Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: 10 Tehnici populare de control al minţii utilizate astăzi

Vizualizari

Etichete !

miercuri, 29 iulie 2015

10 Tehnici populare de control al minţii utilizate astăzi


Tot mai mulţi cercetători asupra controlului minții, au ajuns la concluzia că există un plan coordonat care a fost în vigoare de foarte mult timp, cu scopul de a transforma rasa umană în bioroboţi fără gândire. Atât timp cât omul a urmărit exercitarea puterii asupra maselor, controlul minții a fost orchestrată de cei care studiază comportamentul uman, în scopul de a manipula voinţa şi liberul arbitru al populaţiei printr-un mic grup "de elită". Astăzi, am intrat într-o fază periculoasă în care controlul minții a luat o dimensiune fizică, științifică care amenință să devină o stare permanentă, dacă nu devenim conștienți de instrumentele la dispoziția dictaturii tehnocrate pe care le poate desfășurarea la scară mondială.
Controlul modern al minţii este atât tehnologic cât și psihologic. Testele arată că, pur și simplu prin expunerea metodelor de control al minții, efectele pot fi reduse sau eliminate, cel puțin pentru publicitatea şi propaganda de control a minții. Mai greu de contraatacat sunt intruziunile fizice ale complexului militar-industrial ce continuă să se dezvolte și îmbunătățească.

1.     Educaţia - Aceasta este cea mai evidentă, dar încă rămâne cea mai insidioasă. Aceasta a fost întotdeauna fantezia finală a oricărui dictator, de-a "educa" copiii natural impresionabili, fiind o componentă centrală a comuniștilor și tiraniilor fasciste de-a lungul istoriei. Nimeni nu a avut un rol mai esențial în expunerea agendei educației moderne decât Charlotte Iserbyt - se poate începe cercetarea în acest domeniu prin descărcarea în  format PDF gratuit a cărții ei, Amuțirea deliberată a Americiihttp://www.deliberatedumbingdown.com/MomsPDFs/DDDoA.sml.pdf , care dezvăluie rolul fundațiilor globaliste în modelarea unui viitor destinat să producă sclavi servili, complet educați, conștienți de clasa de elită din care fals cred că fac parte.
Amănuntele la acest punct sunt de prisos, cei mai în vârstă am trecut prin perioada comunistă și știm cum eram educați de mici cu poezii și cântece ce-l lăudau pe dictator, iar cei mai mulţi din această epocă pot observa prostirea copiilor şi tinerilor într-o societate fals democratică în care ni se predică zilnic că este cea mai liberă din istoria omenirii si este defapt o dictatură ascunsă si foarte subtilă ce functionează în folosul corporaţiilor, iar copiii si tinerii sunt educaţi spre a fi sclavii lor servili până la vârsta de 50 de ani într-un sistem corupt și pervers, după care se descotorosesc de ei. Istoria a fost si este falsificată si este predată pervers la toate nivele de învătare.  

2.     Publicitatea și propaganda - Edward Bernays (nepotul lui Freud) este considerat inventatorul culturii consumeriste care a fost concepută în primul rând pentru a viza imaginea de sine a oamenilor (sau lipsa acesteia), în scopul de a transforma un anunț într-o nevoie. Acest lucru a fost inițial prevăzut pentru produse, cum ar fi țigările, de exemplu. Cu toate acestea, Bernays a menționat în 1928 în cartea sa Propaganda că: "propaganda este brațul executiv invizibil al guvernului." Acest lucru poate fi văzut cel mai clar în statul polițienesc modern și în cultura în creștere a cetățenilor, înfășurați în pseudo-patrioticul și obsedantul război împotriva terorismului. Consolidarea crescândă a mass-media a permis întregii structuri corporatiste să fuzioneze cu guvernul, care utilizează în prezent conceptul de plasare a propagandei. Media scrisă, filmele, televiziunea și știrile de cablu pot lucra acum perfect pentru a integra un mesaj global care pare să dețină adevărul, pentru că vine de la atât de multe surse, simultan. Atunci când unul devine sensibil la identificarea "mesajului" principal se va vedea această imprimare peste tot. Iar când vorbim despre acest lucru, nu vorbim despre mesaje subliminale care este alt subiect.

