui Fulford? Ceea ce dă dovadă de o plauzibilitate suplimentară negocierilor secrete devoalate de către Fulford, este fondatorul Amazonului și cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, care a făcut o vizită simultană în Argentina. La 3 februarie, un ziar argentinian a lansat o poveste despre vizita neanunțată a lui Bezos la ghețarul Perito Moreno din Patagonia pentru a "salva pământul":

,,Omul de afaceri american Jeff Bezos, fondatorul și directorul Amazon, proprietarul ziarului legendar The Washington Post și fondatorul companiei Blue Origin, o companie care intenționează să facă excursii orbitale și suborbitale comerciale, este situată în Patagonia Argentinei. Miliardarul a postat o fotografie în fața ghețarului Perito Moreno. "Acesta este impresionantul ghețar Perito Moreno din Patagonia, trimitem sonde robotizate către toate planetele sistemului solar, iar Pământul este cel mai bun, mergem în spațiu, dar pentru a salva Pământul", a spus Bezos.”Merită să se sublinieze faptul că Bariloche este cel de-al patrulea oraș ca mărime din regiunea Patagonia, cu un aeroport suficient de mare pentru a se adapta aeronavelor lor. Tillerson și Bezos ar fi putut participa foarte ușor la negocieri secrete, respectiv reprezentând cele mai înalte niveluri ale guvernului și industriei din S.U.A. Într-adevăr, dr. Joseph Farrell, care a fost primul ce a făcut referire la vizitele lui Tillerson și Bezos, susține că este ceea ce s-a întâmplat:
,, Comentariile domnului Bezos par să însemne că scopul expediției sale de ghețarologie patagoniană este legată de chestiuni legate de spațiu ... care, din nou, concretizează imaginea lui Obama în Bariloche cu oameni din NASA. (Și să nu uităm prezența chineză în regiune, din nou pentru scopuri "legate de spațiu"). 
Deci, da, speculația mea cu cifră octanică este că vizita domnului Bezos în regiune este legată de domnul Tillerson și că nu sunt ghețarii sau burse Fullbright sau discuții cu conservarea naturii, deși trebuie remarcat faptul că unghiul "naturii" se prezintă ca o poveste de acoperire atât pentru domnul Tillerson, cât și pentru domnul Bezos! Numai asta îmi sugerează că coordonarea și călătoria lor sunt, într-adevăr, legate într-un fel. Este acea altă influență din regiune care ridică întrebările: naziștii. Bariloche a fost, la urma urmei, domiciliul și sediul central, mai mult sau mai puțin, al experimentelor foarte lungi postbelice ale lui Ronald Richter în plasmă pentru Juan Peron. Așa-numita Estancia nazistă, "Ranch", o zonă vastă înconjurătoare, de circa 10.000 de mile pătrate, este în această regiune.”,, Punctul important aici este că domnul Bezos ar fi dat o idee despre natura reală a interesului continuu al "unor nume mari" și ai unor "mulți bani" în regiune: spațiu și tehnologii avansate și că scopul real al acestor ciudate vizite sunt legate direct de acestea.”
Observațiile lui Farrell sunt foarte profunde. Vizitele lui Tillerson și Bezos au fost foarte probabil legate de negocieri secrete cu o nouă generație de lideri naziști dispuși să lanseze în mod public tehnologii spațiale avansate. Acordarea unei credințe suplimentare unei astfel de observații, este rolul armatei chineze în gestionarea unei instalații comune de program spațial cu guvernul argentinian care a intrat în funcțiune în 2016 în regiunea Patagonia, în jurul vizitei președintelui Obama la Bariloche.
Acest lucru ne aduce înapoi la sursele anonime din Pentagon ale lui Fulford, care i-au spus despre negocierile care au avut loc într-o țară asiatică în jurul perioadei de lună plină sângerie. Aceste negocieri care implică elitele globale (alias Deep State / Cabala / Illuminati etc.) au deschis calea spre dezvăluirea programului spațial german. 
Patru zile mai târziu, Tillerson și Bezos se prezintă la Bariloche, probabil cu reprezentanții chinezi ai programelor spațiale care operează deja în zona Patagonia, pentru a ajunge la o înțelegere cu noua generație de lideri antarcticieni germani. Este logic nu?.. 
În timp ce multe dintre afirmațiile lui Fulford rămân controversate și neîntemeiate, cea mai recentă pretenție a unui acord secret cu o nouă generație de lideri ai celui de-al patrulea Reich dispuși să se dezvăluie public și să elibereze tehnologii fantastice care vor schimba tehnologia spațială, este susținută de dovezi circumstanțiale semnificative, și merită investigații serioase.Concluzie blogger: Dacă aceste tehnologii vor fi eliberate curând, acest fapt va avea un impact extrem de pozitiv asupra civilizației noastre, nu doar în tehnologia spațială, ci și în transportul mărfurilor și persoanelor de la nivel planetar până la nivel local în siguranță, rapid și cu costuri minime. De asemenea în domeniul exploatării minereurilor, reciclării deșeurilor și depoluării planetei, prin scăderea consumului de hidrocarburi, etc...


Doamne ajută să se întâmple cât mai repede!

Sursa: https://burebista2012.blogspot.ro/2018/02/programul-spatial-secret-german-din.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.