Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Anunț important al Fundației KESHE pentru umanitate (3 august 2017)

Vizualizari

Etichete !

duminică, 13 august 2017

Anunț important al Fundației KESHE pentru umanitate (3 august 2017)  Data de 3 august 2017 ar putea fi o dată foarte importantă de aniversat de acum încolo în istoria omenirii. Dl. Ing. Keshe a făcut anunțul public din centrul său de cercetare și dezvoltare a tehnologiei Keshe, Spaceship Institute din Bari – Italia, că tehnologia spațială a fost distribuită pe întreaga planetă, pe toate continentele, sub semnătura condiționată a liderilor majorității națiunilor planetei, de pace planetară. Spune că în curând centrele spațiale continentale vor fi operaționale și tehnologia de călătorie spațială va fi pusă în slujba umanității. Toate astea în schimbul păcii planetare, toate războaiele vor fi oprite necondiționat.
Foarte multe schimbări vor fi efectuate în sprijinul vieții, a sănătății oamenilor prin tehnologia Keshe. Ideea principală este O Planetă – O Națiune. Toți suntem copiii acestei planete și trebuie să trăim în pace, toleranță, iubire și abundență. Universul înseamnă abundență nu lipsuri, energia este infinită și ne este dăruită de Creator fără restricții, noi trebuie doar să o accesăm în mod creator, evolutiv și nu distructiv. Dl. Keshe ne pune la dispoziție modalitatea de accesare a ei în mod gratuit, dar cu o condiție: PACEA PLANETARĂ.

În următoarele luni vor exista schimbări majore la nivel planetar. Actualul sistem financiar se apropie de colaps, iar tehnologia Keshe va putea rezolva problemele hranei, de sănătate, etc. ale omenirii pentru trecere la Noua Eră. Tehnologia a fost distribuită atât Rusiei, cât și Chinei și Indiei (este deținută și de către Iran din 2013). Își pot produce energia în mod gratuit, iar într-o lună, două China va construi prima navă spațială de mari dimensiuni cu propulsie bazată pe tehnologia Keshe. Chiar dacă cineva va încerca să folosească această tehnologie în scop militar, distructiv, va fi un act de sinucidere, există antidotul instantaneu. Prin această tehnologie nu vor mai exista granițe, deoarece orice călătorie oriunde pe suprafața Pământului va dura max. 15 min. (mai mult cu îmbarcarea și debarcarea pasagerilor). Orice pașaport în mâna unui om în prezent, înseamnă sclavie și umilință, refuzarea unui drept din naștere oferit de Creator. Această tehnologie ne va da un pașaport spre Univers, spre cunoaștere.

Această tehnologie va reintroduce încrederea între națiuni, pentru că toate o vor deține. Se va eradica rapid sărăcia și sistemele de învățământ vor dezvolta la nivel de masă răspândirea acestei tehnologii. Din acel punct nu vor mai exista persoane sau națiuni vinovate (de derularea istoriei), va fi un nou început. Va trebui să fim capabili să ne schimbăm complet viziunea față de viață, planetă, ceilalți oameni și noi înșine (prejudecăți și concepte morale, etnice, religioase, științifice, etc.). Mediul planetar va fi vindecat rapid, inclusiv de radiații nucleare. Această tehnologie va fi garanția libertății reale a fiecărei ființe umane de pe planetă. Nimeni nu se va mai slugărnici în fața regilor sau președinților, toți vom fi egali și marea masă nu va mai avea nevoie ca cineva să le dea...

Cu acest pas vom intra în comunitatea civilizațiilor avansate din univers cu care vom putea comunica și interacționa, dar acest fapt ne atrage o mare răspundere morală și spirituală. Mai ales din rândul oamenilor de știință care sunt blocați în dogmele create de ei înșiși din viziunea îngustă și materialistă asupra existenței și Creației. Ei vor fi reciclați și vor fi instruiți în vederea aplicării acestei tehnologii. Viitoarele nave spațiale vor lucra cu modificări ale câmpurilor de energie (magnetice și gravitaționale), nu prin calculatoare sau actuala tehnologie. Actualele aeronave sofisticate vor deveni piese de muzeu în câteva luni. Această tehnologie va fi distribuită pentru început Chinei, deoarece a garantat pacea mondială și dezvoltarea mijloacelor de transport la nivel mondial. Guvernul SUA nu prezintă încredere.

Însăși tehnologia în sine, prin interacțiunea celor două câmpuri (magnetic și gravitațional) nu permite folosirea ei de către ființe dizarmonioase (energetic). De aceea oamenii de știință trebuie să fie echilibrați, cu un anumit grad de spiritualitate. O călătorie planetară cu o astfel de navă va costa câteva mii de dolari (la nivel de navă). De acum încolo va fi responsabilitatea noastră ca doctori, ingineri, etc., să asimilăm și să punem în aplicare în folosul omenirii această tehnologie. Vom putea produce noi materiale care vor revoluționa întreaga viață pe planetă. Abundența se va manifesta prin producerea de mâncare, apă și toate mijloacele de subzistență necesare fiecărei ființe umane. Dar va trebui să facem pasul către înțelegerea faptului că TOȚI SUNTEM UNUL și trebuie să trăim ca o mare familie planetară.

Plasma este creată de cele două câmpuri (magnetic și gravitațional) perfect echilibrate, care este sursa vieții, ori din aceasta poate fi creat (materializat) orice, fizic (la baza materiei stă energia). Dacă priviți de-a lungul planetei totul ia ființă datorită interacțiunii acestor câmpuri. Energia creată de aceste două câmpuri este de neînțeles pentru noi, la nivelul Universului poate fi definită ca infinită (dacă mintea umană poate înțelege infinitul). Acestea nu pot exista una fără cealaltă, iar aceasta este baza noii științe ce se va naște, totul va trebui schimbat din temelii. 
Orice civilizație din Univers, oricât de avansată ar fi folosește aceleași principii în existența lor, cele două câmpuri le vom găsi oriunde în spațiu. Prin intermediul interacțiunii lor planetele se învârt, sistemele solare se învârt, galaxiile se învârt, și așa mai departe. Cât există creație (manifestare) ele vor exista și vor genera energie. Din plasmă se creează materie (materiale), gaz, energie, câmpuri energetice, mișcare și viteză iar noi am devenit parte al acestui joc.

A sosit timpul ca puiul să fie aruncat din cuib pentru primul zbor și acest zbor să fie zborul umanității catre civilizația galactică, un zbor de întoarcere la familia noastră, frații și surorile noastre care ne așteaptă...

    Notă blogger  : textul este o interpretare personală a discursului dl. Keshe
  Drum drept spre Lumină!


Un comentariu:

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.