Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Vindecarea Arsurilor Și Refacerea Oaselor Rupte Cu Ajutorul Plasmei

Vizualizari

Etichete !

sâmbătă, 30 aprilie 2016

Vindecarea Arsurilor Și Refacerea Oaselor Rupte Cu Ajutorul Plasmei


În această lecţie, vindecarea arsurilor şi refacerea oaselor rupte cu ajutorul plasmei - care este un fragment din conferinţa nr.98 din 28.01.2016, dl. Keshe ne explică cum putem să ne vindecăm foarte rapid cu ajutorul câmpurilor magrav dacă avem o arsură severă sau dacă avem un os rupt sau fracturat.
Dl. Keshe ne explică că durerea este de natură plasmatică şi că o simţim când ne ardem sau ne lovim, deoarece fluxurile (multidirecționale) informaţionale de la creier (inclusiv) spre zona deteriorată, sunt întrerupte de celulele deteriorate de lovitură sau arsură. În altă ordine de idei, fluxurile plasmatice nu pot fi absorbite de celule deoarece ţesuturile sunt moarte/distruse!
Folosind 2 seturi de bobine magrav una deasupra şi cealaltă dedesubtul mâinii şi un plasture de gans pus pe zona cu arsură, dl. Keshe ne explică cum curgerea câmpurilor magrav între aceste bobine magrav, vor elimina durerea imediat iar pielea deteriorată de arsură va creşte foarte rapid.
Practic, aceste 3 elemente creează ca o "zonă temporara de ocolire" a fluxurilor energetice plasmatice (care circulă multidirecţional prin tot organismul - şi care sunt întrerupte de zona cu arsura) şi astfel curgerea acestor fluxuri plasmatice este refăcută temporar; cealaltă veste buna este că pielea se va reface fantastic de repede - în același timp - datorită câmpurilor plasmatice generate de bobine şi plasturele de gans CO2.
n.p. Ne putem imagina un pârăiaş de munte care curge spre vale şi care la un moment dat, curgerea apei acestuia este blocată de un obstacol (buştean rupt de furtună sau un bolovan, gunoaie etc). Apa se va acumula şi va crea o presiune în zona blocajului... Dându-i apei o cursă temporară de curgere (până rezolvăm blocajul), nu facem altceva decât să refacem starea naturală de curgere a apei iar noi putem rezolva în linişte blocajul. Aceasta este o explicaţie (părere personală) simplistă pentru ceea ce fac bobinele magrav împreună cu plasturele cu gans CO2 în acele zone în care avem o arsură sau lovitură.
Deci, în prima fază, se refac fluxurile plasmatice (nu mai simţim durere imediat ce am pus bobinele şi plasturele cu gans CO2 pe zona arsă) iar în al doilea rând, în prezenţa câmpurilor magrav celulele distruse se refac foarte repede!
Ceea ce în mod normal ar lua săptămâni sau zile, cu aceste Tehnologii Plasmatice Magrav, refacerea durează cateva ore sau zile!
Aceeaşi situaţie şi pentru oasele fracturate sau rupte!
Dacă ai întrebari, sugestii sau găsești greșeli/erori/neclarități, nu ezita să-mi oferi feedbackul tău ca pe viitor să le evit și să creștem împreună. Mulțam fain!
Iar dacă aceste informatii ți s-au părut interesante și de folos, dă un share chiar acum acestui articol ca să afle cât mai mulți despre aceste tehnologii și științe plasmatice.
Pentru alte informatii legat de noile tehnologii plasmatice magrav, viziteaza siteul www.magrav.roUn comentariu:

  1. Multumesc pentru inf.care sunt deosebit de interesante si folositoare.Eu folosec penul care nu ma dezamagit ,l am folosit la genuchi care imi crea dureri mari,la mana si la spate .La inceput nu prea am crezut ca va avea rezultate ,il recomand cu mare incredere .Sa va fie de folos.

    RăspundețiȘtergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.