3.     Programare premeditată - Mulți încă neagă faptul că programarea premeditată este reală. Aș invita pe oricine să examineze gama de documentare realizate de Alan Watt și să ajungă la o altă concluzie. Programarea premeditată își are originile predominant în producțiile Hollywoodiene, unde marele ecran poate oferi o viziune mare despre cum este condusă societatea. Uită-te la filmele pe care le-ai crezut exagerate, sau "science fiction" și compară atent cu societatea de astăzi. Pentru un exemplu specific : Vigilant Citizen : http://vigilantcitizen.com/moviesandtv/how-the-animated-series-g-i-joe-predicted-todays-illuminati-agenda/ , este o resursă  mare, încât, probabil, te va face să te uiți la "divertisment" într-o lumină complet diferită. Sau noile filme din ultimii doi ani ce au ca scenarii cataclisme de proporții în care este pe muchie de cuțit existența pe această planetă. Toate acestea ne sunt ilustrate pentru a ne induce ideea că oricând putem fi exterminați, conform teoriei escatologice în care elita planetară chiar crede, pentru ca în final ,,guvernul” să găsească soluția salvatoare pentru a salva omenirea care se va supune servilă de atunci încolo hotărârilor înțelepte ale guvernanților, că doar ,,ei” ne vor binele.

4.     Sport, politică, religie - Unii ar putea să ia ca ofensă că religia sau chiar politica este pusă alături de sport ca o metodă de control a minții. Tema centrală este aceeași : divide și cucerește. Tehnicile sunt destul de simple: scurtcircuitează tendința naturală a oamenilor de-a coopera pentru supraviețuirea lor, și învață-i să formeze echipe opozante pentru dominație și câștig. Sportul a avut întotdeauna un rol de distragere a atenției cheie, care îngrădește tendințele tribale într-un eveniment non-important, ce în epoca modernă a atins proporții de masă ridicole, în care protestele pot izbucni pentru o celebritate din sport sau echipa favorită și pot atinge nivele paroxistice, dar problemele umane esențiale, cum ar fi libertatea de exprimare, de gândire și de existență, pe departe apar ca neimportante. Discursul politic este strict într-o paradigmă stânga-dreapta de opoziție ușor de controlat și printr-un limbaj de ,,lemn”, în timp ce religia este fondul intoleranței ce a generat aproape fiecare război de-a lungul istoriei.

5.     Mâncarea, apa și aerul - Aditivi, toxine și alte otrăvuri alimentare schimbă literalmente chimia creierului pentru a crea docilitate și apatie. Fluorul din apa de băut și pasta de dinți a fost dovedit că reduce IQ ; Aspartamul și MSG sunt excitotoxine care excită celulele creierului până mor; un acces ușor la fast-food, care conțin aceste otrăvuri în general a creat o populație  care nu are concentrarea și motivația pentru orice tip de stil de viață activ și conștient. Cea mai mare parte a lumii moderne este perfect ghidată pentru o  receptivitate pasivă - și acceptarea - elitei și acestui sistem fals democratic sub care se ascunde unul pervers, dictatorial.

6.     Medicamentele - Acest lucru poate fi orice substanță ce creează dependență, dar misiunea controlorilor minții este de a fi siguri că sunteți  dependenți de ceva. Un braț major al agendei moderne de control al minții este psihiatria, care își propune să definească toate persoanele funcție de tulburările lor, spre deosebire de potențialul lor uman. Acest lucru a fost prevestit în cărți, cum ar fi Brave New World . Astăzi, aceasta a fost dusă către extremă ca o tiranie medicală unde aproape toată lumea are un fel de tulburare - în special cei care pun la îndoială autoritatea și normele economico-sociale ale sistemului. Utilizarea de medicamente pentru tulburări nervoase în armata SUA a condus la creșterea numărului de sinucideri (acestea sunt de cca.1000 pe an). Cel mai rău dintre toate, statul de medical modern are în prezent peste 25% din copiii din SUA sub tratament medicamentos privind tulburări psihice. Să nu uităm însă campaniile de vaccinare inclusiv cu publicitatea deșănțată a medicilor (care au depus jurământul lui Hipocrat), ce sunt finanțați de corporații pentru asta. Aici complicitatea guvernelor merge până acolo încât să promulge legi ce ne obligă să ne vaccinăm copiii (a se citi de la categoria vaccinuri articolele despre nocivitatea acestora), precum si autorizarea survolarii spatiului aerian national de aeronave ce lasă chemtrails prin care se pulverizează asupra centrelor urbane cantităti enorme de metale grele, virusi si bacterii ce creează focare de boli virale. 

