Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: Gripa Chemtrails este reală ?

Vizualizari

Etichete !

sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Gripa Chemtrails este reală ?Sursa:
http://burebista2012.blogspot.ro/2016/01/gripa-chemtrails-este-reala.html


(Cine nu cunoaște fenomenul chemtrails, citiți articolele de la categoria ,,Chemtrails”)
Există o astfel de stare nesănătoasă și debilitantă numită "gripa chemtrail"? Nu, sigur că nu există, dar m-am decis să explorez pentru a afla ce este acolo ascuns despre asta. Cu toate acestea, sunt convinsă că există o astfel de maladie documentată medical care se numește "sensibilitate chimică multiplă" (SCM), care produce de multe ori simptome asemănătoare gripei celor mai multe persoane care sunt afectate de aceasta, mai ales în timpul fazei acute (aceste stări mai pot fi date și de opozitia corpului fizic și mental la schimbările vibrationale mai înalte datorită ,,bombardării” planetei cu energia înalt-vibratională din centrul galactic; acest fenomen se va intensifica din ce în ce mai mult,n.b.). 
Medicina alopată are o poveste de dragoste cu substanțele chimice, deoarece "tolba" lor de medicamente sunt fabricate din produse chimice (medicamente prescrise farmaceutic) toxice, astfel, aparent și universal, medici și cercetători, care  se ocupă cu produse farmaceutice, nu pot și nu vor declara că chimicalele sunt cauza problemelor de sănătate. Chemtrails (dârele chimice împrăștiate de avioane specializate pe cer, n.b.), fiind încărcate cu substanțe chimice supertoxice și metale grele, plus alte "ingrediente" cum ar fi micotoxine, spori de mucegai, micoplasmă, celule albe umane -A, celule roșii deshidratate din sânge uman, etc., probabil pot mima simptomele SCM, mai ales că toată lumea trebuie să respire aerul poluat cu  particule chemtrails, în timp ce sistemul imunitar uman este asaltat de aceste toxine oribile. 

 
Unii numesc gripa chemtrail ,,Sindromul chemtrail”. GeoEngineeringWatch.org publică o listă de simptome pe pagina sa "Sindromul chemtrail: o pandemie  globală de proporții epice":
Ceea ce urmează este o listă destul de completă a simptomelor asociate cu pulverizarea chemtrail. Fiecare simptom a fost identificat de mai multe persoane care au asociat apariția lor cu pulverizarea chemtrails peste casele lor sau locul de muncă. 

Această listă a fost organizată într-o ordine descrescătoare, cu simptomele mai frecvente în partea de sus : durere de cap, energie slabă, oboseală, imunitate compromisă, dezorientare, dificultatea concentrării atenției, sinuzită, ititarea pielii, dureri articulare și musculare, astmaticii-dificultăți de respirație, amețeală, insomnie, pierderea memoriei, vedere încețoșată-neclară, greață, probleme ale ficatului, disfuncții ale vezicii biliare, sunete continue în urechi, dureri de gât, simtome alergice, simtome asemănătoare gripei, susceptibilitate la răceli, slăbiciune generală, anxietate, stări de leșin, depresie, tuse, accese de furie/ură/frustrare, boala Morgellons.

Mass-media raportează că camerele de urgență ale spitalelor sunt blocate cu pacienții care suferă de o infectie a tractului respirator superior bizar și nu prea pare a fi un virus. Aceasta raportează că este o gripă "misterioasă" și că vaccinurile gripale sunt ineficiente împotriva ei (ele oricum sunt ineficiente, n.b.). 
Vorbind despre unul dintre ingredientele din chemtrails: micoplasma, Zen Gardner și Dr. Leonard Horowitz spun ce aparent aceasta face în organism : ,, Micoplasma nu este cu adevărat o ciupercă, nu este într-adevăr o bacterie, nu este într-adevăr un virus. Nu are nici un perete celular. Ea merge adânc în nucleele celulare făcând astfel foarte dificil un răspuns imun impotriva sa. E o armă biologică creată de om. Raportul de brevetare explică modul în care cauzează infecții respiratorii superioare cronice, care sunt practic identice cu ceea ce se întâmplă acum. CHEMTRAILS DISTRUG FUNCTIA IMUNITARA.

Un alt ingredient din chemtrails este bariul. El poate produce simptome adverse care afectează sistemul nervos și în plus față de simptomele asemănătoare gripei, cum ar fi: slăbiciune și tremur muscular, dificultate în respirație, iritații gastrice însoțite de diaree, anxietate, nereguli cardiace, hipertensiune arterială, bătăi rapide ale inimii și chiar paralizie.
Potrivit lui Russ Tanner, există mai multe tipuri de chemtrails: săruri metalice, fier / aluminiu, praf de gips-carton, acetonă, apă murdară, sulfuri farmaceutice, pulberi metalice și metalo-chimice, pesticide, balsam toxic fabricat special, pulberi din ciment și plastic, pe care le descrie pe pagina sa web (gândiți-vă oameni buni că toate acestea precum și cele enumerate mai sus ne sunt pulverizate premeditat pe cer, n.b.). Personal, am găsit aceste tipuri descriptive chemtrails ale lui Tanner printr-un proces de identificare ingenios, care ar putea explica multe despre anomaliile pe care le-am experimentat în calitatea aerului înconjurător exterior. De multe ori am experimentat un miros de acru, aer uscat, locuri diferite acoperite de  funingine colorată, etc.Interiorul unui avion care pulverizeaza chemtrails 
Un fost pilot vorbeste :


