Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Dovezi despre OZN-uri, fiinţe ET şi contact extraterestru. Momentul dezvăluirii oficiale la nivel mondial

Vizualizari

Etichete !

luni, 20 aprilie 2015

Dovezi despre OZN-uri, fiinţe ET şi contact extraterestru. Momentul dezvăluirii oficiale la nivel mondialSubiectul despre existenţa vieţii extraterestre inteligente, a civilizaţiilor din spaţiu care sunt foarte avansate din punct de vedere tehnologic şi spiritual sau a fiinţelor ET care ne-au vizitat planeta în trecut s-a „încălzit” foarte mult în ultimii cinci ani. Explozia de informaţie în domeniu a dat naştere unei curse fără precedent a dezvăluirilor oficiale sau neoficiale, a fişierelor video, a fotografiilor şi interviurilor care toate ne arată o realitate demult cunoscută în cercurile oculte: faptul că nu suntem singuri în Univers şi că prezenţa fiinţelor extraterestre pe Pământ sau în jurul lui este o certitudine.
„Inflaţia” de dovezi şi de informaţie tinde să fie folosită de mass-media sau de oficialităţi pentru a arunca subiectul în derizoriu. Cu toate acestea este tot mai dificil pentru ştiinţa modernă sau pentru liderii marilor puteri statale să nege şi să ascundă avalanşa de dovezi cu care este bombardat internetul. „Tehnica” lamentabilă în astfel de situaţii este ignorarea acestor dovezi, o atitudine profund lipsită de respect faţă de cetăţenii lumii. Mentalitatea păguboasă şi manipulatoare a acestor cercuri decizionale este o parafrază la binecunoscutul proverb: „Câinele latră, ursul trece.”
Ei bine, se pare că ursul nu mai poate să treacă aşa uşor ca până acum. El începe să fie hărţuit, deranjat şi expus privirilor celorlalţi. Viziunea lumii începe să fie diferită în ceea ce privește civilizaţiile extraterestre şi, chiar dacă există încă o imensă ignoranță printre oameni vizavi de acest subiect, care adeseori se manifestă prin dogmă, fanatism şi chiar prostie, se poate spune că umanitatea a păşit pe un nou drum, cel al deschiderii, cunoaşterii și dorinţei de libertate.
Semnale în acest sens au apărut în urmă cu două-trei decenii. Cazurile expuse şi dezvăluirile făcute au început să fie din ce în ce mai clare, mai convingătoare. Chiar şi în lumea ştiinţifică au început să apară luări de poziţie curajoase; de pildă, în anul 2000, o echipă de oameni de ştiinţă de la Universitatea din California, condusă de profesorul Jonathan Malkisom a ţinut o conferinţă în care a fost anunţat faptul că civilizaţiile extraterestre ne-au vizitat demult planeta şi au trăit printre oameni. Mai mult decât atât, echipa ştiinţifică a plusat, afirmând că membrii unora dintre aceste civilizaţii au adoptat înfăţişare umană şi ne monitorizează îndeaproape chiar şi în prezent.
O astfel de afirmaţie reprezenta în cadrul lumii ştiinţifice de acum 15 ani un eveniment major. Membrii echipei nu erau însă singurii oameni de ştiinţă care împărtăşeau acea viziune asupra subiectului respectiv. De pildă, cercetătorul Adrian Kent de la Institutul Perimetrului pentru Fizică Teoretică din Canada a oferit chiar o explicaţie pentru afirmaţiile americanilor: „Este ca o versiune minuţioasă a camuflajului pe care îl regăsim la unele insecte sau animale. Mai mult decât atât, în conformitate cu sursele istorice, fiinţele extraterestre au existat pe planeta noastră încă de la începuturile ei.”
