Gandeste Pozitiv ... Fii Informat: ASHTAR

Vizualizari

Etichete !

duminică, 22 iunie 2014

ASHTARDragi frati si surori de pe Pământ, aici Ashtar. Va salut. 
Noi - eu și echipa mea - suntem foarte multumiti de modul în care oamenii primesc energiile cosmice care curg într-o măsură mai mare pe Pamant. În ultimul timp, Pământul și umanitatea au făcut o mișcare fizică spre noua energie. Vă aflați încă în faza de ajustare. Acest lucru înseamnă că un proces de curatare este încă în curs de desfășurare. Acest lucru poate fi văzut la mai multe niveluri. De fiecare dată, când o schimbare se realizează în direcția Luminii, umbra devine mai vizibila. În cazul în care, în astfel de momente, atentia voastra este indreptata doar pe umbra, fără să vedeti lumina, care este de asemenea prezenta în umbră, aceasta devine dura pentru voi. Emotiile si gândurile care vin din umbră va deranjeaza. Dacă priviti in acele momente spre umbra, până in momentul in care veti vedea lumina, atunci procesul de curățare și de ajustare va fi mult mai ușor.

De asemenea, percepeti mișcarea spre lumina perceputa de corpul vostru fizic, emoțional, mental și spiritual. Deci, în mijlocul oboselii care însoțește procesul de curățare, resimțiti în voi mai multă putere, mai multa conexiune cu lumina interioara, o expansiune a conștiinței voastre. Datorita acestei expansiuni, percepeti informațiile care v-au fost ascunse anterior. Veți vedea mai multa umbră și ceea ce este ascuns în umbra. Acest lucru este valabil pentru propria umbră cat si pentru umbra altor persoane. Și acest lucru se aplică de asemenea si pentru umbra care a construit structurile voastre pe Pământ. Această umbră este vie. Ea conține gândurile și emoțiile care au creat formele. Structurile sunt de asemenea forme. Veti deveni din ce in ce mai conștienți de acest lucru. Bucurati-va, deci. Acest lucru arată că sunteți conectati mai mult cu lumina din voi.

Primul gând emis este născut din dragoste. Primul sentiment resimtit este născut din iubire. Prima acțiune făcuta a fost realizata din dragoste. Acest prim gând, aceasta prima emoție și aceasta prima acțiune, sunt prezente in voi sub formă de sunet. Pentru o lungă perioadă de timp, acest sunet a dormit. Astfel ati experimentat in afara sunetului. Atât de des v-ați simțit pierduti, singuri și abandonati. Acum vine timpul când el se trezește din nou in voi. Timp de mulți ani, la fiecare crestere de energie de pe Pamant, acest sunet rezoneaza in voi. Și el devine din ce in ce mai puternic. Și atunci el rezonează atât de puternic în voi încât il puteți auzi, atunci conștiința voastră se modifica și prin urmare, modul în care te vezi. Ambele se îndreapta spre Lumina. Nu judecati ceea ce percepeti atat in voi cat și în exterior. In momentul in care judecati și condamnati, parasiti expansiunea constiintei voastre și vă mutati înapoi în ego-ul ne-eliberat, captiv.

Ego-ul este un maestru magician al iluziei. După ce ati plonjat din ce in ce mai adânc în întunericul călătoriei voastre în dualitate, ați creat un egou, care putea vedea, auzi, mirosi, simti, gusta si atinge în acest întuneric. Din moment ce nu ati mai auzit sunetul original în întuneric, ego-ul a creat noi sunete pentru voi. Aceste sunete erau diferite de sunetul original al iubirii. Ele au creat separare, frică, suferință și singurătate. Aceste sunete au devenit atât de puternice încât nu ati mai putut percepe sunetul original al iubirii. Ati devenit ego-ul. Ati uitat că voi sunteti cei care l-ati creat. Dacă sunteți acest ego, voi il încarnati (ii dai viata/il continuati). Atunci voi contineti si sunetul de frică, de suferință, de separare si de singurătate. Vă aflați în suferinta. Separarea a creat suferință. De îndată ce ați devenit conștienți de faptul că aveți acest egou, dar nu sunteti el insusi, atunci aveți posibilitatea de a alege. Puteți decide la cine și la ce vă conectati. Și voi sunteti conștienti de această alegere, chiar dacă va aflati în situații care nu vi se potrivesc. Acceptati suportul care vă ajută în această parte a drumului și vă conectați din nou cu calea Luminii. Unii oameni de pe Pământ, nega uneori propriul egou. Ei acționează ca și cum nu ar exista. Aceasta este una dintre cele mai mari capcane ale ego-ului. Umbra și întunericul exista. Dar voi aveți posibilitatea de a alege, puteți alege la ceea ce vă conectati. În prezent, mulți oameni fac priza cu constiinta. Ei reiau ego-ul în propriile mâini, conectandu-l cu sunetul original, sunetul iubirii, suntetul compasiunii. În acest moment, ego-ul experimenteaza eliberarea. El se poate detensiona. Poate respira adanc. Momentele de pericol, in care voi ati fost ego-ul vostru, în care l-ati incarnat, s-a sfarsit. Știti acum, că aveți un egou, dar voi nu sunteti acest egou. Acum ego-ul poate exprima dragostea și bucuria voastră. Un sentiment de libertate se instaleaza în voi.

