Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Schimbarea Condiției Cancerului

Vizualizari

Etichete !

miercuri, 8 iunie 2016

Schimbarea Condiției Cancerului


După o serie de articole pline de informaţii despre felul cum funcţionează Natura şi Universul, continuăm seria de articole pe tema: Sănătate şi Vindecare cu Ajutorul Tehnologiilor Plasmatice Keshe.
Astăzi, avem o lecţie scurtă însă foarte importantă şi cu impact mare, asupra vieţilor noastre şi-a celor dragi sau apropiaţi nouă.
În acest filmuleţ (care este un fragment din a 112 conferinţă internaţională din 05.05.2016) abordăm împreună cu dl. Keshe una din din cele mai grele probleme de sănătate ale umanităţii din sec. 21, cancerul!
Dl. Keshe ne explică că informaţiile şi sfaturile pe care el le dă în această lecţie nu sunt pentru toate persoanele care sunt diagnosticate cu cancer sau orice altă boală gravă. Spre exemplu, dacă cineva ajunge în situaţia tristă de-a fi diagnosticat cu cancer de orice fel, şi acceptă că trebuie să moară, metodele prezentate de încetinire şi stopare a cancerului nu au cum să-i fie de ajutor.
De ce punctează dl. Keshe acest aspect? În lucrul cu tehnologiile plasmatice, se pune un accent decisiv pe emoţii, emotivitate şi acceptare la nivel emoţional a unui rezultat/fapt/realitate.
De aceea, ceea ce doreşte dl. Keshe să scoată în evidenţă, este faptul că, orice persoană care acceptă emoţional un fapt: fie că va muri de cancer fie că se va vindeca de orice problemă de sănătate, decizia ei emoţională este decisivă - literă de lege!
Deci, persoana cu probleme trebuie să decidă emoţional că vrea să trăiască! Este esenţială această etapă!
Acum, pentru cei care decid şi acceptă emoţional că vor să mai trăiască în ciuda situaţiei pe care o au, dl. Keshe ne dă câteva sfaturi despre cum putem să stopăm cancerul şi să ne vindecăm complet de el chiar.

Informațiile și aplicațiile sunt recomandate în special pentru tumori vizibile/exterioare!
Dl. Keshe ne sugerează să facem nişte plasturi cu GANS de CO2 - nişte comprese de tifon sau hârtie/şerveţel, introduse în nişte plicuri/pungi de plastic!
Aceste comprese plasmatice le punem pe zona/locul unde avem tumoarea.
Aceşti plasturi cu GANS de CO2, se poartă timp de 2-3 ore pe zi până se obsearvă că tumoarea a scăzut în dimensiune. Trebuie să obişnuim organismul cu această schimbare plasmatică, iar după ce tumoarea a mai scăzut, putem să reducem purtarea plasturilor la 30-60 minute pe zi.
În cazul organelor sexuale, dl. Keshe ne sugerează ca după câteva săptămâni de purtat aceşti plasturi plasmatici, să adăugăm puţin nano-oxid de zinc în plasturii cu gans de CO2.
Atenţie! Nu se foloseşte niciodată gans de cupru sau de fier (CuO + CH3) nici individual nici combinate, la cancerul organelor sexuale!
Asta deoarece ne explică dl. Keshe, sunt interconectate emoţional! Femeia dă viaţă prin intermediul emoţiilor uterului nu prin fizicalitatea acestuia, la fel este şi cu partea masculină.
Nu uita, cercetează amănunţit despre tehnologia Keshe şi cum/care aplicaţie ţi-ar putea fi de ajutor dacă ai probleme de sănătate! Consultă şi lista cu articole de mai jos, care conține mărturii şi multe informaţii despre aceste tehnologii plasmatice magrav! De asemenea, avem şi grupul de studii Keshe de pe facebook. Întreabă-ne pe grup dacă ai nelămuriri sau întrebări.

Vindecarea Ulcerului La Stomac Cu Apă De GANS

Vindecarea Arsurilor Și Refacerea Oaselor Rupte Cu Ajutorul Plasmei

Vindecarea Fizică Și Emoțională Cu Plasmă

Vindecarea Sabrinei De Artrită Reumatoidă

Aplicații Nano Și Gans Pentru Sănătate v.1Un comentariu:

  1. Realitatea este ca ne invartim in cerc. Ca sa ascensionam pe un nivel de constiinta pe care cancerul nu mai exista ar trebui sa ne reparam greselile individuale si colective. Nu putem ingurgita o pilula pe care scrie " Gandeste pozitiv", scapand astfel de toate problemele. Cancerul este un program menit sa opreasca negativitatea sa treaca la urmasi. Asa s-au jucat si cei din Atlantida cu vindecarile si s-au autodistrus, deoarece puneau in pericol Creatia.

    RăspundețiȘtergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.