Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Atenție Războinici Galactici:Unde mergem de aici ?

Vizualizari

Etichete !

joi, 2 aprilie 2015

Atenție Războinici Galactici:Unde mergem de aici ?Sursa:

    Traducere si adaptare administratorul blogului http://burebista2012.blogspot.ro/

În primul rând ne-am "trezit" la sistemul de sclavie și tiranie când ne-am născut pe această planetă. Apoi ne-am regăsit treptat în deversările de petrol, dezastre nucleare, chemtrails, și război care au incitat Legea Marțială. Trăim într-un stat terorist în care noi acum suntem teroriști. Știm că economia SUA este următoarea în linie dreaptă care va cauza greutăți peste tot în lume. De ce ne-am dori să continuăm să trăim într-o astfel de lume și unde mergem de aici?


  Ce s-a întâmplat cu planeta noastră?
  Tot ceea ce se întâmplă este parte a unui plan elaborat pentru a prăbuși lumea asupra ta, și a sacrifica din populația de pe suprafața planetei la nivelul unui ,,superstat gestionabil", prin genocid. La o scară mai mică scopul este de a vă ,,ține” în vibrație joasă, astfel archonii (http://in5d.com/how-to-exit-the-reincarnation-system/ ) putându-se hrăni cu emoții negative în timp ce slujitorii lor devin bogați prin luarea activelor tale.

Pe o scară mai mare, planul este de a domina complet lumea printr-o economie și religie globale. Toate sunt controlate pe o scară planetară prin Vatican și pe o scară dimensională de archoni care nu pot sta în planul fizic pe planetă pentru perioade foarte lungi. Cei mai multi dintre ei se pot năpusti doar pentru un viol energetic timp de câteva minute, în timp ce alții își pot schimba forma într-un corp uman, pentru câteva zile și apoi trebuie să plece, deoarece câmpul lor energetic nu se potrivește cu cel al planetei.   

  Sunt multe lucruri mai teribile ce se întâmplă, ca răpirea de persoane, inclusiv copii pentru consum real de carne (după sacrificii ritualice, n.t), pentru crearea de copii hibrizi cu ADN-ul nostru, precum și pentru donare de organe și crearea de cyborgi pentru ca aceștia să aibă corpuri controlabile. O mare parte dintre aceste lucruri se întâmplă în baze subterane și în afara planetei prin nave spațiale. Știm cu toții până acum că speciile ET, blonzii nordici și griii (Micii Cenusii, n.t.) sunt în strânsă legătură cu guvernele noastre. Apa, aerul, solul, produsele alimentare, sunt intenționat contaminate și vremea este controlată pentru a asigura inundații și secetă. Am fost cu ușurință controlați și programați mental. Ar putea fi mai rău?
Într-adevăr, ne poate fi mai rău înainte de a ne fi mai bine. Cu cât răul se amplifică, suntem mai aproape de o mare schimbare în viața noastră. Suntem într-o surpriză foarte mare, noi toți am fost de acord să nu cunoaștem ori să ignorăm detaliile finale până când evenimentele au fost peste noi.

    Unde mergem de aici?          
 Pe o scară cosmică, această răsturnare planetară va determina multe persoane să se trezească la faptul că acestea sunt suflete având o experiență fizică și au fost prinse într-un ciclu de reîncarnare într-o matrice falsă.  Alte persoane se vor trezi la faptul că au venit din alte sisteme solare și galaxii pentru a ajuta la eliberarea planetei si a umanitătii din această tiranie prin aducerea vibrațiilor și luminii lor, ce vor ajuta la eliberare. În mod ironic, condițiile înrăutățirii sunt permise astfel încât omenirea să  poată face o alegere prin ,,liber arbitru”, fie rămâne într-o vibrație de ,,serviciu pentru sine”, fie va trece la ,,serviciu pentru alții” ca stare de a fi.

Este foarte dificil să știi ce se întâmplă și să mai și interacționezi și să trăiesti cu oameni care refuză să vadă ceea ce este în fața lor. Este o situație foarte înfricoșătoare pentru ei și cei mai mulți sunt amorțiți cu fluoruri, zahăr, precum și televiziune. Mulți oameni nu vor dori să se trezească la ceea ce se întâmplă și, atâta timp cât acestia nu sunt în rolul de ,,serviciu pentru sine”(egoism) ei vor avea sansa de a merge mai departe. Nu toată lumea alege să se trezească în acest moment, doar cei care s-au putut descurca cu paradoxul înainte vor putea face asta și vor servi drept exemplu.
Adevăratul sens de a fi "Războinic Galactic" înseamnă că cel trezit deține și împământează energia luminii în planetă, iar acest lucru va afecta în cele din urmă fiecare ființă umană, precum și planeta. Chiar și unii dintre slujitorii obedienți își vor da seama că au fost păcăliți printr-o bogăție ce presupune o bucată de hârtie (sau un număr digital) și vor hotărî să-și schimbe viața.