Un alt fizician, Charles Hall, expert în fizică nucleară şi consultant al Forţelor Armate ale SUA în probleme legate de meteorologie a afirmat în cadrul şirului de conferinţe pe care le-a susţinut în Australia că anumiţi oficiali ai Pentagonului au stabilit contactul cu o specie de extratereştri umanoizi care aveau pielea accentuat albă. De asemenea, el a oferit detalii în ceea ce priveşte legăturile care au fost stabilite cu aceste fiinţe din Cosmos pe o perioadă de mai mulţi ani. Fizicianul nu s-a limitat însă doar la aceste declarații-șoc, ci el a făcut unele precizări indirecte şi despre stadiul la care se află ştiinţa oficială actuală: „Navele acelor extratereştri erau capabile să călătorească cu viteze mai mari decât viteza luminii. Einstein a greşit în ceea ce priveşte relativitatea.”
La un alt nivel, celebra prezicătoare din Bulgaria, Vanga, obişnuia adeseori să vorbească despre fiinţele extraterestre, afirmând că se întâlneşte cu ele şi că acestea observă cu mare atenţie evoluţia societăţii umane. Ca un ecou la afirmațiile ei, în luna ianuarie, 2011 oamenii de ştiinţă din Marea Britanie au anunţat nevoia imperioasă de a se organiza o întâlnire cu reprezentanţii uneia sau mai multor civilizaţii extraterestre şi chiar au sugerat înfiinţarea unui comitet special pentru aceasta în cadrul ONU.
Prin urmare, se pare că „era secretelor” se află la sfârşit de drum. Numai în America se secretizează peste 500 de milioane de pagini de documente în fiecare an; în aceste condiţii ne putem întreba: ce „adevăruri” cunoaşte omul obişnuit despre lumea în care trăieşte sau despre istoria ei? Ce tehnologii noi are el la dispoziţie, dacă şi în prezent se mai fac masive exploatări de cărbune şi de petrol? Cum am putea avea încredere în cei care ne conduc, atâta timp cât mare parte dintre informaţii sunt secretizate?
În acest context, dezvăluirile tot mai dese ale unor foşti angajaţi din Serviciile Secrete sau ale unor agenţii non-guvernamentale care desfăşoară în secret aşa-numitele „proiecte negre” reprezintă un semnal clar că lucrurile sunt aproape de o majoră transformare la nivel mondial. Unul dintre cele mai cunoscute cazuri în această direcţie este cel al lui Julian Assange, care a publicat prin intermediul organizaţiei sale (Wikileaks) o serie de documente secretizate ale SUA şi ale altor state. Mai recent este cazul lui Edward Snowden, fost administrator de sistem in cadrul CIA. Printre aceste dezvăluiri sunt unele referitoare la OZN-uri şi civilizaţiile extraterestre, însă cele mai importante nu au fost încă făcute publice, datorită presiunilor diplomatice extraordinare în acest sens.
Dezvăluiri fulminante au fost făcute şi de angajaţi cu rang înalt în domeniul militar. Cel mai mediatizat exemplu a fost cel al lui Bob Lazar, care a lucrat în anii ’80 în cadrul bazei secrete Aria 51 din deşertul Nevada (SUA). Declaraţiile lui, considerate foarte controversate la vremea respectivă, sunt însă întărite de cele ale lui Paul H. Utz, care vorbeşte despre confesiunile tatălui său, Paul A. Utz. Acesta a lucrat ca inginer cu înaltă calificare în cadrul aceleiaşi baze secrete americane (Aria 51), având acces la un permis de securitate de tip Q. El a afirmat mereu că a lucrat ca inginer în domeniul optic în acea facilitate secretă, dar atunci când s-a întâlnit cu fiul său în afara graniţelor Statelor Unite i-a spus acestuia că în realitate a lucrat în interiorul bazei la un nou tip de sursă energetică. Mărturia de mai jos are de asemenea meritul de a arăta efectul devastator pe care îl poate aduce secretul în viaţa unei familii, dar şi în universul propriu al celui care este forţat să îl respecte.