7.     Programele militare - Armata și CIA are o lungă istorie pe terenul testării pentru controlul minții. Mintea militarilor este probabil cea mai maleabilă, cei care urmează viața militară rezonează în general cu structurile ierarhice, control și nevoia de ascultare necondiționată pentru a executa o misiune. Aici pot aminti proiectele CIA sau ale DARPA gen MK-Ultra, Proiect Monarch și multe altele de-a lungul timpului acestea fiind de fapt o continuare la un alt nivel ale celor naziste din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial cu aceiași specialiști naziști sub o nouă identitate (exemplu dr. Mengele care a murit în SUA prin anii ’80).

8.     Spectrul electromagnetic - O supă electromagnetică ne învăluie, percepută de la dispozitivele moderne de confort, care s-au dovedit a avea un impact direct asupra funcției cerebrale. Supa noastră modernă ne scaldă pasiv cu valuri de unde pe diferite frecvențe ce ne va schimba modul de gândire, în timp ce o gamă largă de posibilități, cum ar fi turnurile de telefonie mobilă (acestea în România sunt pe blocurile de locuințe și ne mirăm de ce românii sunt apatici și pasivi la toate abuzurile, corupția și scumpirile guvernanților) sunt acum disponibile pentru a exercita un control al minții în masă printr-o intervenție directă.

9.     Televiziunea, computerul și rata de pâlpâire - E destul de rău că ceea ce este "programat" prin televizor (accesat prin telecomandă) este proiectat, mai ales asupra copiilor. Totul este proiectat literalmente ca tu să dormi și să-ți creeze o imagine deformată asupra realității, ceea ce face din aceasta o armă psiho-socială. Testele ratei de pâlpâire arată că undele cerebrale alfa sunt modificate, producând un fel de hipnoză - "clipește mai repede decât ochiul poate vedea", ceea ce pentru cele mai recente teste înseamnă că lumina poate transmite date codificate pe TV sau Internet prin rata de pâlpâire (calculatorul mai puțin, ci prin jocuri video, rețele sociale), și o structură informațională (mesaje subliminale) supraîncarcă creierul cu informații, ritmul rapid de comunicare modern inducând o stare de ADHD. Un studiu asupra jocurilor video a relevat faptul că jocul prelungit poate avea ca rezultat scăderea fluxului sanguin spre creier și scăderea controlului emoțional. În plus, jocul în roluri prin scenarii realiste de război și de stat polițienesc servesc a rupe conexiunea naturală cu realitatea. Dacă ați vizionat înregistrările video distribuite pe internet de WikiLeaks, cu militarii americani din Irak care trag cu mitralierele grele din elicopter asupra unui grup de civili, ei distrându-se ca pe un joc video, ar trebui să fie familiar pentru oricine care a văzut un joc ca Call of Duty (Chemarea datoriei). Aceste victime au fost și denumite ca : Victime colaterale ?!

10.  Nanoboții - De la science fiction de groază, direct la creierul modern; Nanoboții sunt pe drum. Modificarea directă a creierului a fost deja ambalată ca "Neuroengineering". Un articol de la începutul anului 2009 a evidențiat faptul că manipularea directă a creierului prin fibră optică este un pic murdară, dar odată instalată "ar putea face pe cineva fericit prin apăsarea unui buton". Nanoboții procesează la un nivel automat, reconectând molecule ale creierului cu alte molecule. Mai rău, acești miniroboți se pot auto-replica. Mai multe aici : http://burebista2012.blogspot.ro/2014/06/informatii-bomba-nanorobotii-virali-o.html  
Un efort concertat este depus pentru a gestiona și anticipa comportamentul uman, astfel încât oamenii de știință din domeniul social și elita dictatorială să poată controla masele și a se proteja de trezirea oamenilor. Numai prin trezirea individuală la încercările lor de a ne pune la culcare ne dă o șansă de conservare și manifestare a voinței noastre libere, a liberului arbitru. Liber arbitru prin care ne putem real manifesta adevărata libertate și a crea o societate echitabilă în consens cu civilizațiile avansate ale galaxiei…
Deci dragilor nu vă lăsati impresionati de toate aceste mecanisme perverse si treziti-vă !
Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.