Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Meditație globală pentru Declanșarea Evenimentului Cosmic

Vizualizari

Etichete !

sâmbătă, 30 decembrie 2017

Meditație globală pentru Declanșarea Evenimentului Cosmic


Sursa; https://www.facebook.com/AnghelNicolaeCiprian

Dragilor vă invit astăzi 30.12.2017 la ora 23.00 ora României, 
la meditație globală pentru Declanșarea Evenimentului Cosmic

Să ne dorim Schimbările Transformările Vindecările în Iubire și Lumină. Haideți să participăm, împreună ne alegem ce ne dorim, merităm să fim având parte global și așa mai departe de ceea ce suntem cu adevărat. 


Lumină, Pace, Libertate, Iubire, le materializăm. Suntem pregătiți pentru noul Salt în conștiința. 
Să vizualizăm că adevărul iese la suprafață pentru toți toate, că iluzia este dizolvată, că sunt resetate toate sistemele, că vechiul este dizolvat, simțind, crezând, știind că toată manipularea indusă, preluată, îndoctrinată, acceptată și luată ca concepții stereotipuri mecanisme principii este dizolvată și că adevărul este revelat pentru toți/toate. Să simțim cu toată ființa că se întâmplă resetarea financiară și resetarea totală a tuturor sistemelor vechi care oricum colapsează deja, și știm că materializăm noul. 

Suntem pregătiți pentru Noul Început în Trezire, pentru Ascensiune, pentru toate roadele puse în Lumină și Iubire. Să vizualizăm cum toate tehnologiile dense sunt oprite și că are loc arestările în masă și că deja am îndeplinit ce ne propunem. 

Suntem capabili să Facem să Materializăm, și să simțim cu toată ființa că Evenimentul Cosmic, Flash-ul este declanșat și că este startul noului Început în Armonie în Echilibru în Iubire în Lumină pentru toți toate în Unitate, fără blocaje fără interferente. Avem voința avem puterea suntem voința suntem puterea, suntem ceea ce suntem. Să punem stop joc iluziei, cu hotărâre, cu determinare, gata cu joaca. Să știm că totul este cu adevărat posibil. Să știm că merităm cu toții toate să fim în Iubire, Lumină.

Putem Materializa visele. 

Mulțumesc, Mulțumesc, Mulțumesc.


Sursa; https://www.facebook.com/AnghelNicolaeCiprian

Un comentariu:

  1. Citat spre îndreptare ----" şi că ARE LOC ARESTĂRILE în masă "-----dar numai cine NU MUNCEŞTE NU greşeşte.

    RăspundețiȘtergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.