Pe de altă parte, scurgerile de informaţii au arătat că în cadrul cunoscutei companii aeronautice McDonnell Douglas sunt realizate multe proiecte secrete, despre care guvernul şi populaţia nu ştiu nimic. Robert Wood, după o prestigioasă cariera de 43 de ani la această firmă în calitate de inginer specialist în motoare aerospaţiale, rupe tăcerea şi declară că a lucrat la un proiect secret care studia sistemele de propulsie ale OZN-urilor. Mai mult decât atât, el confirmă existenţa altor proiecte secrete derulate tot la McDonnell Douglas, afirmând că aceste proiecte nu sunt doar reale, ci ele au de a face în mod direct cu viaţa extraterestră. El confirmă de asemenea secretul teribil ce înconjoară aceste proiecte.
Mai recent îl putem menţiona pe Andrew Basiago (care a expus în cadrul unor interviuri experienţa personală de acum câteva decenii în cadrul proiectului DARPA – Proiectul Pegas).
Un caz interesant este însă cel al lui Bob Dean, ieşit la pensie din Armata SUA cu gradul de Comandant Sergent Major, după 28 de ani de carieră. În anii ’60 el era detaşat în Franţa, având un permis de cea mai înaltă securitate; ca atare, el avea acces liber în „camera războiului”. Dean afirmă că ar fi citit un document ultrasecret al NATO, ce reprezenta un Studiu Cosmic, numit „Opinia”, în timp ce lucra la Centrul Operaţiunilor Aliaţilor din NATO, în Europa. Acel studiu înştiinţa şi analiza implicaţiile prezenţei extraterestre pe planeta noastră. În interviul pe care l-a oferit, Bob Dean relatează istoria acestui document, care i-a schimbat viaţa. În anul 1991, la prima conferinţă despre subiectul OZN din lume, organizată în Arizona, Dean şi-a încălcat jurământul militar pe care l-a depus cu mulți ani în urmă şi a vorbit despre existenţa documentului şi a extratereştrilor, despre care a afirmat totuşi că nu prezintă niciun pericol pentru umanitate. Fostul comandant menţionează de asemenea Raportul Brookings, în mod special secţiunea intitulată „Implicaţii ale descoperirii vieţii extraterestre”, care examinează implicaţiile potenţiale ale unei asemenea descoperiri şi dezvăluiri faţă de publicul larg. Dean mai vorbeşte despre propriile lui vizite făcute unor fiinţe extraterestre care luaseră contact cu NATO şi cu unii oficiali ai Pentagonului. El mai spune ca reprezentanţii diverselor civilizaţii extraterestre au vizitat Pământul cu sute şi mii de ani în urmă, că unii dintre reprezentanţii extratereştri sunt infiltraţi chiar printre oameni şi subliniază încă o dată faptul că omenirii nu ar trebui să-i fie deloc frică de extratereştri.

Foştii astronauţi au şi ei un cuvânt greu de spus în legătură cu acest subiect. Poate cel mai activ în această direcţie este Edgar Mitchell, care împreună cu alţi ofiţeri şi figuri marcante din cadrul Forţelor Aeriene ale SUA l-au informat în scris pe Preşedintele Americii, Barack Obama, despre existenţa reprezentanţilor unor civilizaţii extraterestre care vizitează planeta noastră.
Uneori, astfel de dezvăluiri ating chiar şi spectrul politic. Oricât de greu ne-ar fi să credem, există totuşi politicieni care – într-un puseu de conştiinţă şi responsabilitate – afirmă sau chiar dezvăluie public unele aspecte referitoare la civilizaţiile extraterestre şi la interacţiunea lor cu pământenii. Un astfel de exemplu este cel al unui fost consilier al Primului Ministru lituanian. Albinas Januska a făcut o declaraţie în anul 2006, care este fără echivoc. Politicianul a afirmat atunci că în spaţiul cosmic există un grup de civilizaţii extraterestre care influenţează viaţa oamenilor pe Pământ.
