Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: James GILLILAND : Valul ASCENSIUNII, Războiul Trans-Dimensional şi Zilele Ce Vin (27 decembrie 2016).

Vizualizari

Etichete !

marți, 3 ianuarie 2017

James GILLILAND : Valul ASCENSIUNII, Războiul Trans-Dimensional şi Zilele Ce Vin (27 decembrie 2016).


James GILLILAND

Valul ASCENSIUNII,
Războiul
Trans-Dimensional
şi
Zilele Ce Vin

(Traducere : Monica POKA)

– 27 decembrie 2016 –

Nota MarYan :

Acest articol, scris de către James Gilliland, pare a fi o utilă re-amintire a acestui Moment Cosmic pe care îl parcurgem în prezent, cu referire atât la aspectele luminoase planetare, din frecvenţele superioare, cât şi la cele mai „joase”, ce ţin de zonele planetare mai întunecate, despre care am mai scris şi noi pe blog, la această Categorie a „Conspiraţiilor”.

Ceea ce este cel mai important de remarcat aici se referă la acelaşi mesaj al manifestării unor Valuri ale Ascensiunii, chiar în acest moment Prezent, care sunt încărcate cu energii şi frecvenţe vibraţionalece pun la încercare Reţeaua de Control Archonic, la niveluri fără precedent !

Toate aceste mesaje şi articole confirmă ceea ce observăm şi noi de ceva timp, legat de prezenţa unor energii tot mai intense şi de frecvenţe tot mai înalte, deja manifeste pe Planetă, confirmate şi prin Nivele de Conştiinţă tot mai crescute, atât la nivel de Umanitate, cât şi ale Mamei Pământ (Geea).

Înainte de a parcurge articolul, acum doar nuanţăm acel aspect din articol care afirmă că negarea conceptului de „corect-greşit” ar fi o dovadă de „ego(ism) spiritual”.

Dincolo de termenul forţat şi ciudat (exact ca şi conceptul de „cauză spirituală a bolilor”, la fel şi sintagma de „ego spiritual” este, dacă realizaţi ce înseamnă cu adevărat Spiritul – TOTUL – un mic „non-sens”), ideea de mai sus este şi aceasta, ca orice într-un Univers polar şi dual, supusă...relativităţii, căci poţi spune că ceva este greşit-corect sau că acest concept este irelevant, în funcţie deNivelul de Conştiinţă de  la care faci această afirmaţie...

...Căci, dacă eşti în zona polarităţii 3-4D, conceptul de „corect-greşit” este cât se poate de veridic(aşadar, au dreptate!), în timp ce, pentru dimensiunile de la 5D în sus, acest concept devine irelevant, astfel că este cel puţin... irelevant să spui că această afirmaţie este „arogantă” şi plină de „ego spiritual”...

Această imagine vine să ne arate, încă odată, cât de relative au devenit conceptele, chiar şi cele „metafizice”, zise „clasice”, şi cât de atenţi trebuie să fim la Nivelele de frecvenţe actuale, pentru a fi cât mai „up-grade”-aţi în privinţa atitudinii şi a mentalităţii noastre, de zi cu zi ! :


În urmă cu aproximativ 4 săptămâni am vorbit despre un Val masiv de Energie care va lovi Planeta.

El este, acum, aicieste măsurabil și se pare că toată lumea încearcă să-şi dea seama despre ce este vorba.

El face parte din Ciclul de Trezire și Vindecare a Omenirii şi a Pământului, fiind ceva mult-așteptat.

Acesta este sfârșitul Rețelei Draconiene sau Archonice.
Acest Val are cu totul de a face și cu sosirea Ființelor de tip 13D, precum și a Andromedanilor, ale căror nave pot bloca întregul cer estic și atunci când sunt pornite pot fi la fel de strălucitoare ca și 10.000 de sori.

Acesta poate fi un indiciu cu privire la Soarele observat de NASA care vine în drumul nostru și care continuă să-și schimbe viteza.

Cum va afecta acest lucru Pământul ? Totul are de-a face cu FRECVENŢA.

Cei care se mai agață de trecut, vechile atitudini și emoții de ranchiună – mai ales ceea ce ține defrecvența tiraniei și de aroganța separării, care nu este o frecvență specifică acestui val – aceștia nu se vor descurca prea bine...

Toate măștile cad.

Aceasta este o Energie de Vindecare dar, totuși, împreună cu ea vine șProgramul Legii Universale – Principiile necesare pentru o societate sănătoasă și un mediu înconjurătorcunoscut în principal ca Pace Universală, Iubire de Frate/Soră, Libertate Individuală șiProsperitate pentru Toți.

Acest Val este un indiciu cum Sursa ne transmite că : „Destul, s-a terminat !”.


Acest lucru se manifestă în fizic ca Eliberatorii versus Controlorii și cu implozia controlorilor.

Omenirea se trezește și la fel și platforma ei pentru viață – Mama Pământ, Gaia Sophia sau orice alt nume ați vrea să-i dați.

Această schimbare include șalte dimensiuni.