Ce altceva am aflat? Ei bine, aici sunt unele "fapte", probabil, puțin cunoscute despre chemtrails:
1.     Într-un proiect de lege [H.R. 2.977] a introdus la pct.107 în Congresul SUA în anul 2001, o mențiune că: ,,chemtrails este un sistem de arme exotice."
2.     Se presupune, că pulverizarea chemtrail asupra oamenilor în SUA a câștigat legalitatea sa din Codul SUA la titlul 50, secțiunea 1520 care dă autoritatea Secretarului Apărării să comande testarea, care implică ,,utilizarea unui agent chimic sau biologic a fi pulverizat asupra populației civile" în scopuri de cercetare. Asta ar trebui să fie adus la cunoștința fiecărui membru al Congresului SUA și schimbat imediat!
3.     Mike Blair, un reporter din Washington, a scris că "chemtrails" sunt de fapt "substanțe chimice de luptă anti-bacteriologice testate de către guvernul federal."    Deci, ce putem face să ne protejăm?

      Notă bloger

Subliniez aici faptul că acest fenomen este de nivel planetar, dar cu mai mare intensitate în țările occidentale membre NATO. Până în prezent s-au făcut petiții către guverne (există și o organizație internațională cu lupta împotriva chemtrails cu sediul în Canada), dar acestea nu răspund acestora sau dau un răspuns zeflemitor spunând că sunt contrails (adică dâre ale gazelor în urma arderii combustibilului avioanelor). Cobra în informările sale sublinia faptul că acest fenomen se va opri total abia după Eveniment. Până atunci va trebui să ne protejăm personal cu responsabilitate.
În primul rând, propunem menținerea unui stil de viață fără chimicale. 
Acesta ar include pe cât posibil alimente naturale, apă curată și mediul interior al casei (și al autovehicolului) fără lumânări parfumate, etc., produsele chimice și mirosurile chimice artificial create compromite sistemul imunitar. Spălarea hainelor noi înainte de a le purta. Mănâncă alimente hrănitoare și organice, excludeți restaurante și fast-food-uri care servesc alimente/ingrediente modificate genetic. 
Taie consumul de carne și include alimente cultivate ecologic, în dieta dumneavoastră. Folosiți suplimente alimentare din plante (tincturi, pulberi) și produsele apicole pentru creșterea imunității. Caută un medic holistic și naturist pentru a vă oferi îndrumări cu privire la modul de detoxifiere a organismului sub supraveghere medicală și întărirea sistemul imunitar. Eliminarea metalelor grele și substanțelor chimice toxice din organism, pe care le-am acumulat datorită chemtrails, aceasta nefăcându-se ușor. De asemenea detoxifierea organismului de măcar 2 ori pe an și nu în ultimul rând ridicarea nivelului propriu de vibrație prin gândire pozitivă, meditație (rugăciune) și împământare.

Public din nou rețeta unui panaceu universal care maximizează funcționarea sistemului imunitar și-l întărește.
100g cătină (sau chiar 200g), 100g polen, o sticluţă de 20 ml de tinctură de echinacea și o sticluţă de 20 ml tinctură de propolis. Toate acestea se amestecă și se zdrobesc într-un borcan de 800 ml cu un pisător din lemn. Apoi completaţi borcanul pană la umplere cu miere de albine (eventual puteți pune și o lingură de scorțișoară măcinată). Amestecaţi bine conţinutul și-l lăsaţi la frigider 2 zile. După  2 zile puteţi începe să luaţi pe stomacul gol, dimineaţa câte o linguriţă consistentă zilnic. Acest amalgam are o mulţime de vitamine, minerale, oligoelemente și uleiuri esențiale, etc. N-o să mai fiţi răciţi în veci și o să aveți un sistem imunitar ,,beton”.   

În cele din urmă, vă rugăm să deveniți un activist ce lucrați pentru a opri chemtrails la nivel global, nu doar peste Statele Unite ale Americii. O resursă excelentă în ceea ce privește informațiile chemtrail este : http://www.geoengineeringwatch.org/ . Educați-vă familia și prietenii despre chemtrails. Chiar dacă aceștia nu sunt receptivi și ignoranți. Arătați-le dârele pe cer și puneți-i să-și pună întrebări referitor la extinderea lor pentru ca mai apoi să audă la știri că o nouă gripă a lovit zona respectivă. 
Sursa: http://www.activistpost.com/ Catherine J Frompovich - este o nutriționistă, pensionară care a câștigat grade avansate în nutriție și științe medicale holistice. Munca sa a fost publicată în reviste naționale și ale unei companii aeriene pe la începutul anilor 1980. Catherine a scris numeroase cărți despre problemele de sănătate, împreună cu documente ca co-autor și monografii cu medici, asistente medicale, și personal medical holistic. Ultima sa carte ,,Vaccination Voodoo, What YOU Don’t Know About Vaccines” se poate găsi pe Amazon.com.Sursa:
http://burebista2012.blogspot.ro/2016/01/gripa-chemtrails-este-reala.html 

Un comentariu:

  1. foarte interesant de citit............de bagat la cap..............ce fac cu noi marii guvernanti a i lumii

    RăspundețiȘtergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.