În aceeaşi notă, fostul ministru canadian al apărării, Paul Hellyer, a declarat în repetate rânduri în ultimii doi ani despre existenţa proiectelor de inginerie reversă, ce au la bază studiul efectuat pe navele extraterestre prăbuşite în diferite locaţii pe planeta noastră. El a vorbit de asemenea şi despre existenţa fiinţelor extraterestre printre noi şi a legăturilor acestora cu unele guverne de pe Pământ.
De curând, lordul Hill-Norton, amiral cu cinci stele şi fost şef al Ministerului Apărării al Marii Britanii, precum şi Şef al Comitetului Militar al NATO, a declarat că a fost dezinformat şi ţinut deoparte în legătură cu secretul despre farfuriile zburătoare, pe durata mandatului său oficial. În interviul scurt de mai jos, el afirmă cu hotărâre ca acest subiect este extrem de important şi că el nu ar mai trebui să fie negat şi nici ţinut secret ca până acum.Pe de altă parte, Secretarul Şef de Cabinet al Japoniei, Nobutaka Machimura, a făcut dezvăluiri extraordinare cu privire la existenţa OZN-urilor, mai ales după prăbuşirea unei nave extraterestre în zona insulelor Okinawa în urmă cu un an şi jumătate. OZN-ul a fost recuperat imediat de armata japoneză în cadrul unei operaţiuni destul de pripite, mai ales ca ea s-a desfăşurat foarte aproape de ţărm, fiind relativ expusă observării publice. Efectele nocive ale navei extraterestre avariate s-au făcut simţite la câteva zile după aceea: exact în zona în care nava extraterestră a eşuat, la suprafaţa apei au apărut cadavrele a milioane de peşti şi vietăţi marine, moarte datorită emisiei unei substanţe foarte toxice ce s-a scurs din epava navei.
Agenţia Inothernewz.com este una dintre foarte puţinele agenţii internaţionale de ştiri care s-au ocupat de acest caz foarte special, pe care guvernul japonez îl doreşte de asemenea foarte secret. Agenţia a reuşit să stabilească legătura cu un oficial din cadrul cabinetului Primului Ministru japonez, care a avut acces la informaţiile despre desfăşurarea acestei operaţiuni. Această sursă oficială din guvernul japonez, care nu este alta decât secretarul şef de cabinet Machimura, a afirmat la scurt timp după ce a fost contactat de către Agenţia de ştiri, că moartea peştilor are o legătură directă cu prăbuşirea OZN-ului în acea zonă a Oceanului Pacific. Inothernewz.com l-a întrebat pe Machimura când va hotărî Primul Ministru al Japoniei să permită agenţiilor de ştiri să aibă acces la relatarea cu lux de amănunte a acestui incident excepţional. Sursa guvernamentală a declarat: „Acesta este chiar motivul pentru care am acceptat să dau toate aceste declaraţii până în momentul de față. Poporul japonez are dreptul deplin să cunoască ce anume s-a petrecut în apele sale teritoriale. Transparenţa este foarte importantă pentru mine, ca oficial guvernamental, dar am rezerve în această direcţie în ceea ce-l priveşte pe Primul Ministru. Din ceea ce ştiu, este posibil să treacă o foarte lungă perioadă de timp până când Cabinetul lui va da declaraţii în acest sens şi nici măcar acest lucru nu este sigur că se va petrece vreodată. Îmi pare rău, este foarte trist ceea ce se petrece.”
Nobutaka Machimura a afirmat în continuare, în legătură cu imensele cantităţi de pește mort de la ţărm: „Sunt sigur că în următoarele ore şi zile vor sosi câteva echipe care vor strânge imediat peştele mort, având grijă să nu lase nicio urmă a acestui eveniment sau a vreunei posibile legături a lui cu prăbuşirea OZN-ului. Guvernul va nega absolut totul în legătură cu acest eveniment. Primul Ministru a fost foarte supărat atunci când Marina Japoneză a permis apariţia acelei fotografii a prăbuşirii OZN-ului. Marina a primit imediat ordin să nu mai publice nimic ori să mai facă vreun comentariu cu privire la acest incident, fără aprobarea directă a Primului Ministru.”