Controlorii, reprezentați cel mai bine de către Illuminati, bancheri, profitorii din războaie și boli, sunt controlați de către Ființe trans-dimensionale : Annunaki decăzuți, Reptilieni, Ființe de formă Șerpească și ceea ce cei mai mulți numesc Forțe demonice.

Ei au suprimat și înrobit omenirea cu mult timp înainte de Dinastiile Egiptene.

Așadar, voi vedeți cum polaritățile devin din ce în ce mai puternice.

Dacă vreți să știțcine este cineurmăriți banii. Cine este Marele deținător de bani ? Aceasta este tot ceea ce trebuie să faceți.

Cei mai mulți politicieni sunt controlați de către bancheri, bancherii sunt controlați de către Illuminati, extrem de bogați dintre care majoritatea au făcut sacrificii de sânge care includ și copii, precum și acte atât de decadente și de diabolice, încât cei mai mulți nu le-ar putea înțelege.

În vremurile trecute, ceremoniile era ținute numai la cele mai înalte niveleacum ele sunt ținutela cele mai joase nivele, lucru care este descoperit chiar în timp ce vorbim.

Aceasta nu este „conspirație”, acesta este un FAPT despre care nu veți auzi în știrile oarbe, distribuite de către Media Corporatistă, deținută de către aceștia (pentru că acestea au fost denumite „ştiri false”).


Dacă înțelegeți declarația Misiunii Illuminati-lor, veți înțelege cât de adânc merge această problemă și de ce este atât de greu de dez-rădăcinat.

Scopul lor este de a-și pună oamenii lor în pozițiile de putere, să-i mituiască șșantajeze pe cei aflați în poziții de putere, să-și facă jocul până când dețin dominarea totală a lumii.

Dacă nu joci de partea lor, nu ai succes în urcarea Scării Puterii și a Bogăției. Dacă te întorci împotriva lor, pierzi totul : viața ta și a familiei tale...

Cele cărora vă adresați pentru a le cere ajutor (Agențiile de aplicare a legii) sunt deținute de către participanții la multe dintre aceste ritualuri satanice sau prinși în operațiuni de șantaj de tip „oala cu miere”, unii cu femei minore îmbrăcate în așa fel încât să arate mai în vârstă.

Eu însumi am făcut obiectul unor încercări de atragere în capcană, dar ghidarea mea interioară m-a avertizat foarte clar să nu mă duc acolo. Este cu adevărat atât de întunecat și de decadent.

Ei au și „Candidați Manciurieni”, bărbațși femei frumoase care sunt foarte pricepuți în folosirea energiilor lor sexuale, pentru a controla și sabota Lucrătorii în Lumină.
SOLUŢIA este acest VAL al Ascensiunii.

Acesta este activatorul Sufletului, inițierea și susținerea Lucrătorilor în Lumină și a Războinicilor care au venit pe Pământ pentru a elibera Planeta și pe locuitorii ei.

Deșcei mai mulți sunt inconștienți, există o agitaţie interioară la unii, de la o vârstă foarte fragedă, care s-au trezit acum simţind că lucrurile nu sunt și nu au fost în regulă, de ceva vreme.

Mulți nu pot ascunde sub covor atrocitățile făcute omenirii și Pământului, precum și ceea ce poate fi considerat pur și simplu un comportament criminal al conducătorilor, șefilor, prietenilor sau familiei lor.

Acest Val scoate totul la suprafață, știle cad ștotul va fi dezvăluit.

ARMAGHEDONUL este definit ca șMarea Dezvăluire, când nicio piatră nu va rămâne neîntoarsă.

Aceasta este o Mișcare interioară a Conștiinței și a Energiei care își va găsi exprimarea în exterior.

Totul în această dimensiune își datorează existența dimensiunii următoare, de deasupra sa, fiind vorba de o scară vibrațională.

Cele mai joase nivele ale dimensiunii a 4-a au căzut : annunaki, reptilienii, ființele sub formă de șarpe, cei gri și alte suflete demonice decăzute.

Aceste nivele sunt curățate. Păpuşile îşi pierd păpuşarii !

Dimensiunea a 4-a mai înaltă este plină de ghizi, șamani, învățători și vindecători care, totuși, sunt legați încă de credințele lor religioase sau culturale, care îi țin pe Roata Reîncarnării.

Pentru cei care cred că acest lucru este ne-creștinesc, îi rog să-mi explice citatul următor : „Nimeni nu vine pe Pământ, dar el, cel care a venit din Cer sau Ioan Botezătorul, este Elisa care urma să vină”.

Biblia cu apocrife are încă multe teze despre reîncarnare, deși acestea au fost scoase de cătreConsiliul de la Niceea (din anul 325 d.Ch.).


Există dimensiuni dincolo de dimensiunea a 4-a, cu civilizaţii întregi existând pe/în ele.

Şi acestea sunt menționate în Biblie : Fiii lui Arcturus, Consiliul de Lumină OrionPleiadienii – toţi ridică acest Val al Ascensiunii, adăugându-și conștiința, energia și talentele acestui proces.

