Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: MarYan : PoVestea ZILEI (70) pentru 12 octombrie 2015 – GALACTIS şi „Punctul de ASAMBLARE” al Realităţii.

Vizualizari

Etichete !

miercuri, 14 octombrie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (70) pentru 12 octombrie 2015 – GALACTIS şi „Punctul de ASAMBLARE” al Realităţii.

PoVestea ZILEI (70)
(pentru)
12 octombrie 2015
şi
„Punctul de ASAMBLARE” al Realităţii
Informatii noi depre situatia celor de la Galactis 

Am vorbit cu MarYan, administratorul Blogului    http://noul-univers-christalin.blogspot.ro , care are o legatura directa cu cei de la Galactis.
Aşadar, acum pot transmite, chiar de la sursa cea mai autorizată, ALKESH, că „NU EXISTĂ NICIO PROBLEMĂ”, adică, nu este vorba de vreun accident sau vreo intervenţie exterioară „forţată” de cine ştie ce puteri „obscure”...

Aveti in continuare un articol complex al Administratorului blogului
http://noul-univers-christalin.blogspot.ro ,  in care explica disparitia contului de Facebook, celor 2 conturi de youtube si a site-ului www.galactis.net, dar si alte aspecte importante ale Realitatii actuale.


După seria de Articole–PoVestiri despre diferite faţete ale DISCERNĂMÂNTULUI, iată că, imediat cum am încheiat acest subiect, a izbucnit cu mare forţă o puternică întrebare, ale cărei Eco-uri au reverberat în multe colţişoare ale „Net”-ului din „media alternativă” : CE S-A ÎNTÂMPLAT CU GALACTIS-UL ? DE CE A „DISPĂRUT” ATÂT DE SUBIT ŞI „TOTAL” DE PE INTERNET ?