Chiar şi preşedinţii de stat discută între ei pe marginea subiectului OZN și al civilizațiilor extraterestre, care este de cea mai mare importanţă pentru omenire. În urmă cu un an, Agenţia Americană de Securitate (NSA) a publicat un document foarte secret despre interceptarea unei discuţii particulare dintre preşedintele american John Kennedy şi preşedintele rus, Nikita Hruşciov, care a avut loc în urmă cu 50 de ani. Discuţia dintre cei doi a avut loc la data de 12 noiembrie 1963, cu 10 zile înainte ca John Kennedy să fie ucis în timpul vizitei oficiale din Dallas. Acest dosar secret ne arată în primul rând dorinţa lui Kennedy de a coopera cu Uniunea Sovietică în ceea ce priveşte dezvăluirile despre existenţa civilizaţiilor extraterestre şi a legăturilor pe care ele le-au avut de-a lungul timpului cu omenirea. Practic vorbind, Kennedy se pregătea prin aceasta să rescrie istoria lumii, însă după coordonatele ei reale. În plus, dezvăluirile respective ar fi permis de asemenea evitarea riscului unor confruntări militare inutile dintre forţele armate de pe Pământ şi OZN-uri.
Actualmente există zeci de mii de documente despre OZN şi extratereştri, care au fost desecretizate şi au fost puse la dispoziţia publicului. Totuşi, printre ele nu se regăsesc încă acele cazuri cu adevărat „sensibile” şi dovezile certe, care ar îndepărta pentru totdeauna dubiile întregii lumi. Chiar şi aşa, este un enorm pas făcut înainte de multe ţări, printre care Brazilia, Mexic, Canada, Franța, Rusia sau Marea Britanie. Există chiar şi rezumate excelente ale unor astfel de dezvăluiri, iar unul dintre cei care le-au făcut este chiar Richard Dolan, un reputat expert în domeniu.
Declaraţiile despre existenţa civilizaţiilor extraterestre au început să apară chiar şi în mediul religios care, după cum se ştie, este foarte sensibil la acest subiect. În ultimele luni s-a afirmat că Papa Francisc pregătește o declarație importantă cu privire la existența vieții extraterestre și implicațiile sale teologice. Conform cu Voxxi News, el va vorbi de asemenea despre „Primul Contact” dintre omenire şi reprezentanţii unei civilizaţii extraterestre. Astronomul Vaticanului, preotul Guy Consolmagno este consultat cu regularitate de către Papa în vederea pregătirii textului Bisericii Catolice despre existenţa vieţii extraterestre.
Cât priveşte momentul din timp la care se va face „anunţul oficial” de către un preşedinte, un lider de guvern sau o mare personalitate religioasă, care să anunţe omenirea fără echivoc despre realitatea vieţii şi civilizaţiilor extraterestre, acesta încă nu poate fi precizat. Ceea ce se poate spune însă este că el se află foarte aproape. Cursul evenimentelor, tensiunea amplificată la nivelul societăţii, viziunea nouă asupra lucrurilor pe care oamenii încep să o manifeste din ce în ce mai mult, dezvăluirile în cascadă… toate acestea indică faptul că suntem foarte aproape de o transformare profundă la acest nivel. Nimic după aceea nu va mai fi ca până acum. Aceasta o cunosc foarte bine şi personalităţile politice, şi toţi cei care îşi înlănţuie interesele obscure, mai ales de natură financiară şi de putere în malaxorul complicat al vieţii umane pe Pământ. Să ne păstrăm deci luciditatea şi agerimea minţii pentru a putea să le arătăm şi celor care nu ştiu sau care încă mai bâjbâie prin bezna ignoranţei referitoare la viaţa extraterestră, că situaţia este de fapt complet alta. În acest fel contribuim după puterile noastre la evoluţia omenirii şi la viitorul ei luminos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.