Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Vindecarea Ulcerului La Stomac Cu Apă De GANS

Vizualizari

Etichete !

sâmbătă, 21 mai 2016

Vindecarea Ulcerului La Stomac Cu Apă De GANS

Emoţia Este Creatoarea Realităţii Fizice

Continuăm seria de articole din categoria sănătate, de această dată cu nişte informaţii foarte provocatoare şi fascinante în acelaşi timp. Acest filmuleţ este un fragment din atelierul de lucru al căutătorilor cunoaşterii nr.109 din 14 Aprilie 2016, în care prietenul nostru Angelo îi explică dlui. Keshe experienţele sale cu apa de gans, pe care o bea caşi sursă de energie şi pe care i-a recomandato şi unui amic cu ulcer la stomac, şi straniele comportamente ale pisicii sale căreia i-au fost tratate nişte tumori cu această plasmă lichidă şi cu plasturi cu gans CO2.
Îţi recomand să citeşti acest articol cu detaşare deoarece informaţiile prezentate sunt extrem de provocatoare şi pot şoca emoţional!
Apa de pe gans sau cum o mai numeşte dl. Keshe, plasma lichidă, nu se numeşte apă energizată, ci apă plasmatică sau plasmă lichidă.
Angelo ne spune în acest filmuleţ că el consumă această apă plasmatică pentru hrănirea lui energetică (el mărturiseşte că în ceea ce-l priveşte pe el, se simte mult mai energizat şi lucid și percepe lucrurile şi înţelege oamenii mult mult mai clar), şi că de asemenea i-a recomandat şi unui amic care are ulcer la stomac să bea această apă de gans CO2.
De asemenea, el ne mărturiseşte că amicul sau după câteva zile de când consumă această apă de GANS de CO2 şi Zinc, se simte mult mai bine şi nu-l mai doare stomacul.
Proporţia de apă de gans folosită este de 0,5%, sau 100 ml amestecaţi cu 2 litri de apă potabilă pentru Angelo, și de 20-30 ml la 2 litri pentru amicul său cu ulcerul la stomac.
Dl. Keshe i-a explicat că există două moduri de-a face ulcer la stomac:
  • una datorită unei bacterii care a fost descoperită de nişte cercetători ruşi în stomac, iar cu o medicaţie specială aceasta se vindecă;
  • a două posibilitate de-a face ulcer este printr-un accident fizic sau o schimbare structurală în stomac.
Când ajunge apa de gans în stomac, ea aduce echilibru acolo şi dispare durerea imediat.
Vezi aici o explicaţie a faptului de ce durerea dispare imediat când lucrăm cu tehnologiile plasmatice Keshe.
Totuşi, dl. Keshe recomandă ca amicul lui Angelo să nu ţină cura cu apă plasmatică mai mult de 12 zile. Deci, după 12 zile să se oprească. El explică că, în aceste 12 zile apa de gans dă suficientă energie corpului astfel încât în 40 de zile acesta se regenerează complet.
El ne mai explică de ce sunt necesare cele 40 de zile, pentru că în această perioadă se schimbă atât partea fizică cât şi cea emoţională a problemei. Nu se schimbă doar partea fizică ci şi matricea emoţională!
Angelo continuă să ne spună că şi-a tratat şi pisica care avea nişte tumori cu această apă plasmatică, şi că i-a făcut nişte plasturi cu gans de CO2 şi i-a pus în locul unde aceasta doarme.
Partea interesantă este că, cum afirmă el, deşi pisicii îi sunt extirpate organele genitale, ea s-a comportat ca şi cum s-ar afla în perioada împerecherii... I-a explicat doctorului veterinar şi acesta i-a spus că comportamentul pisicii nu este normal dacă aceasta nu are organe genitale.
Dl. Keshe i-a confirmat că el ştie de aproximativ 10 ani de aceste comportamente, şi i-a explicat că condiţia de gans în contact cu partea emoţională satisface garanţia de supravieţuire iar organismul nu se mai simte în pericol, şi atunci pograma acestuia este de-a extinde viaţa - reproducere şi la perioade înaintate în vârstă sau în perioadele de menopauză.
De asemenea, dl. Keshe mai explică că chiar dacă mamiferul este la menopauză sau are organele genitale scoase, emoţiile au rămas iar acestea se manifestă independent de partea fizică care nu mai există sau este pe pauză. Asta deoarece, doar partea fizică a fost îndepărtată nu şi partea emoţională în cazul pisicii lui Angelo.
De aici dl. Keshe, intră pe alte tărâmuri mult controversate anume, naşterea virgină.
El ne explică că dacă înţelegi manipularea câmpurilor magrav în emoţionalul corpului şi ştii/poţi crea câmpul intenţiei, viaţa poate lua naştere şi în pântecul unei virgine oriunde în acest Univers!
Dacă există dorinţa de-a crea şi-a exista, putem crea spectrul de câmpuri formării fătului în pântecul virginei. Este exact acelaşi mod de creaţie asemănător modului în care dorim o portocală sau orice alceva.
Şi, la fel cum se crează tumorile în organism (tot noi le creem), într-un mod asemănător putem crea o structură care prin echilibrul său să creeze viaţă! În spaţiu spune dl. Keshe, există multe specii care fac asta...
Această este partea provocatoare a sufletului nostru, aceea de-a da și crea viaţa!

Vezi și aceste articole despre sănătate:

Vindecarea Sabrinei De Artrită Reumatoidă

Aplicații Nano Și Gans Pentru Sănătate v.1

Vindecarea Fizică Și Emoțională Cu Plasmă

Dovadă De Vindecare Scleroză Lateral Amiotrofică (ALS)

Discuție Angelo & dl. Keshe Despre Scleroza Laterală Amiotrofică

Vindecarea Arsurilor Și Refacerea Oaselor Rupte Cu Ajutorul Plasmei
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.