Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: James GILLILAND : MESAJ de la PLEIADIENI - EVENIMENT IMPORTANT (20 noiembrie 2017).

Vizualizari

Etichete !

joi, 21 decembrie 2017

James GILLILAND : MESAJ de la PLEIADIENI - EVENIMENT IMPORTANT (20 noiembrie 2017).James GILLILAND

MESAJ
de la
PLEIADIENI

EVENIMENT
IMPORTANT

(Traducere : Ctin MIHĂILESCU)

– 20 noiembrie 2017 –
Iată, dragi prieteni, cum Vremurile sunt atât de „tulburătoare”, în Prezent, încât nici nu mai am CuVinte care să exprime cât mai exact ceea ce se petrece, Acum, pe Planetă...

Chiar Acum, pe 20 decembrie 2017, când postez acest Mesaj channel (iată, fix la o lună de la transmiterea sa, pe 20 Noiembrie), ne situăm în mijlocul unui Vortex foarte intens şi interesant, cândpe 18 decembrie tocmai a fost Luna Nouă în Săgetător, iar acum câteva ore, pe 19 decembrie, a avut loc o superbă Conjuncţie între Planetă şi Centrul Galactic (situat, evident, tot în Săgetător),inclusiv cu „Dark Rift” de lângă Centrul Galactic – un fel de „Zonă Întunecată”, care nu are deloc de-a face cu „întunericul”, ci cu accesul în alte dimensiuni energetice (precum o Gaură Neagră)...

...Şi, în acelaşi timp, suntem doar la o zi distanţă de Momentul SOLSTIŢIULUI de IARNĂ, de joi, 21 decembrie 2017, ora 18.28 (ora României), când atingem „miezul nopţii” al Anului, pentru a începe cursa către O Nouă Zi – şi, fie vorba între Noi, Doamne, ce ZI (Anuală) se pre-figurează, de data aceasta ! ! !

Aşdar, iată ce Moment „a aşteptat” acest Mesaj, pentru a fi expus şi pe blogul nostru... pe care îl vedem a fi deosebit de important, căci ceea ce transmite, chiar din titlu, l-am văzut a fi atât de incitant, încât nu ne-am putut abţine în a-l studia mai în detaliu – astfel că, din punctul nostru de vedere, acesta pare a avea un Nivel de Adevăr Divin de aproximativ 80%, ceea ce înseamnă, din perspectiva noastră, un Bun Nivel (OPTIM) de Adevăr Divin, exprimat aici.

Adică, mai exact spus, fără prea multe înflorituri, acest Mesaj nu pare a face parte din marea pleiadă a mesajelor manipulatoare, prezente pe „piaţă”, ci chiar pare a veni dintr-o Sursă credibilă şi reală, care transmite o informaţie în mare parte reală (cu micile perturbaţii inerente planului în care funcţionăm).

De aceea am simţit ca să transmitem cu entuziasm acest aspect, pentru ca toţi cei care Simt veridicitatea mesajului, să se poată Bucura, în Totalitate, de intensitatea Momentului.

Aşadar, cu Bucurie, iată BunaVestire ! :

S-a decis :
PLEIADIENILOR li se dă toată Autoritatea și Controlul
asupra Acțiunii de Trezire, Vindecare și Eliberare
a Pământului !CONSILIILE SUPERIOARE din acest Univers s-au întâlnit și au fost de acord ca, începând cu19 noiembrie 2017, datorită afinităților și rolului pe care l-au avut asupra formării civilizației umane pe Pământ, încă de pe timpul Lemuriei șAtlantideiPLEIADIENII să aibă responsabilitatea principală în ceea ce privește revenirea Sistemului Planetar al Terrei în familia civilizațiilor evoluate ale acestui Univers.

În luarea acestei decizii au prevalat afinitățile dintre pleiadieni și pământeni, dar șgenetica generală identică sau  asemănătoare în ceea ce privește plantele, animalele, oamenii de pe Pământ și din Pleiade.


