Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: MarYan : PoVestea ZILEI (79) pentru 13 decembrie 2015 – Succesul (relativ) al MEDITAŢIEI pentru apropierea EVENIMENTULUI din 6 decembrie 2015.

Vizualizari

Etichete !

duminică, 13 decembrie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (79) pentru 13 decembrie 2015 – Succesul (relativ) al MEDITAŢIEI pentru apropierea EVENIMENTULUI din 6 decembrie 2015.

PoVestea ZILEI (79)

(pentru)


13 decembrie 2015

– Succesul (relativ) al


pentru

apropierea EVENIMENTULUI

din 6 decembrie 2015 Dragi prieteni, iată că Vremurile sunt tot mai provocatoare, din multiple „puncte de vedere”...

După cum observă, poate, fiecare dintre cei implicaţi în procesul de conştientizare a ceea ce se petrece pe Planetă, în ultima perioadă situaţia generală planetară pare a fi din ce în ce mai...delicată şi cu adevărat „solicitantă” !

Indiferent de activitatea pe care o desfăşoară majoritatea umanilor, nu prea se poate spune, în general, că lucrurile (de)curg „în cea mai mare armonie”...

De fapt, dacă am fi solicitaţi ca să punem un „diagnostic” a ceea ce se întâmplă în jurul nostru, poate că nu am avea cele mai înalte cuvinte în privinţa aprecierilor !

Da, iată cum toate par a fi într-o „AŞTEPTARE TENSIONATĂ” : atât Vibraţiile care se manifestă în prezent pe Planetă – evident, cele din benzile „amestecate” (nu ne referim la dimensiunile şi planurile înalte care nu interferă cu cele de tip 3-4D), cât şi Informaţiile care „zboară” de la o Sursă la alta...Acum, dacă ar fi să ne raportăm la ceea ce se petrece, în principal, pe Planetă dar şi în Zona Românească, la nivel social, politic, economico-financiar, pare că „toate au luat-o razna” şi că ne-am îndrepta în mod inexorabil şi cu viteză ameţitoare către mult dorita „Dictatură a Noi Ordini Mondiale” a deja celebrilor Illuminati...

De aceea, dragi prieteni, încă de acum vreun an făceam apel la necesitatea tot mai stringentă de a fi cât mai CENTRAŢI în Propria FIINŢĂ, cu cea mai mare intensitate şi consecvenţă, precizând în Editorialele de pe la începutul acestui an (care acum stă pe cale să se încheie) cum creşterea Vibraţiei Planetare va determina anumite manifestări ale umanilor care nu vor fi foarte confortabile pentru mulţi dintre cei care nu prea au lucrat cu negativitatea din ei înşişi...

Dacă atunci păreau a fi doar „vorbe, vorbe şi iar vorbe”, acum acestea devin manifeste în mod direct şi, uneori, în moduri cât se poate de dramatice !

Aşadar, primul mesaj al acestei noi PoVestiri se referă tocmai la acest aspect, pe care poate că şi voi l-aţi re-simţit : acela al „curgerii” energiei mult mai dificile în această perioadă... cumva ca „prin jeleu” sau „gelatina energetică”... acum, când energiile sunt tot mai „con-centrate”, încât le putem (re)simţi la modul concret, într-un fel „palpabil”.
  


Iată de ce acum, mai mult decât oricând, avem nevoie de a manifesta cât mai multă îngăduinţă cu ceilalţi şi totală mobilizare cu noi înşine, acţionând Acum cu cea mai mare determinare pentru a împlini Scopul şi Sensul pentru care am venit Aici, în Planul Fizic, pe această minunată Planetă : A ADUCE şi A ÎNCORPORA Lumina pe Pământ, în acesteVremuri Tulburi de TRANSFORMĂRI PLANETARE !

Şi, dacă fiecare are propriul său mod şi Sistem de a face acest lucru, iată că apare câte „unul” care ajută acest proces de a fi realizat în mod colectiv... ca exemplu, Cobra, cu a sa propunere de MEDITAŢIE pentru Apropierea EVENIMENTULUI, ultima propusă fiind pentru ziua de „Moş Nicolae” (despre care, apropos, deja ştim cam ce înseamnă această nostimă „poveste”, în articolele dedicate acestui subiect, la fel ca şi cu „Moş Crăciun”...).


Pentru că mulţi dintre voi doriţi doar „rezultatul” – că doar „nu aveţi timp... de alte PoVeşti!” – acum haideţi să vedem CONCLUZIA acelui Moment, din perspectiva noastră : dacă la prima Meditaţie propusă pentru 21 noiembrie 2015, Masa Critică fusese atinsă în procent deaproximativ 80% (ceea ce a reprezentat, după cum am precizat, o remarcabilă Premieră), acum, la Meditaţia Planetară din 6 decembrie 2015, această MASĂ CRITICĂ a fost atinsă în procent de aprox. 70-75% (spre 75%)...