Vă invit să vă imaginați o scena de teatru. O scenă colorata și nobila. Instalati-va confortabil undeva în acest teatru. Relaxati-va, lasati grijile cotidiene la intrare. Respirați adânc și expirati, cu intenția ca o parte din ego-ul vostru sa se desprinda de voi si sa apara pe scena. Observați aceasta parte pe care ati întrupat-o de obicei. Care e aspectul lui, cum il percepeti? Este timid, ezitant, nesigur pe el? Pare puternic, atotstiutor? Câta Lumina puteți percepe în el? Este calm Observați cu atenție ego-ul vostru. Acum, el iti percepe atenția și te priveste. Ce se întâmplă? Se calmează? Intreabati-va care este viziunea lui? In fata ta apare un număr între 0 și 10 pentru acuitatea vizuală a ego-ului vostru. 10 este excelent. Vedeti numarul, dar nu il analizati si nu il judecati. Apoi, intreabati-va care este unghiul sau de vedere. Din nou, un număr între 0 și 10 apare. 10 reprezintă un unghi de vedere excelent. Cu o bună acuitate vizuală, puteți vedea în continuare lumina în întuneric. Cu un unghi larg de vedere, voi sesizati cauza și efectul unei situatii. Cu un unghi de vedere ingust, efectul este adesea văzut, ca fiind cauza. Din nou, nu analizati și nu judecati. Stiți că partea din voi, care este pe scena, nu știe încă in ce punct este luminos. Trimiteti cifrele ego-ului vostru pe scena. Lasati-l să știe că nu vede, deși el crede că are ochi de vultur. Propuneti-i să-i aduceti lumină. Concentrati-va apoi pe un moment fericit din viața voastra. Poate un moment din copilărie, atunci când ati primit un dar prețios, probabil momentul in care v-ati indragostit, probabil o meditație care vi-a dat un sentiment de fericire. Expirati acest sentiment de fericire in directia partii voastre de umbra de pe scena. Trimiteti-i acest sentiment prin expirare. Resimtiti cum aceasta va bucura și cum aceasta parte de umbra devine luminoasa și straluceste. Vedeti-i râsul și bucuria. Apoi, chemati aceasta parte din voi, la voi, uniti-va din nou cu ea printr-o inspiratie următoare și resimțiti senzația reală a corpului vostru. Ceva din voi care s-a pierdut în întuneric, este acum din nou acasă. Multumiti, ridicati-va și părăsiti teatrul.Vi-a plăcut piesa?


Deci, acum este momentul în care, în multe feluri, voi rechemati la voi părți din ego-ul vostru, care joacă încă în întuneric. In același timp ati trezit atât de multa lumina în voi, incat aveti o bază pentru revenirea la sine. Ceea ce este important acum, este să luați la conștiința că aveți un ego, dar voi nu sunteti ego-ul. Când ați înțeles această diferență, atunci calea voastra devine mai ușoara. Vor mai fi momente in care va veti lasa atrasi în întruchiparea umbrei voastre, dar ușa prin care vei parasi această încarnare, este acum deschisa. Cu cat vor fi mai multe persoane care folosesc acest drum, cu atat mecanismele manipulatoare ale ramasitelor vechii energii de pe Pamant, nu vor avea efect. Atunci va disparea frica, frica necesara pentru a pune pe cineva sub presiune și a-l reda apoi mic și limitat. Atunci vedeti lumea și structurile cu alți ochi. Și veți vedea și veti auzi in întunericul cel mai profund, lumina, sunetul original al dragostei. Indicatorul drumului pe care-l cautati, îl veti găsi în voi. Alte persoane de pe Pamant vă pot oferi informații și sfaturi si sa se intereseze de voi, pot sa va atraga atenția asupra ușilor și căilor, dar ghidul sunteti voi. Pentru a rupe tiparele obisnuite ale ego-ului trebuie experienta mai multor pasi, făcuti pentru a iesi din umbră la lumină. Fiecare pas facut în această direcție va ajuta.