Principala sarcină a Pleiadienilor este asistarea și sprijinul umanității în creșterea rapidă a Nivelului de Conștiință, care presupune :

responsabilizarea fiecărei ființe umane asupra rolului pe care-l deține pe Planetă înprotejarea întregii Creații,

ocrotirea Planetei, ca entitate, recunoașterea și asigurarea nevoilor sale existențiale,

- recunoașterea și respectarea tuturor Legilor acestui Univers Local,

- promovarea unor măsuri care să conducă la o profundă educare a umanității în ceea ce privește înțelegerea și utilizarea, în Creație, a singurei forțe care asigură evoluția – IUBIREA NE-CONDIȚIONATĂ,

respectarea cu strictețe a Legii Liberului Arbitru.


Tirania și toate încălcările dreptului divin la liberul arbitru, care s-au produs pe această planetă,și care au adus atât de multe daune sistemului planetar, galaxiei și chiar Universului local, vor înceta definitiv și nu se va admite revenirea la acestea.

Acest lucru se va obține, în principal, prin ridicarea rapidă a Nivelului de Conștiință al indivizilor, prin câmpuri energetice adecvate, purtătoare de informații, trimise gradual către planetă, chiar începând cu 19 nov. 2017.

Este adevărat că a existat continuu o mișcare de eliberare dar, datorită necesității respectării anumitor Legi Universaleacțiunile și efectul asupra Sistemului planetar au fost limitate.

Ne referim la Directiva Divină Primară privind politica de non-intervenție.

De această dată, s-au decis măsuri adecvate, mai hotărâte, pentru anihilarea ingerințelor extrem de negative, care au afectat și afectează planeta și viața de pe ea.
 
Prea multe ființe umane au fost racolate pentru a face politica forțelor întunecate, forțe care s-au dedat la tot felul de metode de persuasiune, ființele mai puțin evoluate lăsându-se convinse să săvârșească fărădelegi împotriva umanității.

Vizitatorii răuvoitori ai lumii voastre (parte din ei Archonisunt acum eliminați sau forțați să părăsească Planeta.

Grădina Draconiană” a fost deja dez-asamblată !

Cei care sunt aliniați la forțele întunecate, trebuie să revină la Calea Divină, să respecte Legile Universale sau să părăsească Planeta !

Aceasta este o Operațiune Multi-dimensională, dat fiind faptul că multe dintre aceste ființe trăiesc și acționează șdin alte planuri (N.Trad. : Din Astral, de exemplu).Motivul pentru care, acum, pe planeta voastră, există atât de multă ură, interese meschine, corupție, crime și tâlhării se datorează puternicei influențe pe care au avut-o și o mai au, încă, întunecații asupra minții ființelor mai puțin evoluate.

De-a lungul timpului, Planeta a căzut în mâinile ființelor malefice venite din alte lumi și careau găsit suficiente suflete încarnate dispuse să le facă jocul, pentru recompense materiale și, oricum, iluzorii.

Este timpul ca Uman-itatea să se Trezească !

În profunzimea voastră, voi cunoașteți ce înseamnă a fi umani (Hu = Dumnezeu bărbat / femeie).

(Nota MarYan : Undeva, într-un mesaj – poate chiar în „Conversaţii cu Dumnezeu”, ale lui Neale Walsch, se spunea că „HUMan”, din limba engleză, tocmai asta ar  însemna : „High Universal Man”, adică „Uman Universal de Frecvenţă Înaltă”.)


Voi ați fost creați după chipul și asemănarea Zeilor, ființe venite din alte lumi.

ADN-ul zeilor se regăsește în voi, deși, ulterior, voi ați adăugat sau vi s-au adăugat și alte părți care v-au denaturat firea și comportamentul.

În general, această hibridizare a fost practicată pentru a crea ființe obediente, bune de corvoadă și, mai ales, cu un scăzut nivel de conștiință.

Aceste programe au urmărit un singur scop : obținerea unor ființe bune de muncă și docile.

Ați fost mințiți, zdrobițși manipulați în multe moduri, care v-au descalificat, pentru a nu mai avea anumite aptitudini și pentru a sădi în voi frica.

