Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Nicola Tesla și fantasticele sale invenții (video)

Vizualizari

Etichete !

miercuri, 20 mai 2015

Nicola Tesla și fantasticele sale invenții (video)


Cel mai mare geniu modern, Nicola Tesla pare să fie și astăzi, la 70 de ani de la moartea lui, cu mult înaintea epocii actuale.

Invențiile sale sunt absolut fabuloase; și par cu atât mai uimitoare cu cât Tesla nu a avut niciodată nevoie de a face teste pentru a le verifica funcționalitatea. Totul era creat în mintea sa, iar apoi invenția prindea contur în lumea materială, funcționând din prima încercare. De altfel, dacă invențiile lui ar fi fost valorificate în interesul umanității, acum am fi avut o civilizație prosperă, cu energie liberă gratuită și, probabil, am fi ajuns mult mai departe în Cosmos. Odată cu moartea lui, toate documentele cu informații despre cercetările sale au dispărut și multe invenții uimitoare au fost ascunse de cei care vor să dețină controlul planetar.

În această emisiune sunteți invitați să aflați povestea lui Nicola Tesla și a invențiilor sale fantastice, demne de cele mai avangardiste filme SF. Vizionați până la capăt pentru că merită!
Notă bloger: Dacă sunt intre voi electronisti, care vor sa incerce să construiască dispozitivele ,,Free Energy” ale lui Tesla, la comentarii trimiteti adresa de mail si va pot trimite in fisier toate patentele originale ale lui Tesla in limba engleză.


https://www.youtube.com/watch?v=epGIRHTE8os

Secretele lui Nicola Tesla – documentar cu subt.RO 


https://www.youtube.com/watch?v=XjQ-ArQDbSc3 comentarii:

 1. Crave Freebies for world residents are listed here. Updated daily. Crave Free Stuff to see the latest Free Samples offers.

  RăspundețiȘtergere
 2. http://rapcea.ro/2014/03/20/fundatia-keshe-a-pus-astazi-gratuit-la-dispozitia-intregii-umanitati-tehnologia-care-va-transforma-planeta-pamant/

  http://www.underservice.org/index.php?PHPSESSID=da51370c4159e25b01af72894323692c;wwwRedirect

  http://peswiki.com/index.php/Main_Page

  http://www.free-energy-info.co.uk/

  RăspundețiȘtergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.