Foarte interesant este cum, cu câteva zile în urmă, brusc „mi-am amintit” de site-ul Galactis,  simţind în mod imperios ca să văd dacă „a apărut ceva nou pe acolo”. Atunci am avut surpriza să observ că acesta, pur şi simplu nu mai exista, ca şi adresa de pe Facebook, însă, cel mai „ciudat”, la fel s-a produs şi cu contul de pe YouTube, cu cele 7 filme documentare pe care şi  noi le-am prezentat pe blog.
Totul era „desfiinţat”, de parcă un „val” a „şters” orice urmă de Galactis...
...Ca, în doar câteva ore, să apară deja, la comenturi, întrebări nedumerite despre „ce s-a întâmplat cu Galactis” ?
Totuşi, înainte de a puncta „mesajul”, trebuie să precizez că, deşi pare că acest moment a apărut „absolut din senin”... dacă aţi fost atenţi la semne, aţi putut observa că, încă de prin luna iunie 2015, nu mai fusese postat niciun articol pe site-ul Galactis, deşi următorul film documentar era promis încă din primăvară, cam de la Conferinţa Galactis de la Bucureşti, la care şi noi am dat o mână de ajutor (la Echinocţiul de Primăvară 2015).
Astfel că, atenţi la acest detaliu, acest Moment nu ar mai fi apărut ca venind „din senin”...
...Care Moment, ca să n-o mai lungim, deşi în continuare este însoţit de o doză de „Mister”, se pare că nu reprezintă o „problemă” sau un „accident” pentru Echipa Galactis-ului.
Aşadar, acum pot transmite, chiar de la sursa cea mai autorizată, ALKESH, că „NU EXISTĂ NICIO PROBLEMĂ”, adică, după cum spuneam, nu este vorba de vreun accident sau vreo intervenţie exterioară „forţată” de cine ştie ce puteri „obscure”...
Până la urmă, ştiind că „nimic nu este întâmplător” şi că cei aflaţi în astfel de poziţii nu acţionează „de capul lor”, ideea şi sugestia a fost că această „acţiune” s-a produs ca urmare a unor decizii luate la acele nivele (înalt-siriusiene) de la care vin şi informaţiile oferite atât de pertinent şi în mod generos de către Alkesh şi Syriat.
Din această perspectivă, chiar nu este niciun motiv de „panică” sau „frământări” legate de „cauzele obscure”, eventual „cabalistice”, care ar fi putut duce la o asemenea situaţie.
  Nici eu nu ştiu detaliile şi „raţiunile superioare” care au determinat luarea unor asemenea decizii, însă, acum simt să vă împărtăşesc că nici nu contează prea mult toate acestea.
Şi, ca să sintetizez direct ideea fundamentală : vă propun ca acest Moment „să-l luaţi” ca pe un TEST de ÎNCREDERE în propriile Forţe interioare – după atâtea informaţii „aruncate” pe Net în ultimii ani, cu atâtea „surse” care îşi dispută credibilitatea şi „autoritatea de informare”, ACUM este Momentul ca să vedeţi dacă „aţi crescut” (în primul rând, „în proprii voştrii ochi”) suficient de mult, astfel încât să nu mai fiţi doar „consumatori de informaţii” despre „Actualitatea Cosmică”, în funcţie de care să vă modelaţi acţiunile, faptele şi chiar trăirile interioare...
Din această perspectivă am insistat atât de mult pe seria anterioară a acestor PoVestiri, despre DISCERNĂMÂNT (chiar cu riscul de „a-i plictisi” pe cei ne-răbdători...) : am dorit în mod insistent ca să ne re-amintim, cât mai limpede, de acele INSTRUMENTE de lucru care să ne ajute să discernem informaţiile reale de cele „fabricate”, mergând de fiecare dată la Sursa din noi – la SINELE SUPERIOARE şi chiar la PREZENŢA DIVINĂ (Părintele Divin al fiecăruia) care ne transmit, în mod indubitabil, Adevărul şi Realitatea din spatele unei informaţii...
...În felul acesta re-amintindu-ne de adevăratul SPAŢIU Real al Nostru, Locul în care FIINŢA noastră este cea Autentică şi Reală : acel „ceva” din interiorul Fiinţei pe care nicio vorbă şi nici măcar vreun CuVânt nu îl pot descrie prea fidel (ci doar Trăirea şi Simţirea fiecăruia) – acolo unde Centrarea (în Fiinţă) este Totală, iar Pacea şi Armonia, Iubirea şi Împlinirea sunt Reale !
Într-un astfel de loc, „terenul” este atât de „solid” (şi „fluid”, în acelaşi timp), încât nu mai simţim nevoia de a citi şi de a primi validări din alte părţi, care, oricât de „ezoterice” şi „extra-hiper-dimensionale” ar fi, tot „EXTERIOARE” se numesc !
Altfel spus, poate că, acum, chiar au sosit acele vremuri în care avem oportunitatea şi chiar suntem „nevoiţi” ca să experimentăm din ce în ce mai des starea de „CENTRARE în FIINŢĂ”, atât ca Fiinţare, cât şi ca Informare...
