Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: CUM SA TE CONECTEZI CU SINELE TAU SUPERIOR

Vizualizari

Etichete !

duminică, 23 august 2015

CUM SA TE CONECTEZI CU SINELE TAU SUPERIOR

sine superior


Fiecare dintre noi este conectat cu divinitatea.
Sinele nostru Superior trascende mult intelegerea mintii constiente. Aceasta este puterea la care au apelat toti invatatorii si geniile timpului. De asemenea, este locul magiei si miracolelor din viata noastra.
Iata cativa pasi pe care ii puteti urma pentru a va conecta cu Sinele vostru Superior:
FITI PLINI DE CREDINTA SI ASTEPTATI-VA LA REUSITA
Primul pas este sa crezi ca ai un Sine Superior ca sa poti stabili o comunicare cu el. Apoi asteapta-te ca aceasta comunicare sa se imbunatateasca pe zi ce trece pe masura ce te concentrezi pe cresterea interioara..
Fara aceste doua cereri esentiale este greu sa obtii ceva in viata chiar si numai la nivel fizic. Pentru cresterea ta interioara aceste calitati sunt esentiale.
Cand iti setezi intentia de a te conecta cu Sinele tau superior, iti revizuiesti aceasta intentie zilnic si iti pastrezi determinarea pana succesul este al tau.
Suntem obisnuiti sa privim lucrurile din punct de vedere materialistic neglijand rolul spiritului. Pentru a stabili un contact strans cu taramurile spirituale trebuie sa avem intreaga noastra minte-constienta si subconstienta- congruenta cu scopul nostru. Cu alte cuvinte fara sa credem cu adevarat in existenta lor nici nu vom putea sa luam legatura cu lumea spirituala.
PETRECETI TIMP IN SOLITUDINE SI MEDITATIE
Faceti-va regulat timp pentru voi in care sa fiti singuri. Un loc linistit este de preferat. Doar stati fara sa va asteptati la nimic.
NU FACETI NIMIC.
La inceput va puteti simti inconfortabil sau straniu. Insistati.
Dati timp si spatiu Sinelui vostru superior sa se faca auzit.
Puteti face asta in timpul unui eveniment din viata voastra prin care treceti. Luati o pauza si stati, meditand.
La un moment dat se va intampla ceva foarte sincronizat cu ce va trebuia, sau veti auzi o voce in gand care va spune ce aveti de facut, veti primi o revelatie fulgeratoare.
Toate marile idei au venit in liniste, Meditatia fiind buna si pentru ca va obliga mintea sa faca o pauza (palavrageala noastra interioara este continua)
Atunci cand mintea tace vorbeste Intelepciunea din fiecare.
Puteti vizualiza in voi o lumina cand meditati sau va puteti urmari respiratiile sau vizualizati un glob de lumina in dreptul plexului vostru solar. (Undeva in dreptul inimii)
TINETI UN JURNAL
Scrieti gandurile, emotiile, sentimentele si viziunile avute intr-un jurnal.
Acest lucru va va ajuta sa intrati în contact mai strans cu profunzimile intuitiei interioare. Puteti cere intrebari Sinelui Superior aici, in jurnal, si apoi notati orice raspunsuri primiti.
Cu cat veti face asta cu credinta si asteptari pozitive cu atat mai repede veti primi raspunsurile de care aveti nevoie.
AVETI DIALOG INTERIOR
Cautati sa aveti mereu un dialog interior cu Sinele vostru superior. Timp de 40 de zile setati-va intentia sa pastrati un contact zilnic cu el. Spuneti asa:
“Stiu ca esti acolo si vreau sa te cunosc si sa iti acord atentia mea. Te rog sa incepi sa imi vorbesti si sa ma ghidezi in viata.”
Nu va ingrijoarati daca acest dialog este la inceput doar monologul vostru, amintiti-va ca nu i-ati cerut parerea de decade intregi. Persistati cu acest dialog interior ca si cand ati vorbi cu prietenul vostru cel mai bun, Spuneti-i dorintele, temerile, puneti inrebari apoi asteptati raspunsurile. ELE VOR VENI.
CAUTATI LECTILE DE VIATA
Priviti viata ca pe o scoala plina de mister.
Toata viata noastra, evenimente, oameni si situatii au fost create ca fiecare dintre noi sa invatam lectiile de viata care ne-au fost necesare pentru a evolua spiritual.
Abordati viata ca si cand tot Universul conspira pentru binele vostru cel mai inalt si mai mare.
De fiecare data cand se intampla ceva in viata voastra, fie ca este bun sau rau intrebati-va Sinele superior daca este lectia voastra. Pe masura ce veti incepe sa vedeti viata ca un joc in care voi jucati rolul principal, rolul Sinelui Superior va deveni din ce in ce mai evident in viata fiecaruia. Tot ce descoperiti notati in jurnal.
NOTATI-VA VISELE
Asteptati-va ca Sinele vostru superior sa va vorbeasca in vise. Inainte de culcare faceti cateva exercitii de intindere pentru a va relaxa corpul apoi puneti o intrebare Sinelui Superior si asteptati-va la un raspuns. Cand va treziti notati-va tot ce va amintiti din ceea ce ati visat.
FOCUSATI-VA PE AICI SI ACUM
Cand mancati concentrati-va pe faptul ca mancati. Simtiti doar mancarea din gura, consistenta, gust, miros…nu faceti altceva in acest timp. Cand va plimbati concentrati-va pe plimbare, simtiti pasul, pamantul, mirosul din aer. Ceea ce conteaza este doar momentul de acum.. ce a fost nu se intoarce si viitorul nu a venit inca..
Lucrati sa va eliberati mintea de griji, iluzii sau nevoia de a prezice viitorul.
Eliberati dezordinea mentala si faceti loc astfel Intelepciunii Sinelui superior sa intre.
RABDAREA ESTE ESENTIALA PENTRU REUSITA SI PROGRES
Amintiti-va, poate v-ati petrecut intreaga viata in afara Sursei. Dureaza ceva timp pana sa va reconectati.
Practicati acesti pasi zilnic si cu timpul veti primi toate raspunsurile de care aveti nevoie.
Sinele vostru Superior vrea sa va vorbeasca. De fapt, chiar si numai a vorbi de el ca de ceva diferit de voi, este un lucru contradictoriu.
SINELE TAU SUPERIOR ESTI TU!
Adevaratul “tu”
Asa ca reconecteaza-te cu tine!
Sa va fie de folos, Doamne ajuta!

Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.