Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Vindecarea Sabrinei De Artriță Reumatoidă

Vizualizari

Etichete !

duminică, 24 aprilie 2016

Vindecarea Sabrinei De Artriță Reumatoidă


Sursa acestui articol este siteul http://magrav.ro/ Un site care are ca scop informarea publicului romanesc si care contine materiale si informatii doar in limba romana despre tehnologiile plasmatice magrav Keshe.
În acest filmuleţ care este o parte din a-13-a conferinţă internaţională din 12.04.2016, avem încă o dovadă a faptului că tehnologia Keshe vindecă, calmează şi restaurează starea de sănătate a organismului prin utilizarea câmpurilor plasmatice, magrav.
Deja, lucrurile încep să devină interesante din prisma acestor tehnologii plasmatice, ceea ce dl. Keshe afirmă des prin seminariile sale, că organismul omului se poate reseta la condiţiile originale de sănătate şi viaţă, încet dar sigur acest lucru devine tangibil şi surprinzător de adevărat.
Ce alte probleme de sănătate mai putem rezolva cu aceaste tehnologii fără bisturiu şi intoxicaţii cu medicamente? Vindecarea Sclerozei Lateral Amiotrofice (vezi aici dovadă plus aici alte informații fabuloase despre ALS), artriță... sunt deja vindecări în derulare... alte şi alte disfuncţii minore, sunt la ordinea zilei... Nu mai încape îndoială că umanitatea a pornit într-o direcţie fabuloasă dpdv al evoluţie tehnologice şi-a spiritualităţii în tandem. Te invit la o doză aparte de noi cunoştinţe şi evoluţii, mărturii cu zâmbete şi bucuria tinereţii care se pot citi pe chipul acestei femei pe nume Sabrina, care radiază de fericire şi încântare.
Avem în acest videoclip prezentată mărturia Sabrinei care a avut artriță reumatoidă şi care prin intermediul tehnologiei plasmatice Keshe, a reuşit deja să-şi restaureze sănătatea în oasele sale.
Printre altele, dl. Keshe i-a recomandat şi proiectat să folosească 2 seturi de bobine magrav, pe care să le ţină în mâini (cu degetele puţin depărtate iar degetul mare să cuprindă bobinele - vezi aici explicaţii) timp de 20 de minute de 2 ori pe zi.
Dna. Sabrina mărturiseşte experienţele avute cu aceste sisteme (le mai putem denumi Dispozitive De Transfer Plasmatic - DTP), printre altele ea mărturiseşte cum în primele zile de joacă cu aceste jucării, a simţit cum o energie puternică dar calmă i-a intrat prin ambele braţe, în special prin braţul drept.
De asemenea, ea a simţit aceste energii/câmpuri plasmatice cum lucrează în profunzime, şi-a exclamat că acele senzaţii avute şi pe care le-a simţit până în adâncul sufletului ei, sunt acele senzaţii şi emoţii pe care le ai când corpul este sănătos şi tânăr.
Aceste bobine sunt nişte bobine magrav şi trebuiesc conectate la o sursă de putere curent alternativ, reţeaua electrică şi pe urmă închis circuitul acestora cu un consumator (o lampă led sau economică de câţiva watti).
Dl. Keshe ia recomandat Sabrinei, ca periodic să schimbe consumatorul după ce a ajuns la un punct de echilibru, şi, dacă la început dna. Sabrina a început cu un bec economic de 4 W, i-a recomandat să crească treptat şi să vadă cum se simte cu noile câmpuri plasmatice care se formează cu consumatori de 6, 10, 16 Watti etc.
Practic, dl. Keshe explică că fiecare consumator creează un mediu diferit şi un câmp de forţe diferite, şi la fiecare câmp de forţe (consumator) diferit, corpul nostru rezolvă câte-o problemă diferită sau hrăneşte/echilibrează energetic o zonă anume.
În acest fel controlăm din exterior şi nu din interior gradientul energiilor şi-a câmpurilor de forţe cu care organismul nostru lucrează spre vindecare şi echilibrare.
Cu aceste sisteme DTP organismul reconfigurează corpul/structura oaselor la condiţia originală, din tinereţe când organismul era plin de energie şi sănătate.
Emoţiile + informaţiile emoţionale sunt atât de puternice încât schimbă/influenţează partea fizică şi ADN-ul iar aceste condiţii trebuiesc fixate şi acest proces este de durată.
De aceea, dl. Keshe îi recomandă Sabrinei să utilizeze sistemul timp de 6-12 luni pentru ca noua condiţie de sănătate să se fixeze în ADN care se va schimbă complet şi va influenţa în cele din urmă şi ARN-ul. Iar starea de sănătate și viață va fi noua condiție a organismului Sabrinei.
Cum se construiesc bobinele magrav? afli aici.
Și nu uita să dai un share acestui articol ca în acest mod să afle cât mai multe persoane care au această problemă sau alte probleme de sănătate.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.