Toate acestea au fost realizate de către cei interesați, prin administrare în apă, în alimente, în aer, în medicamente și, mai ales, prin VACCINURI.

Au fost creațADITIVI „alimentari” nocivi, având gust bun dar care dau dependență și sunt atât de dăunători ; sunt otrăvuri care vă omoară în timp și vă limitează evoluția.

Pe de altă parte, nesfârșitele RĂZBOAIE au făcut și fac parte din programele gestionate de Rețeaua Archon sau Draconiană.


Iubiților, în curând veți fi eliberațși veți deveni conștienți de toate metodele aplicate asupra voastră, metode care v-au transformat în cobai, restricționațși controlați de forțele răului.

Acest lucru este hotărât de Consiliile și Civilizațiile Universului, care respectă și operează subLegea Universală, legea adevărată a Zeilor.

Timpul TREZIRII a sosit !

Amintiți-vă de Divinitatea din voi și de imensa putere pe care o aveți...

Cum este SUS, așa va fi și JOS !
Va fi bine !
Notă despre James GILLILAND :


Pe măsură ce vă conectațși doriți apropierea de emisiunea Radio Talk, la care participă autori de top, vindecătorii și oamenii de știință, veți constata că un loc important este rezervatrealităților „paranormale” și existenței incontestabile a fenomenului OZN,  atât de contestat de cei interesați să ne țină în necunoaștere și izolare.

Toată lumea simte că se întâmplă ceva, că ceva se petrece „în aer”. Ceva mare și grandios începe să se zărească la orizont, că „după colț” se întâmplă lucruri...

Multă lume are senzația că dacă nu mâine, poimâine ori, oricum, curândceva neobișnuit, ceva de senzație și nemai-întâlnit se va produce în această lume atât de frământată, de neliniștită.

Trăim vremuri tumultuoase, cu numeroase schimbări sociale, economice și fizice captivante pe planeta noastră.

Nu cumva este nevoie de o direcționare precisă, de o orientare colectivă prentru a ne accelera Ascensiunea și a trece la o Conștiință superioară ?

Dacă prietenii și strămoșii noștri din stele se agită șiau măsuri asiguratorii pentru traiectoria acestui Sistem Planetar, noi chiar nu trebuie să facem nimic, nimic altceva decât să bâjbâim în întuneric, să ne lovim cap în cap și să ne păruim ori să ne exterminăm reciproc ?

James Gilliland este un ministru, un consilier, un lector universitar cunoscut pe plan internațional, este cel mai bine vândut autor de cărți cu teme ezoterice : „Reuniunea cu Sursa”, „Călătoria finală a sufletului” etc.

James a apărut ca personalitate distinctă în contactul cu cititorii și ascultătorii, pe canalele cu teme istorice, cele privind „OZN-urile atunci și acum” pe ABC, Fox News, BBC Danny Dyer Special, site-ul documentar ECETI Ranch.

James este fondatorul www.eceti.org.

El a apărut la emisiuni precum : „De la un țărm la altul” și la numeroase alte emisiuni radio, fiind gazda emisiunii „As You Wish Talk Radio”, https://bbsradio.com șihttp://www.photon.net/ .

El promovează mai multe discipline orientale, este un vizionar dedicat Trezirii și vindecării Umanității și a Pământului și învață Realitățile din alte dimensiuni superioare, prin experiență.prin
http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2017/12/james-gilliland-mesaj-de-la-pleiadieni.html

Un comentariu:

  1. Mai ca as crede, dar cand imi amintesc de cate ori am citit astfel de mesaje canalizate in ultimii 5 ani, care transmiteau ca acusi-acusi scapam de archoni, de exploatare, inegalitate si nedreptati si apoi urmau aceleasi fapte si nimic nu se schimba, imi revin imediat din iluzoria speranta.Ne mai da din cand in cand cate o "doza" ca s-o mai ducem cat om mai putea.In realitate asupritorii oamenilor au castigat de mult razboiul si asa vor ramane din pacate pentru noi.

    RăspundețiȘtergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.