Într-un fel, această situaţie era cât se poate de previzibilă : ca la orice „început”, „prima dată” a fost plină de entuziasm şi dorinţă de a reuşi la cei mai înalţi parametri, însă ulterior,entuziasmul iniţial s-a ponderat, „ajutat” şi de crescânda „presiune energetică” (atât din zona noastră geografică, cât şi din Occident – acolo unde, timp de zeci de ani, părea că „oaza de prosperitate” nu va fi atinsă de nimic) şi care, în loc să provoace o mobilizare suplimentară, iată, pare a avea efectele scontate de „coloraţi”...


Aşadar, pentru această PoVestire, pe care o re-luăm în aceste condiţii aparent din ce în ce mai „ostile”, putem preciza că, privite dintr-o anume perspectivă, evenimentele par a fi luat o turnură de-a dreptul „dramatică”... însă, din perspectivă mai înaltă, toate acestea ne (Po)Vestesc faptul că, în fine, lucrurile se mişcă cu VITEZĂ din ce în ce mai mare – aspect evidenţiat şi de „replicile” forţelor întunecate care, acum, nemaiavând nicio variantă, au declanşat „atacul total”, pe toate „fronturile” (inclusiv atmosferice)... căci ştiu şi simt deja cum le sunt numărate... lunile!, dacă nu chiar săptămânile sau ZILELE !

Într-adevăr, pentru marea majoritate a umanilor, prinsă între DRAMELE PERSONALE şi „Afaceri, ca de obicei”, este foarte dificil de a vedea dincolo de perdeaua de fum ale petardelor aruncate de Cabală, însă tocmai Acum şi Aici rolul nostru devine determinant – de a le re-aminti celor aflaţi în „uitarea de sine” şi, mai ales, de A NE Re-aminti nouă înşine despre ce anume este vorba, cu adevărat, în aceste Momente „dramatice”, în careTENSIUNEA dintre Acţiunile Forţelor Luminii şi ale întunericului pare a atinge valori maxime, cu efecte dramatice !...Așadar, înainte de Partea a doua a Editorialului despre Momentul Evenimentului – a căreiPrimă Parte am realizat-o în aceste zile – cu care voi veni în scurt timp (căci „vremurile” cer cu insistenţă aceasta), acum sintetizăm cât mai pe scurt : deşi lucrurile „se mişcă” cu greutate, totuşi, „SE MIŞCĂ” („e pur si muove” – vorba lui Galilei, în legătură cu Pământul), inclusiv prin Lucrul cu Lumina din Meditaţiile propuse prin Cobra de către Forţele Luminii –care Forţe se pare că se apropie tot mai mult de Suprafaţa Planetei, apropiind Momentul în care intervenţia directă la Suprafaţa Pământului va deveni, în fine, realitate, prin posibila sin-cronizare cu MOMENTUL EVENIMENTULUI...

...Care Moment, iată, aţi putut vedea din ultimul Editorial că ESTE POSIBIL  de a se manifesta ORICÂND, nemaifiind condiţionat de Văluri sau de „Bombe Strangelet şi Toplet”... căci este „jenant”, chiar şi ca logică, dragi prieteni, ca ENERGIA DIVINĂ să fieCONDIŢIONATĂ de nu ştiu care „bombe” şi alte tehnologii, fie acestea chiar „scalar-plasmatice”, create de minţi archonice situate la niveluri inferioare Minţii Divine (de fapt,MENTALUL DIVIN) şi, mai ales, la niveluri cu frecvenţe total „inferioare” ENERGIEI DIVINE, a IUBIRII NECONDIŢIONATE.

(Cred că este suficient de „LOGIC”, pentru ca oricine să înţeleagă şi să perceapă aceste aspecte.)


Deocamdată, haideţi să încheiem această scurtă PoVestire cu aceste imagini ceva mai holistice, prin care putem vedea dincolo de „ceaţa vibraţională actuală”...

Oricum, sper ca în scurt timp să revin la ritmicitatea „PoVestirilor Zilnice” care să evidenţieze aspectele esenţiale care se pe-trec în prezent pe Planetă, când, iată, se simte tot mai acut cum „în aer” tensiunea este la cote maxime, căci acel CEVA este atât de APROAPE... mai aproape ca niciodată !

De aceea, haideţi să ne urăm cât mai multă RĂBDARE, dar şi PERSEVERENŢĂ în acţiunea pentru care am venit Aici şi Acum !... mai ales că duminică, la ora 21.00, ne aşteaptă o altă „porţie” de Lucru cu Lumina prin Meditaţia deja con-sacrată !


Cu Speranţă şi determinare,MarYan,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.