Cum se prezintă situația în prezent, singura cale pe care vom putea să continuăm în cele din urmă pentru a supraviețui pe planetă, va fi de a se produce o schimbare în constiință. Acest lucru înseamnă că vibrația noastră va fi foarte ridicată și ne va reveni memoria ancestrală, amintindu-ne de modul de a ne teleporta, schimba forma sau a manifesta orice avem nevoie pentru a supraviețui și de a trăi confortabil. Corpurile noastre se vor extinde și umple cu lumină. Dacă suntem sănătoși vom fi imuni la orice pot încerca archonii (să ne omoare, etc.), dacă putem manifesta tot ce avem nevoie, mâncare și apă curate dacă o dorim sau putem trăi doar cu prana. Dacă ne putem teleporta atunci nu vom avea nevoie nici de petrol. Putem curăța planeta, trăi fără nevoia de a fi guvernat și nu vom avea nevoie de nici un sistem monetar. Vom comunica telepatic și nu vom mai folosi inconștient "vrăji" asupra celorlalți.
Mulți dintre noi avem credința că aceasta vine, iar experiențele personale spirituale și metafizice care au loc ne reamintesc că această modificare se va petrece în curând. Există nave de lumină peste tot în jurul planetei care ajută cu vibrația lor fiecare om, precum și planeta. Există o relație simbiotică cu planeta; NOI SUNTEM EA SI EA ESTE NOI. Când ne ridicăm vibrația o afectează în mod direct și invers.
Cel mai bun lucru pe care îl putem face acum este de a crește coeficientul nostru de lumină și împământare, precum și câmpul conștiinței umane.  

Există multe trucuri pe care ne putem baza pentru a realiza acest lucru. Multe articole au fost scrise despre creșterea vibrațiilor tale. În cele din urmă, atunci când faci lucruri pe care le iubești și iubești oamenii și planeta, se va întâmpla în mod automat. Acum este momentul să te ridici deasupra oricăror greutăți și trebuie să preiei controlul asupra vietii tale manifestând o viață în dragoste, indiferent de ce. Pare a fi cel mai greu lucru cu care ne-am confruntat vreodată, dar avem sprijin în jurul nostru din tărâmurile nevăzute, și puteți apela la ele oricând aveți nevoie. Mulți dintre noi au muncit mult pentru a clarifica blocaje energetice care au retinut lumina noastră să strălucească. Trebuie mereu să fim conștienți de păstrarea strălucirii luminii și să nu lăsăm pe nimeni sau nimic să stea în calea focalizării noastre.
  Nu avem toate piesele puzzle-ului cu privire la modul sau când va avea loc această schimbare. Știam înainte de a veni aici, că această viață va fi trecerea pivot pentru a elibera planeta de sub puterea archonilor. Planeta îi va scutura ca puricii, deoarece va exista o sacrificare de rezonanță vibrațională. Slujitorii nu vor avea capacitatea de a-și ridica vibrațiile lor odată cu planeta și nu vor putea să mai existe pe ea. Acest proces va provoaca disensiune mai mult și mai disperați vor ajunge, pentru că mai mulți oameni se trezesc la ceea ce se întâmplă.

      Suntem într-o perioadă de criză   
Două lucruri se pot întâmpla într-o perioadă de criză. În primul rând, oamenii pot renunța din disperare și rezolvă ei înșiși să moară. Din păcate, acest lucru va avea loc, deoarece vor exista oameni care aleg subconstient să plece înainte de apariția ,,trecerii”. Vor fi în continuare unele schimbări planetare care vor avea loc în mod natural, precum și dezastre produse. Există de asemenea o agendă de propagare a virușilor (chemtrails si campaniile de vaccinare, n.t.) care se desfășoară în acest moment. Poate exista penurie de produse alimentare și consumul de apă nesigur. Acestea sunt toate semnele că timpul este aproape pentru că ceva trebuie să se întâmple pentru a ne opri pe noi toți de la "moarte". Cei care sunt aici pentru a trece prin aceste transformări împreună într-o perioadă de criză, va trebui să ne sprijinim reciproc. Acest lucru va ridica automat vibrația prin dragoste și compasiune. În mod ironic aceasta este una dintre modalitățile cu care ne-am propus să ridicăm vibratia planetei.