Resimtiti binecuvântarea care însoțește acest proces actual pe Pamant.


Cu o dragoste profundă
AshtarTraduit de l'Allemand par Sophia (Belgique)
Posté par galaxie109


Traducere: Light WriterSursa:
http://mesagerulluimihail.blogspot.ro/2014/06/ashtar-sheran.html

2 comentarii:

 1. NAMASTE !!! Interesant experimentul...ma gandesc sa-l aplic sa va d ce este si cine este egoul meu.Aseara am facut o vizita la niste rude.Nici nu mai stiu cum sa ma port de cand n-am mai iesit in lume.Din vorba in vorba am ajuns si la teme biblice apoi spirituale.Am incercat sa ma fac cat mai inteles in a ecplica atat cat ma pricep eu ce este cu ascensiunea.Nemaivazandu-mi rudele de cativa ani,masa a fost imbelsugata plina de carnuri ,mici,prajituri,bere,tigari....de toate. M-au tot indemnat sa servesc ...le-am zis ca de ani buni nu mai mananc carne si daca totusi o fac este o cantitate infima.M-au intrebat daca sant sectant. Le-am infirmat presupunerea,dar tot in confuzie s-au pozitionat cand vazand ca nu rup din felia de paine ,m-au asigurat ca painea e proaspata ,cumparata de copii in jurul pranzului de la magazin. Mi-au pregstit si o cafea placut mirositoare din care am luat cateva sorbituri. Aproape de incheierea intalnirii le-am sugerat sa o dea mai des ,fiind sezonul fructelor si legumelor pe salate incercand sa-si ridice vibratia.Mi-au ras in nas spunand ca ei nu pot sta o zi fara carne dar sa mai manance si fara paine. Ar fi sinucidere curata.Ai remarcat cred ca era inutil sa le mai spun ca mai frecventez si biserica,nu stiu ce reactie ar fi avut daca as fi amintit fie si cu zambetul pe buze despre noptile de meditatie........Asa ca am lasat-o moarta,ne-am luat la revedere,dar drumul pana acasa m-a facut sa inteleg cata dreptate au fratii nostri galactici cand spun ca trezirea dar mai ales ascensiunea nu va fi pentru toti pentru ca NU VOR. MAI BINE PREFERA IN CONTINUARE SA UCIDA PASARI,ANIMALE,SA INGURGITEZE ALIMENTE DE VIBRATIE FOARTE GREA INGENUNCHIATI UNOR TRADITII care s-au incheiat odata cu finalul anului 2012. Si te intrebi DE UNDE ATATEA BOLI,DURERE SI SUFERINTA,CEARTA SI DIZARMONIE INTRE OAMENI.......

  RăspundețiȘtergere
 2. Este o maxima. Nu da Margaritare la porci .....
  Ti-ai facut datoria de ai ajuta prin simpla informare de care au si ei totusi nevoie, ai vazut reactia lor, dar mai departe este treaba lor daca inteleg si daca accepta ca este nevoie de o evolutie spirituala si o gandire pozitiva.
  In momentul in care in acel grup mai apare inca o persoana ca tine si inca una si inca una si mai ales daca persoana care domina anturajul in pozitia oarecum de lider incepe sa constientize-ze fenomenul si accepta evolutia, atunci in acel grup poate aparea o mare schimbare , aproape de necceptat cu mult timp in urma.
  Deci nu dispera, dupa un timp mai tatonezi terenul si astepti feedback.
  Deci rabdare.

  RăspundețiȘtergere

Comentarii se accepta fara jigniri, fara atac la persoana, combateti (sau sustineti) ideea in sine, cu argumente pertinente intr-un mod constructiv, sa lasam ideile sa se bata intre ele in baza unor argumente solide ce corespund realitatii nu fictiunii, sau unor dogme primitive si perimate.
Multumesc pentru intelegere.