...Şi mai clar : poate că acea MÂNTUIRE-ELIBERARE de care vorbim adeseori se referă, în aceste timpuri, şi la Eliberarea de acea „dependenţă de informaţii venite din surse credibile”, însă exterioare, pentru a putea „auzi”, cu tot mai mare atenţie, Mesajul izvorât din Vocea Interioară a fiecăruia !
De aceea, spuneam în serialul anterior că orice „surse autorizate”, fie aceasta orice fel de „Maestru”, chiar şi „Înălţat”, inclusiv „verificările radiestezice”, alături de „alte metode neconvenţionale” – toate acestea, care ţin de „exteriorul nostru”, nu pot înlocui Verificarea şi Mesajele transmise „INTUITIV” de către Nivelele superioare ale Fiinţei...
 Ştiu, nu este deloc simplu ca să şi TRĂIM acest aspect, care face parte din „viaţa de zi cu zi” în Noua Energie a Noului Pământ.
Totuşi, ne re-amintim că „orice călătorie de 10.000 de paşi începe cu... primul pas” (spune chinezul), astfel că pentru orice „talent” şi „abilitate” există ANTRENAMENT-ul corespunzător...
...Iar acum se pare că tocmai a sosit momentul, tot mai „Presant” (dinspre „Valurile de Energii Fotonice”, venite din Centrul Galaxiei), de a nu mai da altora Puterea noastră, inclusiv cea informaţională (aplaudând sau vociferând la ceea ce transmit alţii) ci, pur şi simplu, să (re)devenim propriile „canale de informare”, fiind şi (re)devenind proprii noştri „MEDIUMI” ai propriului nostru Suflet, fără să ne mai bazăm exclusiv pe ceea ce „transmite” unul sau celălalt.
Sigur, asta nu înseamnă că din acest moment vom arunca la gunoi orice informare şi mesaj venit din alte surse, „exterioare”, însă, repet, poate că acum este momentul ca să nu mai punem bază pe acestea, ca şi cum Viaţa şi Realitatea noastră depinde de ceea ce ne transmit „Maeştrii” („Ascensionaţi”) sau nu ştiu ce „informator credibil”, pe baza cărora să ne construim proiectele de viitor – stabilindu-ne acţiunile şi proiectele, de exemplu, în funcţie de datele „Valurilor de Energii de tip X” sau de Momentul previzionat pentru mult aşteptatul „Eveniment”...
Iată că, din această perspectivă, acest moment al „dispariţiei Galactis-ului” (de pe Net!) poate fi văzut ca un „test revelator” pentru fiecare dintre cei implicaţi în acest proces : aţi avut emoţii, ca un pui care s-a pierdut de cuib (anumite repere informaţionale) ?, sau momentul a fost trecut cu aceeaşi Linişte suverană, izvorâtă din Centrul Fiinţei, acolo unde ne-am poziţionat ca să Simţim ce s-a petrecut, atunci când am perceput această informaţie ?...Aceasta este adevărata „practică” – nu doar „MEDITAŢIILE” realizate în momente de linişte şi de asigurare a unor „condiţii optime”...
Până la urmă, acesta este unul din sensurile Prezenţei şi acţiunii noastre pe această Planetă, în aceste Momente de Graţie, dincolo de rolurile de „Lucrători întru Lumină” şi de „Luptători ai Luminii” pe care ni le-am luat la încarnare : re-împuternicirea propriei Fiinţe, prin Regăsirea PUNCTULUI DE ASAMBLARE a Propriei noastre Realităţi – una extrasă din cea a „MATRIX”-ului cotidian – în care PUTEREA noastră reală, de FIINŢE SUVERANE, poate fi RE-ÎNTREGITĂ prin practica corespunzătoare.
Şi, pentru că a sosit în mod tot mai acut timpul manifestării acestor abilităţi, poate că este Momentul ca şi practica noastră să-şi ia avânt, iar noi „să apăsăm pedala de accelaraţie”, în acest sens.
De aceea, în următoarele PoVestiri vom veni cu mai multe detalii în acest sens, cu instrumente care şi pe mine m-au ajutat în mod deosebit ca să simt că „am făcut diferenţa” între „a citi/afla” şi „a fi/deveni” ceea ce viziunea interioară Trăia ca Aspiraţie, dar care avea nevoie şi de MATERIALIZARE...
Aşadar, în această Fază a Evoluţiei noastre şi a acestui blog, cred că este timpul realizării unui mai bun Echilibru între informaţiile teoretice şi practice : deşi vorbesc deseori de Nivele de Conştiinţă, de Corpurile şi Dimensiunile „subtile”, nu multora le este clar ceea ce reprezintă acestea...
...De aceea, vă aştept ca să ne re-amintim împreună de cât mai multe aspecte ale Anatomiei şi Fiziologiei umane şi universale (ale Micro- şi Macro-Cosmosului), pentru ca să poată fi realizată, cât mai uşor şi cu Graţie, Practica de re-amintire şi de Ascensionare către Nivelele dorite de fiecare (acolo unde ATENŢIA fiecăruia se îndreaptă cu preponderenţă).
Acelaşi şi mereu altul,
MarYanNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.