Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Comunicarea Între Ființe În Univers

Vizualizari

Etichete !

duminică, 4 februarie 2018

Comunicarea Între Ființe În Univers


Un articol pentru cei care sunt nelămuriți de contactul altor civilizații cu noi, oamenii...
Fragment din a treia carte scrisă de dl. Keshe: Originea Universului (în curs de traducere în limba română)
Universul are legi și condiții, are particule și atomi primordiali. În prezent omul a reușit să înțeleagă structura atomului, plasma atomului și a altor particule, iar prin această înțelegere și prin viziunea asupra universului, el crede că atomul de hidrogen este cea mai simplă structură, după cum poate el vedea și înțelege. În timp, va deveni evident că aceasta nu este la fel pentru toate creaturile universului, dar până atunci omul trebuie să învețe că particulele fundamentale, câmpurile unificate și cele fundamentale ale universului, sunt simple câmpuri magnetice, iar întreaga funcționare a universului se bazează pe interacțiunea și funcționarea acestora.
Dar în același timp, omul trebuie să învețe că toate entitățile create au atins o metodă comună de comunicare, sau ceea ce este cunoscut ca și comunicarea prin intermediul câmpurilor universale, toate ființele create care au reușit să-și influențeze mediul și au reușit să interacționeze cu alte ființe inteligente sau cu grupuri unificate și au acceptat limba de comunicare universală unică, care este acceptabilă pentru toți, această limbă este cunoscută ca limba universurilor și se bazează pe PMF (plasmatic magnetic field – campuri plasmatice magravs) de diferite intensități, nu pe voce sau sunet sau pe alfabete și forme fizice.

Omul va trebui să învețe această limbă și atunci va fi capabil să comunice cu alte entități inteligente create în univers, după ce va învăța să găsească pacea în el însuși și va atinge înțelegerea faptului că nu poate face nenorociri și nu poate crea divizare în univers, așa cum au fost obișnuiți pe Pământ pentru a-și impune calea lor și pentru a atinge și obține posesiuni fizice, și că în univers posesiunea materială nu este nimic altceva decât lipsa de înțelegere a poziției omului și a neînsemnatei lui inteligențe.
Limba universală este o limbă clară și transparentă și funcționează pe baza intensității PMF și are forme standard și nivele acceptate pentru comunicare, funcție de creaturile și mediile diferite din care aceasta a fost inițiată.
Ar trebui să se înțeleagă că nu toate ființele inteligente din univers au sau au avut nevoie de crearea unei structuri fizice planetare, așa cum au oamenii pentru propria lor existență sau supraviețuire.
Viața este creată în univers, în și între câmpurile universului, și nu are neapărată nevoie de tangibilitate fizică, hrană și sol pentru ca ea să existe, să colaboreze și să funcționeze cu altele din univers.
În timp ce, și atât timp cât oamenii încearcă să-i contacteze pe alții prin imagini și voci, utilizând avansul tehnologic actual, aceștia vor descoperi că vor avea mult timp de așteptat pentru un răspuns, deoarece alte ființe inteligente create ale universului au fost, sunt și vor fi vizitatori ai omului din vremea creării și până la decesul acestuia. Însă limba universală va fi stabilită și comunicațiile vor fi deschise atunci când omul va învăța că nu este nevoie să ia mai mult decât are nevoie, și în același timp că nu are de ce să creeze divizare și conflicte pentru a obține ceea ce dorește.
Cauza izolării omului față de comunitatea universală, a fost lipsa lui de înțelegere că în limba universală, alte creaturi nu este necesar să utilizeze cuvinte ci ele pot și cu adevărat înțeleg și comunică la nivelele PMF, astfel gândurile omului care au la bază PMF în funcționarea lor în creierul omului, acestea sunt detectate și sunt vizibile ca și lumină acestor creaturi, și așa cum se spune ele pot vedea și înțelege reala intenție a faptelor omului, fără ca acesta să rostească un singur cuvânt.
Astfel, izolarea omului față de comunitatea universală, a fost forțată asupra lui, pentru protecția păcii universale mai degrabă, decât datorită inabilității omului de a găsi alte creaturi cu care să comunice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.