Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Doi brazilieni au inventat un dispozitiv free energy si-n curand il vor scoate spre vanzare

Vizualizari

Etichete !

joi, 20 martie 2014

Doi brazilieni au inventat un dispozitiv free energy si-n curand il vor scoate spre vanzare

In articolul precedent despre actiunea Ing. Mehran Keshe, un cititor comenta ca ce folos avem noi cei multi din toata aceasta tehnologie, ca doar nu ne apucam sa fabricam in curte un OZN si ar fi dorit ceva mai simplu , palpabil si usor de construit pentru oricine, ca astfel sa ne castigam independenta energetica fata de corporatiile energetice care ne sufoca si ne dispera cu pretul tot mai crescut al facturilor pe care de nevoie trebuie sa le platim. In parte are si el dreptate. Eu de cand visez la asta, sa-mi produc singur energia electrica si de bunavoie sa tai cu mainile mele racordul electric si de la gaz si sa nu mai platesc nimanui nimic…

In acest context public acest articol, ca astfel sa dau o gura de oxigen tuturor si sa-I asigur ca lucrurile se indreapta cu pasi repezi spre acest punct major de cotitura din istoria umanitatii. In prezent se lucreaza in multe parti ale lumii la aceste dispozitive ,,de familie”, astfel incat atunci cand li se da drumul pe piata fenomenul va fi de masa si noi cei multi vom obliga indirect marile companii energetice sa-si schimbe principiile de producere si distributie a energiei de orice fel.

Un astfel de exemplu este de notorietate in Brazilia. Doi inventatori brazilieni, Nilson Barbosa și Cleriston Leal, susțin că au inventat un dispozitiv de energie liberă care deja este de vânzare acum pentru public. Dispozitivul este numit Generator de Captare a Electronilor din Pământ.

Acesta este disponibil spre vanzare doar persoanelor din orasul Imperatiz. Cu toate acestea, ei sunt in negocieri pentru licență de producție cu mai multe firme de fabricație, care vor permite vânzările on-line. Ei spun că vor actualiza pagina lor de pe site cu informații despre distributie atunci când aceasta devine disponibila.

Aparatul necesită o cantitate mică de energie inițială de intrare pentru a iniția mișcarea unui senzor, care produce apoi putere supraunitara. Dispozitivul este mic, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat la vehicule electrice, case și întreprinderi. Site-ul susține că puterea de intrare necesară pentru a rula este de aproximativ 2% din puterea de ieșire.

Ei au mai multe mărimi ale generatorului. Cel mai mic prototip construit este capabil de a genera 12,1 Kw de energie, cu o încărcătură de 6000 de wați, folosind doar 21 de wați, energie de intrare. Unitatea de prototip are o greutate de 1.5 kg iar dimensiunea este 20x30x15 cm. Media de putere de care are nevoie o gospodarie este de aproximativ 15 Kw de energie.


Produsul pare legitim. În cazul în care acest lucru este real, acesta va fi al doilea lucru creat cel mai important din istoria omului, în spatele Bitcoin desigur. Petrodolarul se va prabusi cu siguranță în fața acestei invenții.

Venind inapoi în luna septembrie, un ziar brazilian a dezvaluit că cei doi inventatori au fost arestați pentru presupunerea de primire a unor bunuri furate. Se pare că toate echipamentele lor au fost confiscate în timpul raidului.

Video aici : http://www.youtube.com/watch?v=SvcrqODpDY4

Intre timp cei doi au fost eliberati pe cautiune si acum totul este in regula.

Video aici ( in limba portugheza ) cu interviul unuia dintre inventatori
https://www.youtube.com/watch?v=m9JIqkUh47Q#t=28


Video cu dispozitivul lor care alimenteaza o sectie de tamplarie din 3 Octombrie 2013
http://www.youtube.com/watch?v=m9JIqkUh47Q#t=28

PESN ( probabil o autoritate in energie ) a raportat că unul din oamenii lor a asistat la Captor (dispozitivul in cauza ) în funcțiune la prima mana, afirmând că, "Fernando Lins, a asistat la Captor care produce 169 kW (797 A la 212 V), în timp ce a fost alimentat de la o baterie de 12 V, printr-un invertor de 2000-Watt, care a furnizat - o creștere de mai mult de o sută de ori ".

Website-ul original  http://energiauniversal.eco.br/

Deci dragi frati si surori stati linistiti ca alte suflete de lumina lucreaza la asta si cand va sosi momentul vor fi puse la dispozitia tuturor oamenilor de pe intreaga planeta, daca cumva companiile energetice nu fac ele primul pas caci altfel au falimentul si inchiderea asigurate curand.

Sa va dau si o info particulara, si eu incerc diferite modele de pe youtube dar pana acum fara rezultat. Daca voi reusi macar sa tin un bec aprins fara sa platesc cuiva un ban, voi posta si voi impartasi la toata lumea pentru a iesi cat mai curand din sclavia batjocoritoare a companiilor energetice.

Sursa:
http://burebista2012.blogspot.ro

Un comentariu:

  1. Buna Ziua,
    Pentru dezvoltarea Casei energetic active am dezvoltat un Atelier de ecercetare avansata cu scopul realizari generatoarelor pentru energie neconventionala.....Colectorul Barbosa -Leal este o solutie foarte buna si usor de aplicat.
    As dori sa am adresa inventatorilor Barbosa si Leal pentr a obtine acceptul Domniilor lor pentru constructia acestui genertaor - Colectorul de electroni.
    Adresa mea - alecuioan22@gmail.com si telefon 0763622395.

    RăspundețiȘtergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.