Este un moment foarte dificil și cel mai bun lucru de făcut este să rămâi concentrat pe dragostea din spațiul inimii tale. Dragostea este opusul fricii, iar când nu ne mai temem de moarte ne putem îndrepta atenția spre iubire. Noi nu putem muri; ne schimbăm doar forma. Iubirea este lumină și este ceea ce frații și surorile noastre cosmice ne reamintesc să ne concentrăm în acest moment. Suntem aici pentru a străluci lumina adevărată care suntem prin dragoste, și făcând acest lucru, ne vom muta mai aproape de evenimentul pe care-l tot așteptăm.
Dacă ar fi să ne pierdem trupurile am fi încă în măsură să ajutăm ca un ghid spiritual. Doar fiind aici în timpul pe care-l petrecem pe planetă în planul fizic, vom face diferenta. Motivul pentru care există atât de mulți oameni pe planetă în acest moment este de a asigura că există suficiente becuri în formă umană pentru a lumina trezirea. Având cunoștință de faptul că nu vom lipsi misiunii noastre dacă vom ieși din corp, aceasta diminuează teama de moarte. Pentru mulți va fi o eliberare de care va beneficia vibrația planetei, mai mult decât dacă ar continua să sufere într-un corp uman.

    Mod de supraviețuire
Fie că sunteti unul care deține lumina până la schimbare sau că ajutați din cealaltă parte dinafara corpului, acum știți rolul dumneavoastră ca Razboinic Galactic și susținător. Este un rol dificil, dar suntem cei mai buni dintre cei mai buni și am știut că ne putem descurca. Doar o completă curățare și o persoană stralucitoare poate face o diferență uimitoare în echilibrarea energiei pe planetă.
În ceea ce privește supraviețuirea, urmați-vă instinctul intern pe unde trebuie să fiți fizic pe planeta și încercați să păstrați corpul în viață, atâta timp cât este posibil. Corpurile noastre au coduri și modele geometrice în ADN, care vor fi descoperite și activate și care ne va permite să împărtășim magia noastră. Acesta este motivul principal pentru care încercați să vă păstrați un corp în acest moment și, prin urmare, principalul motiv pentru genocidul planificat asupra populației planetei.

Încearcă să mănânci organic, dar nu dispera dacă nu poți gestiona acest lucru. Iubeste-te, respectă-ți corpul și fă tot ce poți. Urmează regula de aur și dăruieste iubire neconditionată celor din viața ta. Iartă-te pentru a nu fi imaginea ideală a celui mai luminat de pe planetă. Acest lucru nu este rolul tău. Rolul tău este pur și simplu de a găsi realul din tine și apoi să fi cât mai real, fără false pretexte sau așteptări.

  Amintiți-vă planul: Am planificat să ne încarnăm în rasa umană, cu scopul de a exercita liberul nostru arbitru prin solicitarea de a pune capăt tiraniei și controlului fortelor întunecate asupra planetei. Este timpul să conștientizăm puterea noastră prin liber arbitru, prin utilizarea vocii noastre și intenției focalizate ca omenirea să fie liberă. Singurul lucru care-l puteți face pentru a pune capăt acestui joc este de a te conecta cu Creatorul tău, Sinele vostru Înalt, aspectele înalte ale tale, care sunt "viețile trecute și viitoare", și ființele vibrationale superioare ale luminii, care sunt aici pentru a ne ajuta să facem această tranziție și comandă ca acest final să se producă cât mai curând posibil și în interesul umanității. Intențiile unui mic grup în lumină depășesc cu mult forțele întunecate negative asupra planetei. Acest lucru va contribui la declanșarea schimbării ce va ridica conștiința din întuneric.

Vom lupta cu magia albă împotriva magiei negre și vom câștiga, așa cum deja a avut loc în "spatiul fără timp". Ai încredere în tine și în Planul Divin unde există un Wildcard Cosmic, care ne va dezlega mâinile de la spate. Ești pe cale de a obține recompensa strălucind în adevărata ta esență, pentru ca tot cosmosul să te vadă!

   Sursa :  Michelle Walling/in5d.com

     Drum drept spre Lumină!                          Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.