Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Principiul Perechilor MaGrav

Vizualizari

Etichete !

joi, 19 mai 2016

Principiul Perechilor MaGrav

Principiul Perechilor - Prima Lecţie Din Programul De Predare A Fundaţiei Keshe


În acest articol, prezentăm nişte informaţii foarte vitale și fascinante pentru înţelegerea şi replicarea tehnologiei magrav predate de dl. Keshe în 21.09.2012.
Dl. Keshe explică principiul perechilor, a proprietăţilor câmpurilor magnetic şi gravitaţional, folosindu-se de 4 magneţi neodim inelari pe care i-a poziţionat pe 3 dintre ei în jurul la cel de-al patrulea la 120 grade. Aceştia s-au aşezat fiecare în raport cu câmpurile sale la distanţe egale unul faţă de celălalt. În momentul când dl. Keshe mişcă un al cincilea magnet în jurul celor 3, aceştia încep să se mişte, creând astfel mişcare.
Dl. Keshe explică cu acest exemplu că, putem crea mişcare fără să ardem un gram de combustibil, şi că în felul acesta putem călători oriunde în Univers cu viteze superluminice, cu condiţia să cunoaştem câmpurile magrav ale (Lunii spre exemplu sau al planetei Marte, depinde unde voim sa mergem) locului de destinaţie.
Practic, ceea ce trebuie să facem este să creem un câmp magnetic foarte puternic specific locului de destinaţie, şi vom fi atraşi - şi în acelaşi timp respinşi de pe locul de "decolare" - spre acel loc cu o viteză foarte mare, asemănător cum doi magneţi sunt atraşi cu o viteză fantastică unul de celălalt.
"Dacă luăm un magnet mic inelar şi un altul mai mare, cel mic va fi atras către cel mare. El acoperă intervalul/spațiu/zona mică şi nu necesită nici un fel de combustibil pentru a obţine atracţia față de cel mare.
S-a terminat cu vremurile pentru arderea combustibililor!
În Univers nu vedem obiecte cilindrice, ci vedem doar obiecte sferice - aceasta datorită dinamicii câmpului gravitaţional central din interiorul obiectelor/corpurilor cerești (n.p. aşa numitele reactoare plasmatice din interiorul stelelor, planetelor etc.).
Putem să-i spunem cantitate în entitate. Dacă adaugarn mai multă cantitate obţinem un inel mai mare, şi dacă punem mai puţină, obţinem un inel mai mic. Îi putem spune electron, proton, sau îi putem spune Soare, sau Pământ. Facãndu-l şi mai mare îi putem spune galaxie. Dacă putem crea câmpul gravitaţional şi magnetic al destinaţiei, călătoria nu mai înseamnă nimic... Nu existã combustibil ars.
Este necesară învăţarea procesului de deschidere a plasmei pentru a-i utiliza câmpul magnetic. Deci, dacă punem cei trei magneţi împreună, şi luăm un mic magnet pe care îl aducem în apropierea acestora - sistemul se va mişca (Fig. 2).
Nu este necesară crearea mişcării, trebuie doar să creăm un câmp magnetic şi gravitaţional suficient de puternic. Dacã dorim să ne ducem pe Lună, atunci trebuie doar să creăm câmpul magnetic şi gravitaţional al Lunii. Luna nu are doar câmp gravitaţional, ea are câmp gravitaţional şi câmp magnetic. Pământul are la fel, câmp gravitaţional şi magnetic. Cele două împreună dictează poziţionarea uneia faţă de cealaltă.
Gravitaţia noi o denumim atracţie (atracţia dintre doi poli diferiţi ai unor magneţi - aceasta este gravitaţia, atunci când cei doi magneţi se atrag). Întorcând unul din magneţi atunci obţinem respingerea - Magnetism. Încercând să-i apropiem constatăm că nu ni se permite. Dacă aducem magnetul mic în apropierea celui mare, atunci sistemul se mişcă - Mișcare."

Gravitație - Magnetism - Mișcare

Perechea reprezintă principiul de conservare a câmpurilor magnetice. Protonul şi electronul din interiorul unui atom de hidrogen, spre exemplu, reprezintă o astfel de pereche. În acelaşi fel, există stele pereche, galaxii pereche, universuri pereche şi povestea se tot repetă.
Perechile se formează conectându-se fiecare la polul opus al celuilalt. Polul sud al unui magnet spre exemplu, se conectează cu polul nord al celuilalt magnet şi la fel se întâmplă şi cu ceilalţi doi poli ai ambilor magneţi. Astfel, obţinem SINGULARITATE! Simbioză între 2 magneţi care pot fi: o planetă şi satelitul ei sau o navă OZN şi o stea oarecare din Univers.
keshe-singularitate
În acest fel, putem crea reactoare plasmatice care să joace rolul de "fratele mai mic" (reactorul platformei noastre de zbor OZN, spre exemplu) care v-a avea câmpuri plasmatice mai slabe şi v-a fi absorbit de "fratele mai mare" (spre exemplu, Luna sau Soarele).
Ajunşi în punctul acesta, am creat o atracţie uriaşă faţă de Lună sau Soare, iar acest lucru se va manifesta printr-o viteză "de deplasare" (atracţie mai degrabă...) fantastic de mare spre Lună!
Deci, nu zile sau săptămâni de parcurs până la Lună în varianta cu rachetele NASA sau cele ale lui Elon Musk, ci câteva zeci de minute sau ore maxim!
Un voiaj de 30 minute până pe Lună şi înapoi... Aşa îţi mai vine să colinzi Universul!
Pentru o aprofundare a cunoștințelor, consultă și aceste articole din domeniu:

Principiile Magnetismului Revelate

Sursa Gravitației Pământului Descoperită

Sistem De Gravitație Internă Magravs Pentru Vehicule De Zbor

Primii Oameni În Spațiu Folosind Tehnologia Plasmatică Keshe!principiul-perechilor-page-002
principiul-perechilor-page-001principiul-perechilor-page-003principiul-perechilor-page-004principiul-perechilor-page-005principiul-perechilor-page-006principiul-perechilor-page-007principiul-perechilor-page-008principiul-perechilor-page-009principiul-perechilor-page-010principiul-perechilor-page-011principiul-perechilor-page-012principiul-perechilor-page-013principiul-perechilor-page-014principiul-perechilor-page-015principiul-perechilor-page-016principiul-perechilor-page-017principiul-perechilor-page-018principiul-perechilor-page-019principiul-perechilor-page-020principiul-perechilor-page-021principiul-perechilor-page-022principiul-perechilor-page-023principiul-perechilor-page-024principiul-perechilor-page-025principiul-perechilor-page-026principiul-perechilor-page-027principiul-perechilor-page-028

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.