Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Armele cu energie dirijată și războiul psihotronic (video)

Vizualizari

Etichete !

luni, 22 ianuarie 2018

Armele cu energie dirijată și războiul psihotronic (video)


  „Este vorba despre un nou tip de criminalitate, necunoscut, pentru care nu exisă legislaţie, nici specialiști sau măsuri de evaluare și care provine din scăparea de sub control a armelor cu energie dirijată prin folosirea lor pe civili, arme neconvenţionale antipersonale cu tir invizibil cu ochiul liber, care distrug de la distanţă nelasând urme, pătrund prin orice material, produc grave prejudicii fizice si psihice victimelor, fiind letale. Aceste arme neconvenţionale permit actualmente tortura și crima perfectă, făptuitorii scăpând de sub incidenţa legii din lipsă de urme.” (Lect. univ. Laura Petrescu)

 Despre aceste lucruri vom vorbi în noul episod al emisiunii MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII, pe care îl puteți vedea mai jos. Vizionare cu folos!
           Daniel RoxinUn comentariu:

  1. Pai, ganditi in continuare pozitiv, zambiti ca si cum Romania nu ar fi o colonie de sclavi, prefaceti-va ca nu vedeti suferinta aproapelui vostru, si aici ma refer inclusiv la animale si plante, iar Dumnezeu va va ridica la Cer ca pe niste odoare pretioase ce sunteti. Distribuiti in continuare articole preluate copy paste de pe milioanele de blog-uri si site-uri asemanatoare si mirati-va de ce 12.12.12 se indeparteaza ca un vis frumos al eliberarii noastre din matricea lunara. Normal sa fie asa...Alimentati sistemul informational din jurul planetei construindu-va singuri inchisoarea. Oi mai fraiere ca voi nici ca puteau gasi illuminati. Le faceti treaba murdara, aceea de tinere a noastra in iluzie, platiti foarte putin sau deloc...Drumul spre iad e presarat cu bune intentii. Oricat de mult am vrea sa va mai ajutam noi, cei ce am gasit iesirea din matrix, nu mai putem. Intre noi si voi stau tone de vorbe frumoase dar fara acoperire in plan fizic. E inflatie de vorbe frumoase in tara orbilor. Daca ati fi trecut cu totii la munca in plan fizic in loc sa insirati vorbe si citate, iluzia nu v-ar fi inghitit pe toti. Ati vazut voi ascensiune pe orizontala?!Pe verticala e spirala ascensionala. Dar portalurile de trecere nu se deschid cu vorbe. Doar cu fapte. Oile se iau unele dupa altele cand gresesc. Aveti grija la prapastie...

    RăspundețiȘtergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.