Sunt Siriusienii, protectorii Zeilor, Andromedanii cunoscuți în mitologie ca și Arhangheli, datorită corpurilor lor de lumină magnetizate.

Sunt șAnnunaki 6-9 D, care vin să-i cheme la Trezire pe cei decăzuțși să corecteze o greșeală străveche.
Acest Val masiv, inclusiv Ființele mai înalt dimensionale și Pământul însuși în procesul ei de Ascensiune, au presat puternic inimile celor întunecați, și de sus și de jos.

Ceea ce veți vedea este că cei care evoluează, adaptându-se Noilor Energii, vor continua.

Cei care opun rezistență, nu o vor face. Zilele tiranilor s-au încheiat. Ei nu au frecvența specifică Evoluției Omenirii și a Pământului.

știle cad și voi îi veți vedea cine și ce sunt.

Un mic indiciu pe care vi-l dau este că unii nu sunt oameni, actele inumane sunt adeseori executate de către ființe care nu sunt umane, împreună cu cei pe care i-au tras pe sfoară și înșelat ca să le facă voia.

Au folosit programarea socială, programarea religioasă, programarea electronică și programarea ceremonială, mita șșantajul pentru a-i manipula și a-i prinde în capcană pe cei care, în multe cazuri, erau oameni buni.

Și acest lucru va fi dezvăluit iar vraja va fi ruptă. Mulți vor trece prin noaptea întunecată a sufletului, pe măsură ce își recapătă adevărata conștiință și sufletul pășește în față.

Fiecare dintre noi, într-o anumită măsură, avem de dat drumul anumitor lucruri, de făcut reparaţii, avem de eliberat trecutul amintindu-ne Cine Suntem și să stăm drept în propria noastră Divinitate.

Iertarea Creatorului este nelimitată însă cererea trebuie să fie făcută din toată inima și sufletulși însoțită de dorința de a îndrepta orice nedreptăți care au fost făcute.

Unii vor spune cu aroganță că nu există corect sau greșit, ceea ce dovedește prezenţa unui ego spiritual.

Ei nu sunt Ascensionați sau dincolo de karma, acestea sunt doar vorbe goale.

Nu mai avem luxul de a trăi în negare, să ne ascundem în spatele unor aforisme spirituale și să nu fim autentici și să nu ne însușim propriile noastre chestiuni (diz-armonioase).

Trebuie să transcendem toate graniţele culturale și religioase, să ne aliniem cu Conștiința Unității șsă trăim în acord cu Legea Universală...


Creatorul este Omniprezent în toată Creația.

Există decăzuţi șcreaţii greşite, care trebuie abordate dar această abordare este nevoie să fie făcută din Dumnezeul interior.

Este momentul ca fiecare și toată lumea să-și facă propria conexiune cu Dumnezeu, Creatorul, Marele Spirit – nu cu gelosul, mâniosul, războinicul zeu sau zeii bărboși ai trecutului, cunoscuți drept Annunaki, dintre care unii au fost binevoitori, iar alții nu...

Religiile noastre se trag din comportamentul acestor zei.

Conectați-vă la Atot-Iubitorul, Atot-Iertătorul, Dumnezeul Iubirii din interior.

Nu a fost scris : „Voi sunteți Dumnezei, copii ai celui mai înalt” ? Nu a fost scris că Templul este în interior ?

Nu este acest lucru în fiecare cultură ?... Să devii una cu conștiința care cuprinde toate conștiințele din toate planurile și dimensiunile din întregul Multi-vers ?

Nu este Iubirea liantul cosmic, Puterea supremă în Univers ?

Nu uitați că a fi Iluminat nu înseamnă să fii un „ștergător de picioare”.

Iluminarea înseamnă să Fii în Cunoașterea a Tot Ceea Ce Este, în ambele părți ale monedei și tot ceea ce se află între ele.

Aceasta cere șAcțiune, iar acest Val al Ascensiunii vă va împinge în această direcție.

Învățați să vă conducețdin propria voastră Inimă șdin propriul vostru Suflet.


SUS Placa de Surf !prin


Un comentariu:

  1. Vă daţi seama că acest război anunţat încă de pe 27 decembrie-cînd aici în 3D se sacrificau animale fără vreo vină,se benchetuia şi se cafteau ca chiorii beţivanii după cîteva pahare de bastîrcă,acolo sus cineva se sacrifica pentru ignoranta omenire ? Şi iată....au trecut două luni şi jumătate,după timpul terestru şi acum două săptămîni am primit de la dragii noştri MarYan şi Marius ceva informaţii cu privire la CONFLICTUL FINAL unde fiecare dintre cei interesaţi nu numai de dusul lingurii la gură ,să ŞTIM ce se întîmplă.....şi semnalele sînt încurajatoare atît prin relatările lui Ben Fulford cît şi zgîrcitele informaţii ale lui Cobra,de multe ori foarte generaliste. DOAMNE AJUTĂ CUI SA (SĂR ) LUTĂ ŞI PRIMEŞTE CUI IUBEŞTE---NAMASTE.

    RăspundețiȘtergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.