Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: MarYan : Conferinţa de presă a lui KESHE („A Treia Întâlnire pentru PACE cu Ambasadorii Lumii”) de la ROMA, din 16 octombrie 2015 - cu ultimele decizii EXTRA-ORDINARE.

Vizualizari

Etichete !

joi, 22 octombrie 2015

MarYan : Conferinţa de presă a lui KESHE („A Treia Întâlnire pentru PACE cu Ambasadorii Lumii”) de la ROMA, din 16 octombrie 2015 - cu ultimele decizii EXTRA-ORDINARE.


Conferinţa de presă a lui KESHE
(„A Treia Întâlnire pentru PACE
cu Ambasadorii Lumii”)
de la ROMA, din 16 octombrie 2015
- cu ultimele decizii EXTRA-ORDINARE -
Sursa:
http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2015/10/maryan-conferinta-de-presa-lui-keshe.htmlAşa cum spuneam într-un articol anterior despre Keshe şi tehnologiile sale, iată că, doar după câteva zile, vineri 16 octombrie 2015, Keshe a reuşit să se ţină de cuvânt şi să organizeze o Conferinţă de Presă la ROMA :
 

Acum, fiind încă „la cald”, informaţiile par a fi char „fierbinţi” despre dinamica evoluţiei „dezvăluirii” tehnologiei sale !
Mai întâi de orice comentariu, haideţi să vedeţi şi un scurt filmuleţ postat de de un chinez preocupat, probabil, de tehnologia lui Keshe (şi al cărui nume, pentru cine înţelege, arată cam aşa, în limba chineză : 陈嘉华...), în care sunt expuse, în formă animată, principiile pe baza cărora funcţionează REACTORUL lui KESHE, prin interacţiunea Câmpurilor Magnetice Rotative generate de perechile de bobine asamblate în 6 şi 12 laturi ce alcătuiesc câte două circuite generatoare ale curentului electric de tip „free energy... :

...Sau, pentru câteva secunde, msi jos puteţi vedea „cu ochiul liber” cum funcţionează câmpurile magnetice generate în  interiorul acestui tip de Reactor :


Dacă în clipul chinezului pasionat de tehnologia Keshe, puteţi vedea modul de inter-acţiune a câmpurilor magnetice generate de aparatura lui Keshe, în schimb, videoclipul următor detaliază modul de acţiune a Reactorului său Plasmatic, la nivel de particule atomice şi sub-atomice :

Cât despre Conferinţa lui Keshe, cel mai indicat ar fi ca fiecare să poată studia (şi înţelege) mesajul transmis acolo...
...Însă, acum, doar „la prima mână”, pentru cei care nu cunosc deloc limba engleză, venim doar cu informaţia esenţială : printre multe altele, Keshe a transmis către ambasadorii ţărilor care au participat la eveniment (mai ales din ţările africane şi asiatice) reactorul său, în forma miniaturală a „Sistemului MAGRAV” de 20 cm / 20 cm (cilindru de aprox. 20 cm diametru  / aprox. 20 cm înălţime) care ar produce între 2,2 Kw/h şi 3,2 Kw/h, iar pentru ceea ce depăşeşte această putere electrică, acesta reuşeşte să mai „compenseze” încă 60% din diferenţa care este preluată din sursă exterioară !
Iată cum, dacă doar forma miniaturală are această PUTERE deosebită, atunci putem concluziona că forma ce va fi distribuită către populaţie (de 30 cm / 90 cm) va avea o Putere de cel puţin câteva ori mai ridicată !


Însă, din punctul nostru de vedere, adevărata informaţie cu adevărat EXTRA-ORDINARĂ se referă la mesajul pe care Keshe l-a transmis către AMBASADORII care au participat la acest Eveniment : oferindu-le fiecăruia câte un exemplar din acest „aparat”, împreună cu un stick cu informaţiile detaliate despre construcţia acestuia, Keshe a transmis în mod categoric faptul că, dacă în decurs de 10 ZILE  de la acest Moment, al acestei Conferinţe („A Treia Întâlnire pentru PACE cu Ambasadorii Lumii”), guvernele ţărilor acestora nu vor lua măsuri pentru a transmite aceste informaţii în MASS-MEDIA OFICIALĂ, atunci Keshe „va intra în acţiune”, prin începerea distribuţiei masive a acestei aparaturi către populaţia globului, în acelaşi timp cu prezentarea detaliată a modului de construcţie al „device”-urilor, pentru ca oricine să poată fi în stare să realizeze un astfel de „reactor”, adaptat nevoilor sale – şi, care, iarăşi EXTRA-ORDINAR, nu ar necesita costuri mai mari de... CÂŢIVA DOLARI !
Păi, dragi prieteni, în acest fel şi în aceste momente cred că putem spune cu tot mai mare certitudine că AM INTRAT ÎN LINIE DREAPTĂ !... când Evenimentul deja începe să se prefigureze la ORIZONT...
...Dar despre ce înseamnă acest lucru, voi transmite în zilele următoare, când sper că va ieşi, în fine, şi articolul (Editorial) promis despre acest Moment.
Până atunci, eu sper că această BUNĂ-VESTIRE să aducă acel (minim) entuziasm (vă mai amintiţi? : „Dumnezeu din interior”) cu care să întâmpinăm Transformările Planetare care, ÎN FINE, încep să apară şi la nivel „social”, „de mase” – pentru a începe „să ne luăm zborul” către „culmile” propriei noastre Evoluţii, Moment pe care l-am aşteptat de atâta Timp !
Cu BUCURIE şi SPERANŢĂ,

MarYan


Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.